• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rezil oldum:(

Hayatınızda daha önce birinden hiç hoşlanmadınız ya da hiç biriyle ilişki yaşamadınız galiba. Bu ne ısrar trip adamın nesisiniz ki aşk olsun meşk olsun bana yazmadınız diyorsunuz...

sevgilisi sözlüsü vs. olabilir. ısrarla peşine düşmen olmamış bence. hayatında biri yoksa senden de hoşlanmış olsa adım atardı zaten.adamın senden hoşlandığını gösteren bir emare de yok.

sevgilisi olmasa bile demekki sevdiği biri var kimseyle ilgilenmiyor. maalesef sizden hiç hoşlanmamış. hoşlanmış olsa zaten mesajlara hemen atlardı faceden kabul etmek önemli bir sey sayılmaz bazıları hiç tanımadıklarını bile kkabul ediyor.

bu arada ilk mesaja cevap vermemesi konuşmak istemediği için, 2.atmak daha fena duruma düşürmüş.

unutmaya çalışın bu olayı üzgünüm

Sevgilisi vardır bekarsa, normal yaklaşmış ama siz farkli mi yordunuz ne? Bence uzak durun yaz yaz cevap yok istemiyordur belkide

Bencede biraz rezil olmuşsunuz:işsiz:
Herzaman böyle ısrarcımısınızdır?

Keşke yapmasaymişsin bir erkek bir bayani kesinlikle çok begenmisse ne yapar eder peşine düşer sen hoslanmissin ve senin duygularin yogun oldugu icin karsi tarafida o sekilde gormussun her hareketine anlam yuklemissin senin aklina faceden eklemek nasil geliyorsa o isteseydi onun aklinada gelirdi emin ol seni bulup ekleerdi ayrica bahane bulup arardi. Erkek egosu diye birsey var bunu unutma canim sen işte onun o erkek egosunu yukseltmissin erekekler bu tarz bayanlari pek onaylamaz kendini agirdan alanlar her zaman daha cazip gelir erkekler mücadelecidir mücadele etmeyi severler benden sana tavsiye bundan sonra kendini agirdan al bir daha sakin mesaj atma o sana mesaj atarsa sende ona aynisini yap cevap verme.
Ayrica artik olanlar olmus keskelere yer verme kafana takmakla olmaz kendini uzme.:KK39:

Kız adamdan bir ay hiç ses çıkmadıysa sana karşı bir his beslediğini nerden çıkardın ki? Üstelik son konuşmanız da soğukmuş.

Boşver, çok takılacak bişey yok. En fazla bu kız da benim peşimde diye gururu okşanmıştır. Bence hiç bir yerden silme, sadece hiç tanımıyormuş gibi davran. Bir adım gelecekse ondan olsun.

Bencede biraz rezil olmuşsunuz:işsiz:
Herzaman böyle ısrarcımısınızdır?
rezil oldum kabul ediyorum hayır her zaman böyle ıstrarcı değilim böyle anlatınca garip ve itici duruyor ancak ağırbaşlı bir insanım bir aydır içim içimi yemesine rağmen hiç bir şey belli etmedim..anca bir ay dayanabildim duygularım yoğııun ollduğu için ve karşımdaki insan burda iş yapıyor aynı mah. oturuyoruz ve olgun bir insan acaba çekinir mi dedim adım atmada...ondda da ufak da olsa olumlu bir şey hissettiğim için ben adımm atayım dedim...ikinci mesaj fiyaskoydu ama hani diğeri hiç ulaşmadıysa diye düşündüm:(

Kız adamdan bir ay hiç ses çıkmadıysa sana karşı bir his beslediğini nerden çıkardın ki? Üstelik son konuşmanız da soğukmuş.

Boşver, çok takılacak bişey yok. En fazla bu kız da benim peşimde diye gururu okşanmıştır. Bence hiç bir yerden silme, sadece hiç tanımıyormuş gibi davran. Bir adım gelecekse ondan olsun.
akşama kadar bekleyeceğim akşam face den silmeyi düşünüyorum olumsuz bir etki bıraktım demekki...çocuk gb olacak ama kalması bu olanlara rağmen daha garip değilmi?

Bencede rezil olmuşsunuz ama olan olmuş artık. Geri alamayacağınıza göre unutmaya çalışın.

Ouufff kötü olmuş hakkaten. Resmen mundar etmişsin kendini. İsteyen adamlar neler yapiyor kadını elde etmek için. Çekinmiştir sadece kadınların avuntusu üzgünüm.

bir ay önce biriyle tanıştım bir iş halledilecekti o aracı oldu..ilk tanıştığımız gün müşterisi vardı uzuuun uzuun baktı bana ben karşı masadaydım...işi halletmeye bankaya giderken yaşımı ne iş yaptığımı sordu kibar oldukça bir o kadar da mesafeli keza ben de öyle...kendinden az da olsa bahsetti o da aynı sokakta oturuyormuş

buralarda büyümüş vs...işi hallettiğimiz gün hem sanki uzun zamandır tanışıyormuş gibiydik ama sevviyeliydik ..neyse iş halloldu sonrasında bazı sıkıntılar oldu ben bunu aramak zorunda kaldım o aradığımda açmadı bir saat sonra döndü özür diledi çok yoğun olduğunu söyledi biliyorum zaten ofiisleri çok yoğun...çok kibar konuştu yardımcı oldu...ama sonrasında arayıp sormadı halledebildiniz mi diye...

sonra bir kere daha aramak zorunda kaldım onu da açmadı ama aynı dakkikada geri döndü..bu seefeer sanki biraz soğuk konuştu ama 4 dakika konuştuk yani:) kızlar ben ilk gördüğüm gün etkilendim bu adamdan sürekli whatsapptan bakıyorum ne zaman girmiş fotolarına bakıyorum face ine bakıyorum aşık değilim ama çok hoşlandım işin garibi aynı sokakta çapraz apt..da oturuyoruz hiç karşılaşmadık..

gelelim son bombaya bir ay oldu nerdeyse hiç karşılaşmaynca dedimki bunda da bir his varsa çekiniyorsa bişiler yapmak gerek..tuttum bunu face den ekledim 10 dk içinde kabul etti..bir de mesaj attım nasılsınız ... bey ?:) diye
ama mesaja cvp gelmediii..gelmediği gibi hep yuvarlak içinde tek tık kaldı..bu ya görmedi ya görmemezlikten geldi:KK43: bir gündür içim içimi yedi...dün akşam dayanamadım aşkolsun size ....bey hatrınızı sordum dün nezaketen cevap vermediniz darıldım valla diye gönderdim ve ona da cvp vermedi...neler oluyor anlamadım insan bişi olmasa bile nezaketen cvp vermezmiydi.. çok üzgünüm rezil olduğmu düşünüyorum...
Ben bu işlerde kızların cabalamasindan hoşlanmıyorum. Yanlış anlama ama canım adam gayet medeni, yol yordam bilen ozguvenli biri gibi. Senden hoşlanıp çekindiğini nerden çıkardın da hep adımları sen attin? Çok gereksiz olmuş. Ekleme talebini hemen kabul edip ardından selamını almaması terbiyesizlik. Keşke iyice arastirip taniyip ukala mıdır kendini beğenmiş midir sevgilisi mi var öğrenip ona göre adım atsaydın. Bundan sonra da bırak seni beğenenler peşinde koşsun gururunu oksasin. İş hayatında muhabbete calisan, bakan, süzen erkeklerden fazla medet umma derim. Samimiyetsiz olduklarını düşünüyorum

akşama kadar bekleyeceğim akşam face den silmeyi düşünüyorum olumsuz bir etki bıraktım demekki...çocuk gb olacak ama kalması bu olanlara rağmen daha garip değilmi?
hayır sakın hiçbir yerden silme.
yok farzet.
silmek tüy dikmek olur.

o da face hesabında ekli sıradan biri gibi düşün.
cevap vermedim diye sildi, deli midir nedir diye düşündürürsün.

olduğu gibi bırak yani. ekstra şeyler yapma.

dünde kaldı, unutmuş gibi davran.

Ayy cok kotu olmus:olamaz: konu sahibi faceden olurda silerse kendini kotu hisseder misin? Eger kotu hissedeceksen bir saniye bile dusunme ondan once davran derim. Hem cevap almadin bi de ustune silerse fena olur. Yinede senin kararin. :KK51:

Bu kadar abartılacak bir şey yok. Rezil falan da olmamışsın. Bence şu an arkadaşlıktan çıkarırsan daha çok rezil olmuş olursun. Zarf atıp karşılığını alamayınca trip atan kız olursun. Hiçbir şey yapmazsan sonradan konusu açılırsa veya işle ilgili karşı karşıya gelirsen kıvıracak ve işle ilgili bir şey soracaktım ama önemli değil unuttum bile diyebilirsin. Ne o öyle cevap yazmayınca küsmüş gibi yapmak. Bence sakın çıkarma arkadaşlıktan ama başka bir şey de yapma.

Back
X