- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
eski konulara bakmak gerekiyor bazen.yasak demedim ayıp dedim zaten. bel altı vurmak için mesajları didik didik etmek yasaktır diye bir yasak olmasını mı bekliyodunuz.bu arada sizi karıştırmışım @Mayflower75 adlı üye ile. hiç bakmadım ama "profilime bakabilir isteyen" diye meydan okuduğunuza göre özel bir sorununuzdan bahsetmediğinizi tahmin ediyorum az çok.
evet kazen de gerekli açıklamayı yaptığına göre belaltı vurcam diye boşuna zamanınızı profil kurcalayarak harcadığınız da anlaşılmış oldu...
evet konu sahibine yardım için yada konuyu anlamlandırabilmek için bakılabilir eski konulara bunda bir art niyet aramam. ama bir bakın bakalım üyenin alıntıladığı mesaja? bir alakası var mı acaba bu konuyla? yardım etmek değil amaç açık açık bel altı vurmak.eski konulara bakmak gerekiyor bazen.
mesela kadın kocam bana bugün soğuk diye konu açıyor.
bitmeyen bir gerginlik mi var diye eski konulara bakınca anlıyorsun ki, kocası hep soğuk kadına karşı. hatta dövmüş sövmüş kovulmuş vs. ama açılan konuya bakıyorsun, sebepsiz küslük var gibi lanse edilmiş.
o zaman tüm öneriler havada kalıyor.
Cok zor birsey degil. 2 tik sadece. Iyi geceler.yasak demedim ayıp dedim zaten. bel altı vurmak için mesajları didik didik etmek yasaktır diye bir yasak olmasını mı bekliyodunuz.bu arada sizi karıştırmışım @Mayflower75 adlı üye ile. hiç bakmadım ama "profilime bakabilir isteyen" diye meydan okuduğunuza göre özel bir sorununuzdan bahsetmediğinizi tahmin ediyorum az çok.
evet kazen de gerekli açıklamayı yaptığına göre belaltı vurcam diye boşuna zamanınızı profil kurcalayarak harcadığınız da anlaşılmış oldu...
Sakin olursanız sevinirim, bende 2 tıka bakarım, tıklattırmayın beni
Yok yahu, konu dışı, geyik var sanarak yazmadım, mesela başka, arkadaşlar anlamıştır :)Yapma mune abla ya kaynattigimiz yok konuyu ddgistigimiz yok konu biraz ruhaf olunca yorumlarda tuhaf oluyor dogal olarak
Ha tamam bu sefer ben tehdit edilmiyormusum rahat bi nefes aldim :)Yok yahu, konu dışı, geyik var sanarak yazmadım, mesela başka, arkadaşlar anlamıştır :)
Yok annem seni direkt tehdit ederim anlarsın zatenHa tamam bu sefer ben tehdit edilmiyormusum rahat bi nefes aldim :)
Bilmezmiyim ablacim o ışın kılıcını hala unutmus degiliz degilmiYok annem seni direkt tehdit ederim anlarsın zaten
Konu içeriğine devam deyip giderim
Ne erkeği açtığı konuları okuyun evet cinsellik konuları var belliki seviyor böyle şeyleri çok normal burada paylaşması ayrıca eşler fantezi olsun diye ilişkide kendilerini çekebilir hemen sapık damgası vurmayınneden?
sapık mısın?
aynı şekilde kocan gizlice videoya çekse onun da kötü niyetli olduğunu düşünürüm.
ayrıca bence erkeksin.
Ne erkeği açtığı konuları okuyun evet cinsellik konuları var belliki seviyor böyle şeyleri çok normal burada paylaşması ayrıca eşler fantezi olsun diye ilişkide kendilerini çekebilir hemen sapık damgası vurmayınneden?
sapık mısın?
aynı şekilde kocan gizlice videoya çekse onun da kötü niyetli olduğunu düşünürüm.
ayrıca bence erkeksin.
Ay karsinda sanki bi an kardesimi gordumlaptop'ının kamerasını bile bantla kapatan biri olarak o nasıl bir cesarettir yahu.. bugüne kadar ne telefonlarımı, ne bilgisayarlarımı ne de hafıza kartlarımı atmamış ve küflenmeye bırakmış biri olarak internete açık bir cihazla yaptığınız bu işi nasıl adlandıracağımı bilmiyorum.. neyse, belli ki Black Mirror 3. sezon 3. bölümünü çok izleyen yok aramızda, karpuz kabuğu düşürmeyeyim şimdi şeye
Yoo benimki de bantlıAy karsinda sanki bi an kardesimi gordumhemen profili incelemem lazim cunku dunyada laptop kamerasini tek bantlayan kisinin kardesim oldugunu dusunuyordum
Ay karsinda sanki bi an kardesimi gordumhemen profili incelemem lazim cunku dunyada laptop kamerasini tek bantlayan kisinin kardesim oldugunu dusunuyordum
Yoo benimki de bantlı
Benimki yok herhalde ondan bantli degilYoo benimki de bantlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?