Rezil Oldum.

postegroya şahsi hesabınızdan giriş yapmayın sakın çalınıyo 3-4 kişi aynı hesabı kullanıyo. benim fake'ti sorun olmadı

İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri var bu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun
aaaaah ah geçmiş konuşma deme bana nolur hele de instagramdan... okuyamıyorum, yüreğim dayanmıyor. neydik ne olduk. ses kayıtları atılmış, güzel ve umutlu cümleler kurulmuş. hani nerde? yok. boşver başıma geleni aç oku, gül :)

Ben birini yanlışlıkla ararsam konuşmadan kapatıp çocuğum aramış diyorum

Ben twiterda bu salağı arama kutusunda aradım çıkmıyodu. Googlede aradım öyle profilini görüp stalkladım. Yani o da gördüyse beni nasıl bulmuş der yani. Aşırı rezil bi durum oldu. ((((((( bi daha asla tövbeler olsun kimsenin profiline bakmıcam en azından ekli olmayanlara ((((

İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri var bu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun
Geçmiş konuşmalardan attığım fotoğrafları sileyim dediğim bir flörtüm olmuştu. O sırada da konuşmuyoruz küsüm ona epey bir zamandır. Neyse geri aldım mesajları hiç gitmemiş gibi. Apple'da geçmiş mesaj olsa da geri çekince bildirim gidiyormuş çocuk demiştir aylar sonra demek ki hala mesajları okuyor. Ama amacım sadece fotoğraf silmekti

Evet bildirim geliyor ama kim tarafından silindiği görülmüyor. ‘Gönderen tarafından silindi’ diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…