- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
kocasına tuzak kurmuş resmen.Ne var bunda yatakta nasıl göründüğünü merak edebilir insan. Videonun yayılma ihtimali düşünülünce tehlikeli ama sapıklıkla ne ilgilisi var Allah aşkına. Alt tarafı kocasıyla ilişkisini izleyecek. O esnada etrafta ayna varsa hiç mi izlemiyorsunuz kendinizi ? Bana absürt yada fake gelmedi. Olabilecek bir şey. Sonuçta seni tanıyor ve bunun altından kötü bir şey çıkacağını düşünmüyordur. O bahsetmezse sizde bahsetmeyin.
karı koca olunca herşey mübah yani öyle mi
adam bilse kızarmış yahu istemezmiş, hala ne var bunda diyenler var pes, iki tarafta istiyorsa isterlerse profesyonel video çeksinler ama taraflardan birinin rızası yok mesele bu
Ne var bunda denilen şey görüntünün nasıl çekildiği değil. Ki bu yanlış, karşılıklı rıza ve istekle çekilmeli eğer çekilecekse.karı koca olunca herşey mübah yani öyle mi
adam bilse kızarmış yahu istemezmiş, hala ne var bunda diyenler var pes, iki tarafta istiyorsa isterlerse profesyonel video çeksinler ama taraflardan birinin rızası yok mesele bu
Canı istedi diye değil bibi, herkese de bu hak tanınmıyor, bazen insanlar zorlu bir evlilik süreci geçiriyor, sıkıntılı bir hayatları oluyor, eşi, çevresi, tüm ailesi kadınların üstüne geliyor hatta üyeliklerini ele geçiriyorlar, çocuklarıyla tehdit edilenlerde oluyor, üyeler sizlere tanınmamak için değil yakın çevreleri tarafından her adımları takip edilip koz olarak kullanıldığı için yardım istiyorlar yönetimden, hastalıklı şekilde takıntılı yakınlarından çekindikleri ama sorunlarını da burada yazarak çözmek isteyen kadınları kadın olduğunuz için anlamanız gerekir, Kazen erkekken anlıyor, biz üyelerle özelden de görüşüyoruz, sizler sıkıntılarının onda birini biliyorsunuz biz neredeyse tüm gerçekleri biliyoruz, biraz empati rica ediyorum.Bunu zaten hiç anlamıyorum bir dünya konu açıp tanıdığımız biri ama canı istiyor diye üyeliği kapatıp yeni üyelik alıyor.
Nick değiştirme diye birşey var sonuçta
Yalnız gündem otesi programında bilişim uzmanlari uyardi.kimsenin görmesini istemediginiz videoları ve fotoları telefonunuza kaydetmeyin cekmeyin diye...siz silseniz bile o videolara resimlere ulasılabilir denildi.esiniz kızmakta cok haklı.
Ne var bunda denilen şey görüntünün nasıl çekildiği değil. Ki bu yanlış, karşılıklı rıza ve istekle çekilmeli eğer çekilecekse.
"Ne var bunda" denilen şey, konu sahibine bunu merak ettiği için sapık muamelesi yapılması.
Bu recovery mesajları da geri getiriyor mu nasıl kullandın bilgi verir misinEvet
Bir örneği benim
Telefonuma kullandığım süreçte birkaç kez format atmış olmama rağmen
Recovery - yani kurtarma programı kullandım resimlerimi geri getirmek için
Ve ilk aldığım tarihten beri olan bütün resimlerime ulaştım
Üzgünüm ama günümüzdeki teknoloji ile bilgisayarınızdan ve telefonunuzdan hiçbir şey silinmiyor, haberiniz olsun.
Herkes diyecek yine garip bir konuyla geldin diye ama herseyi göze alip aciyotum konuyu :)
Dün eşimle beraber olmadan önce telefonumun video kismini actim ve gercekten sadece merak için cekip izlemek istedim.Tabii esimin izin vermeyeceğini bildiğimden ona soylemedim.Sabah işe gitmeden ona telefondan birsey gosterecekken o video kalmis direk ekranda hani son kullanilanlar var ya.Tam kapatacakken eşim gördü o ne falan dedi telefonu kaptim elimden aldi o ne dedi sinirlendi.Ben de dedim biziz dün cekmistim diye.Neden dedi merak ettim izlemek istedim silecektim unutmusum dedim.Bana neden soylemedin dedi izin vermeyecegini biliyordum dedim.Sil onu hemen dedi kizdi.Okadar utandım ki yerin dibine gectim.Kim bilir hakkimda ne düşündü dedim.Cok çok utandim.Bugün de onun dogum günü.Aksam işten gelince düzgün bi açıklama yapmak istiyorum kisa ve öz.Sizce ne diyim bu sacmaligi en aza indirgeyeyim.Simdiden tesekkurler..
Bu
Bu recovery mesajları da geri getiriyor mu nasıl kullandın bilgi verir misin
E napıcaz peki hiç foto çekmiyecekmiyiz hadi bizi geçtim kapalı insanlar var kimseye foto göstermeyen hiç bir yerde paylaşmayan onlar için büyük sorunMerhaba
Mesajlarımı geri getirmeyi denemedim
Resim ve videolarımı denedim
Android kullanıyorum ve playstoreda recovery yazdığınızda bir sürü app çıkıyor bununla ilgili
Mesaj için olanını aratabilirsiniz
Canı istedi diye değil bibi, herkese de bu hak tanınmıyor, bazen insanlar zorlu bir evlilik süreci geçiriyor, sıkıntılı bir hayatları oluyor, eşi, çevresi, tüm ailesi kadınların üstüne geliyor hatta üyeliklerini ele geçiriyorlar, çocuklarıyla tehdit edilenlerde oluyor, üyeler sizlere tanınmamak için değil yakın çevreleri tarafından her adımları takip edilip koz olarak kullanıldığı için yardım istiyorlar yönetimden, hastalıklı şekilde takıntılı yakınlarından çekindikleri ama sorunlarını da burada yazarak çözmek isteyen kadınları kadın olduğunuz için anlamanız gerekir, Kazen erkekken anlıyor, biz üyelerle özelden de görüşüyoruz, sizler sıkıntılarının onda birini biliyorsunuz biz neredeyse tüm gerçekleri biliyoruz, biraz empati rica ediyorum.
Ben hicbir telefonumu, bilgisayarimi ve hafiza kartimi atmadim, satmadim, vermedim. Hepsi kuzu kuzu evdeE napıcaz peki hiç foto çekmiyecekmiyiz hadi bizi geçtim kapalı insanlar var kimseye foto göstermeyen hiç bir yerde paylaşmayan onlar için büyük sorun
Ben format atınca gidiyorlar sanıyordum napıcaz telleri yakıcaz mı
E napıcaz peki hiç foto çekmiyecekmiyiz hadi bizi geçtim kapalı insanlar var kimseye foto göstermeyen hiç bir yerde paylaşmayan onlar için büyük sorun
Ben format atınca gidiyorlar sanıyordum napıcaz telleri yakıcaz mı
Ben hicbir telefonumu, bilgisayarimi ve hafiza kartimi atmadim, satmadim, vermedim. Hepsi kuzu kuzu evde
Aynen korkutucu neyse ki ben hiç birşeye izin vermiyorum hep soruyor oraya buraya girerken izin verilsin mi diye ıhh tamamen koruma olmasada idare ederValla ben de rahatsızım ama sanmıyorum ki kimse benim sid*kli selfielerimi görmek istesin
Şaka bir yana teknolojideki bu gelişmeler güzel olduğu kadar korkutucu da.
Bir app kullanıyorum mesela chrome için, girdiğimiz bütün sitelerdeki izleyici dediğimiz yapıları bulup engelliyor. En basit Facebookta, gazetelerde bile varmış meğer. Hepsini engelledim. Reklam, kişileri takip etme ve profillerini çıkararak daha iyi reklamlar üretme amaçlı yapıldığını biliyorum ancak yaptığımız şeylerin bu kadar izlenebilmesi hiç hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?