Rezil oldum

P pembe tokam pembe hocam o kadar da değil... fişleri çekikken olmuyo o işler... galileyi astınız, faradayı zehirlediniz, tesla reyizi yedirmeyiz (yediler)... öyle kablosuz elektrik diye bişey olmuyo daha... keşke olsa, kablo kirliliği olmazdı evde, toz alması kolay olurdu saklama derdi olmazdı da... o kadar da panik yapmayın... ama internete bağlanabilecek, doğrudan bağlanamıyorsa da bağlanabilecek bir cihazla wifi, bluetooth, nfc, kızılötesi gibi haberleşme imkanı olan bi cihaz varsa sıkıntı olabilir, dikkatli olmakta fayda var. şifrelerinizi düzgün oluşturun, hackerların eline geçebilecek 123 minvalinde saçma şeyler olmasın. cihazlarınızı sirkeli kloraklı sıcak bezle silin virüs filan kalmasın... öyle zırt diye bişey olmaz...

Siz dalga gecebilirsiniz.bunları ben söylemiyorum.devlet adına calısan bir bilisim uzmanı( hacker deyip güldüler)aselsanda calısan bir mühendis siber saldırıları önleyen bir mühendis söylüyor.ben de dikkat ettiyseniz programı kaynak gösterdim.siz de izleyin de ondan sonra benimle dalga gecin.isminizde mühendis olması dalga gececeginiz anlamına gelmez.hocam falan....terbiyesizsiniz.....

ben öğretmen olduğunu bildiğim herkese hocam derim sayın hocam... vallahi orda dalga geçmiyorum, hitap anlamında alay yok cidden; öyle anladıysanız ben o kısım için özür dilerim. ama gerisi goy goy o doğru gerisine takılıyorum... siz dikkat edin diye abartmışlar, canan hocanın "pastanenin olduğu mahalleden taşının" demesi gibi... meseleye ciddi yaklaşın babında bi uyarıdır o, müsterih olun

Daha bisey demeyin unutmustur bence sizde unutun normalndevam edin bi pasta falan alip yiyin

Rezil oldum falan diyince konunun sonunda videoyu yanlışlıkla sülalecek kurduğumuz watsup grubunda paylaştım falan diceksiniz sandım.

Nedense aklıma komşumuz geldi. Bunlar evlendikleri ilk geceyi kameraya çekmişler (tövbe estağfurullah ama ne diceksin zevk onların). Neyse 2-3 hafta sonra millet toplanmış hadi düğün kasedinizi koyunda izleyelim diye. Olay mahalinde 5-10 çocuk, 10-15 büyük, yaşlı, genç var falan. Yanlışlıkla keko ilk gece çektikleri kaseti takmış. Çoluk çocuk öyle donakalmış, insanların ağzı iki karış, ah vah eden, elini dizini döven. Millet nasıl toparlanıp kalkacağını şaşırmış olay yerinden.

Oradakileri de tanıyorum ya, o görüntü ve bunların surat ifadeleri aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Anlatan kişi de olayı yaşamışım gibi derinden ve inceden anlattı..

Ayy bu gerçek olamaz olmasın olmamalı ayy çok üzüldüm ya

Ben bantlamıyorum ya

Kim niye bütün gün ekrana bakmamı izlesin

Daha eğlenceli bir şeyleri yok mu izleyecek bu insanların

Dibine kadar gerçek. Ayyy hani erkeği geçtim, kadının yerinde olsam orada ruhumu teslim ederdim.

Kilitli sandıklara saklıcaksın öyle bi kasetin varsa abi.

Aman yarabbi yaşıyormu halen o çift
Ya hadi çektiniz diyelim nasıl kontrol etmezsiniz ama ya

ayyy bi an tırstım yaaa...umuyorum ki yalan yada abartı olsun sana anlatan allah korusun yaa cesarete baaak seeen çektiklerini de saklasaymış bari ya öyle ulu orta bırakılır mı tövbe bismillah

ayyy bi an tırstım yaaa...umuyorum ki yalan yada abartı olsun sana anlatan allah korusun yaa cesarete baaak seeen çektiklerini de saklasaymış bari ya öyle ulu orta bırakılır mı tövbe bismillah

Olay mahallede TT oldu sen ne diyosun. Gerçi olay olalı bi 15 sene oldu ama. Düşün o zaman kasetler vardı. Bi rivayete göre olayı görenler bir daha düğün kaseti izlememeye hatta düğünlere gitmemeye ant içmişler. Başka bir rivayete göre de görenlerden birisi lal, ikisi ama olmuş, bir kısmı da taşınmışlar mahalleden.

Sanırsam yurt dışındalar, hatta gelin Belçikada falan yaşıyordu, oraya gitçeklerdi.

yorumlar sayesinde telefonumdan korktum, fantazili videolarım fotolarım olmadığı halde. bu kadar derin düşünmedim ben hiç pcnin kamerasıyla bakışıyorum şuan bantliyim diye

Allah seni bildiği gibi yapsın ya şu grip halimle karnm ağrıdı gülmekten Allah kimseyi bu sekilde ünlü etmesin amin çok amin

herkes oturmuş 4 gözle kim ne takmış ne giymiş diiye beklerken ah uh diye video açılması hem de gelinle damat

büyük konuşmayayım da allah muhafaza ben olsam o şehri terkederdim MERAK EDİYORUM o çiftin evine bi daha kimse gitmiş midir ??????????????ben olsam bi daha o eve ayak basmam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…