- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.372
- 158
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Amaaan, üç günlük dünya.Hiç değmez. Unut gitsinKendimi balkondan aşağı atayım((((((((
Ayy korkunç bir şey yaBen de fotosuna bakarken yanlışlıkla aramıştım whatsaptan. Hala düşündükçe yerin dibine giriyorum
Bişey olmazKızlar profiline bakmaman gereken birine baktım. Twitterda ekli de degil zaten. Yanlışlıkla fotosunu beğendim((((( sonra geri çektim.
Napayım napayım derken en sonra hesabımı dondurdumama arada bi 10dakika geçti girip dondurayım derken
Görmüş müdür ya((((((
ahjshwjfjekgklrhtlştBenim adımı facebookta arama yerine ne düşünüyorsun kısmına yazmıştı biri. Sonra silmişti tabi.
İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri varahjshwjfjekgklrhtlştthis is the best!
bu çok iyi ya yarım saattir gülüyorum
ben de geçen sene miydi neydi daha yeni yeni konuşmaya başladığım birini yanışlıkla instagramdan görüntülü aradım. o açana kadar aradığımın farkında değildim. hayır bi de açması da hiç beklediğim bişey değildiköpeğini gezdirmeye dışarı çıkmış ve gerçekten açıp alooo falan demişti ben de tam yemek yiyecektim düşünün hani ne kadar dışındayım aslında olayın... kamera allahtan tavanı çekiyormuş bir de kapatmayı beceremedim ki sormayın o panikle. kamerayı parmağımla kapatıp ona da yanlışlıkla aradım kapatsana dedim aşırı gülmüştük ama o an stres oldum ya. sonra zaten arkadaş olduk bu salaklığın üzerine bende coolluğa dair bişey kalmadı :)
hiç instagramı olmayan bir üye olarak burdan anladığım kadarıyla açarsam fake hesap açmalıyım ki istediğim kişiyi rahatçaa izleyebileyimmmmm.İnstagramda sık sık geçmiş konuşmalarımızı okuduğum biri varbu olayı okuduktan sonra bir daha hesabına girersem tevbeler olsun
Twitterda görünmez diye düşünüyorum.Kızlar profiline bakmaman gereken birine baktım. Twitterda ekli de degil zaten. Yanlışlıkla fotosunu beğendim((((( sonra geri çektim.
Napayım napayım derken en sonra hesabımı dondurdumama arada bi 10dakika geçti girip dondurayım derken
Görmüş müdür ya((((((
bildirim saniyelik beğenmede bile geliyorTwitterda görünmez diye düşünüyorum.
Hemen geri cekmissiniz zaten, bildirim gitmemistir büyük ihtimalle.
No panic :)
Kesinlikleehiç instagramı olmayan bir üye olarak burdan anladığım kadarıyla açarsam fake hesap açmalıyım ki istediğim kişiyi rahatçaa izleyebileyimmmmm.
Gizli hesapları görüntüleyebileceğiniz siteler var. Postegro gibiKesinliklee. Ama onu da profesyonelce açmak lazım benim bir fake hesabım var ama kimse kabul etmiyor arkadaş isteklerini ://
postegro sadece türk hesaplarda çalışıyor ve bu beni çok üzüyorGizli hesapları görüntüleyebileceğiniz siteler var. Postegro gibi
Aa öyle mi bilmiyordum, Bestwhozi’yi deneyinpostegro sadece türk hesaplarda çalışıyor ve bu beni çok üzüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?