Rezil oldum

Sizin konularinizda genelde cinsellik icerikli
Esinle birlikte olan sen degilmisin pardonda neyi merak.ettiniz siz orada yokmusunuz

eski konulara bakmak gerekiyor bazen.
mesela kadın kocam bana bugün soğuk diye konu açıyor.
bitmeyen bir gerginlik mi var diye eski konulara bakınca anlıyorsun ki, kocası hep soğuk kadına karşı. hatta dövmüş sövmüş kovulmuş vs. ama açılan konuya bakıyorsun, sebepsiz küslük var gibi lanse edilmiş.
o zaman tüm öneriler havada kalıyor.

evet konu sahibine yardım için yada konuyu anlamlandırabilmek için bakılabilir eski konulara bunda bir art niyet aramam. ama bir bakın bakalım üyenin alıntıladığı mesaja? bir alakası var mı acaba bu konuyla? yardım etmek değil amaç açık açık bel altı vurmak.

Cok zor birsey degil. 2 tik sadece. Iyi geceler.

Akıllı telefonlardan böyle videolar, fotoğraflar çekmek pek güvenli değil. Hele Whatsapp'tan falan paylaşanları görünce dehşete kapılıyorum, yayılma riski o kadar fazla ki. Eşiniz de muhtemelen aynı riski düşünerek tepki vermiştir. Böyle fantezileriniz olduğunu bilmiyorsa ondan da garip karşılamış olabilir. Buraya aynen yazdığınız gibi doğruyu söyleyerek onu kızdırdığınız için özür dileyin. Böyle fantezileriniz varsa da bunun için özel bir kamera alın bence, akıllı telefon ya da PC'de durmasından daha güvenli.

Edit: Niye hemen fake olduğu düşünüldü ki? Sadece erkeklerin mi fantezi dünyası geniş olmak zorunda, kadınların da olabilir. Bu tarz "Aaa çok ayıp bu kadar fantezisi varsa sapıktır/erkektir bu kesin" düşünceleri yüzünden çevresine anlatıp soramıyor zaten kadınlar, bari burada anonim sorduğunda yaftalamayalım.

neden?
sapık mısın?
aynı şekilde kocan gizlice videoya çekse onun da kötü niyetli olduğunu düşünürüm.

ayrıca bence erkeksin.
Ne erkeği açtığı konuları okuyun evet cinsellik konuları var belliki seviyor böyle şeyleri çok normal burada paylaşması ayrıca eşler fantezi olsun diye ilişkide kendilerini çekebilir hemen sapık damgası vurmayın

neden?
sapık mısın?
aynı şekilde kocan gizlice videoya çekse onun da kötü niyetli olduğunu düşünürüm.

ayrıca bence erkeksin.
Ne erkeği açtığı konuları okuyun evet cinsellik konuları var belliki seviyor böyle şeyleri çok normal burada paylaşması ayrıca eşler fantezi olsun diye ilişkide kendilerini çekebilir hemen sapık damgası vurmayın

laptop'ının kamerasını bile bantla kapatan biri olarak o nasıl bir cesarettir yahu.. bugüne kadar ne telefonlarımı, ne bilgisayarlarımı ne de hafıza kartlarımı atmamış ve küflenmeye bırakmış biri olarak internete açık bir cihazla yaptığınız bu işi nasıl adlandıracağımı bilmiyorum.. neyse, belli ki Black Mirror 3. sezon 3. bölümünü çok izleyen yok aramızda, karpuz kabuğu düşürmeyeyim şimdi şeye

bacım işin gücün mü yok ;derdin tasan mı yokk,resmen eşini gizli saklı çekmişsin sapık gibiiii adam ne dese haklıı,vay arkadaşşş millet neler yapıyorrr

Ay karsinda sanki bi an kardesimi gordum hemen profili incelemem lazim cunku dunyada laptop kamerasini tek bantlayan kisinin kardesim oldugunu dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…