Rezil oldum

mehlika24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
91
0
36
Malatya
arkadaşlar yaa regl olmuşum ve pantolonumdan çıkmış sanırım görülecek derecede eve gelince fark ettim şimdii ön tarafta kot pantolonun tam fermuar kısmında napıcam ben şimdi ya tekrar nasıl giderimmm aynı mekanlaraa bu konudaa benimle aynı kaderi paylaşan var mıı çok kötü hissediyorum kendimii:18:

işe girdiğimin 2. günü sandalyeme çıkmış benim de, yeni iş,yeni insanlar çok stresliydim farkedemedim, üstelik hep başıma gelen bi olay olmadığı için- genelde dikkat ederim çok-..ne yazık ki patronum gördükten sonra farkettim:84::84::84:
adam farketti ve erkenden bana "bugün erken git dinlen, solgun görünüyosun" dedi..o kadar utandım o kadar utandım anlatamam..kendime o kadar kızdım ki...ama napalım bi daha yüzlerine bakamam diyemem, öyle bi lüksüm yok, olmaması gerekirdi ama oldu , unutuldu geçti gitti geçmiş olsun üzülmee

ay bende keman kursuna gidiyorum...:84::84::84::84::84: tedbirliydim ama kör olasıca çok gelmiş çıkıvermiş hemde tam ön taraf hani mont falan da kapatmıyo bir de bugün hocamla o kadar muhabbet ettim yarın tekrar gitcem ve nasıl yapcam bilemiyorum hiçbir şey olmamış gibi gitsem mesela kırmızı renkli bir şey giymesem takınmasam hanii hatrlatmamak babında diye düşünüorum ama bakalım ne kadar başarılı olacağım bu konuda

ya benmde hani evde falan çıkıyodu hatta rahatsızım ayarsız geliyo herkes alıştı ama sokakta ilk defa böyle dolaştım ne bileyim ya erkek milleti de hep o bölgelerde bakınıyor malumm hanii

ahahhahaha koptum gülmekten canımm kırmızı bişey giymicek misin hatırlatmamak için 40 yıl düşünsem aklıma gelmez süpersin
merak etme bence de bi bayan görse söylerdi..aman görmüşse de görmüş napalım yani ölelim mi

canm olur byle eminim bi kadın görseydi seni uyarırdı fzla dkkat çektigini sanmıyorum takmaa

Ben bir keresinde bu durumda kalan bir bayanı uyarmıştım.Kadın hınç dolu bir sesle "Tasası sana mı düştü?" demişti.Söyleyende kabahat! Herhalde birkaç kişi daha yolda söylemiş, o da bana patlamıştı.

Konu sahibesi siz de paniklemeyin.Hepimizin bunla ilgili körolasıca bir anısı mutlaka vardır.Ben de ortaokulda yaşamıştım.Berbat bir durum ama kimsenin bunun derdine düşeceğini sanmıyorum.
Hiç birşey olmamış gibi gidin kursunuza.İnsanlık hali canım, neler neler geliyor insanın başına.

canımm takma bu kadar artık normal karşılamamız lazım bunları bak hem senın üzerinde montta varmış galıba onun için fark eden olmamıştır.benım daha 1 haftalık sevgilimin yanında geçmişti.normalde kansızım gelmez pek ama ogün geleceği tutmuş işte çocukla daha yenı tanımaya çalışıyoruz birbirimizi düşün yanı geçmiş yapacak birşey yok ve baya belliydi illakı görmüştür ama napalım.senide görenler olduysa bıle bakıp bakıp gülecekleri yada yüzüne gelip aaa senın dun adetın geçmişti gördük diyeceklerı yokya en fazlaa 2 gun utanırsın geçer

ben banyoda unutmuştum pedimi. babam girmiş banyoya çöpe götürüp atmış. 5 dkk sonra aklıma geldi koştum banyoya bir de baktım yok ortada. o gün odamdan çıkamamıştım utancımdan.

ayyy çok geçmiş olsun canım yaa ama takma geçiyor birkaç gün hatırlarsın sonra unutulup gider bende ilk geldiğinde çok fena yakalanmıştım çooook ... :26::26::26:

öğlene doğruydu süt almaya göndermişti annem mandıraya dönüşte bizim mahallenin çocukları bakıp bakıp gülüyo neden güldüklerini eve gelince anladım hiç beklemediğim için ilk defa geliyordu çünkü regl olduğumamı üzüleyim rezil olduğuma mı neredeyse bir hafta evden çıkmadım ama mecbur çıkacan sonunda sonrada unutuldu gitti boşver gördünmü daha beterleride var takma kafana

Arkadaşlar tek tek tüm yazdıklarınızı okudum.Hepinize geçmiş olsun diyorum.Benim dışarıda böyle birşey gelmedi başıma ama evde wcden çıktıktan sonra klozette bazen iz bırakabiliyordum.Sifonu çekmeme rağmen reglimin yoğun olduğu dönemlerde illa bir iz bırakıyor ve çok utanıyordum.Çünkü babam fark etmişti bir iki kere..

Oluyor böyle şeyler.. benim başıma gelmedi ama tamamen biyolojik bir olay ,regl.. Napalım ağrısı bi dert, pedi bi dert, giyimi dert... ama olmaması daha büyük sorun..
hemen hemen herkes yaşamıştır senin yaşadığını... üzülme..

Benimde daha yeni çıkmaya başladığım çocuğun yanında geçmişti oturduğum yere bile. Gayet olağan bi durum. Ayıp ayıp diye gizli saklı sanki tüm bayanlarda olmuyormuşcasına beynimize kazınan zihniyetten dolayı bu biyolojik olaydan utanıyoruz.

yolda yürürken ayağı takılıp düşmek gibi bişey bana göre olur böyle şeyler çok takılma.insanların anlayışlı olması lazım yadırganacak bir durum değil küçük bi kaza olmuş.......

annemle ykm deydik annem koltuğa otrdu ben de bir kaç şey almk için bakıyordum koltuklar beyaz deriydi ve ordaki çalışan çocuklardan biri dokunmuş bu ne diye sonra burnuna götürmüş :87: sonracıma anlamış tabi annem hemen çıktı ve bende arkasından o günü hiç unutamam Allahtan annem siyah pantolonluydu ve montu uzundu çok gelmiş napsın kadın

olur yani böyle şeylr canım
bir keresindede bundan 4 5 yıl önce
salıncakta bir arkadaşımla karşılıklı binmiştik erkek arkadaşım dı açık renkli bir kotum vardı üzerimde hız vermek için eğiliriz bacaklarımızı gereriz ya geçmiş ama kimse görmemiş hava zaten karanlıktı

ve ilk regl ı okulumda olmuştum lise birin son dönemi ve ben okuldaydım geçmişti öyle işte

benımde 3 4 sene once dugune gıtmısım oynuyorum faland erken hıc farketmemısın sandalyeye oturdum kalktım sandalyeye baktımkı heryer batmıs bır durumda cok utanmıstım bende

Bende banyoda unutmustum pedimi sonra anneme soylerken cok utanmıstım ama utanmam anlıkdı sonucta olagan seyler bunlar canım takma kafana . normal degıl ama olagan seyler oldugu ıcın fazla göze batmaz . bıyolojık bır olay bızım yapabılcegımız bırsey yok kı .. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…