- 2 Kasım 2015
- 710
- 1.426
- 113
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
P pembe tokam pembe hocamKızlar telefonu gecin elektronik her aletten görüntü ve ses kaydı yapılabilir denildi.evet bilgisayar kameraları, smart tvler, fişleri cekikken bile ulasılabilirmis bunlara.hi tabiki gidip ayse ablanın evde ne yaptigini merak edecek degiller.ama artık teknoloji cok ileri. Kötü ellere düserse sıkıntı olur.Simdi anlatamıyorum ama gündem ötesi siber saldırıları bir izleyin pelin cift in sundugu...sok gecireceksiniz.
Acikcası bikiniyle mayoyla cekiliyoruz deniz kenarında.sahsi fikrim bikiniden öteye giden hic bir görüntüyü cekmeyin telefondan oradan buradan.
P pembe tokam pembe hocamo kadar da değil... fişleri çekikken olmuyo o işler... galileyi astınız, faradayı zehirlediniz, tesla reyizi yedirmeyiz (yediler)... öyle kablosuz elektrik diye bişey olmuyo daha... keşke olsa, kablo kirliliği olmazdı evde, toz alması kolay olurdu saklama derdi olmazdı da... o kadar da panik yapmayın... ama internete bağlanabilecek, doğrudan bağlanamıyorsa da bağlanabilecek bir cihazla wifi, bluetooth, nfc, kızılötesi gibi haberleşme imkanı olan bi cihaz varsa sıkıntı olabilir, dikkatli olmakta fayda var. şifrelerinizi düzgün oluşturun, hackerların eline geçebilecek 123 minvalinde saçma şeyler olmasın. cihazlarınızı sirkeli kloraklı sıcak bezle silin virüs filan kalmasın... öyle zırt diye bişey olmaz...
ben öğretmen olduğunu bildiğim herkese hocam derim sayın hocam... vallahi orda dalga geçmiyorum, hitap anlamında alay yok cidden; öyle anladıysanız ben o kısım için özür dilerim. ama gerisi goy goy o doğru gerisine takılıyorum...Siz dalga gecebilirsiniz.bunları ben söylemiyorum.devlet adına calısan bir bilisim uzmanı( hacker deyip güldüler)aselsanda calısan bir mühendis siber saldırıları önleyen bir mühendis söylüyor.ben de dikkat ettiyseniz programı kaynak gösterdim.siz de izleyin de ondan sonra benimle dalga gecin.isminizde mühendis olması dalga gececeginiz anlamına gelmez.hocam falan....terbiyesizsiniz.....
özel düzenek kurmuş. kocasını tuzağa düşürmüş
borcu bitirmeye niyetlendi çok şükür de diyebilirdi... sevinirdi adamcağızbence gizli çekmeniz hoş olmamış. hani internette yayılma meselesinden önce ne bileyim eşim beni gizli çekse bi hayırdır derdim.
fantazi olsun diye onu da yapabilir :)))Buna çok güldüm... Gazozuna ilaç katmış mı
Rezil oldum falan diyince konunun sonunda videoyu yanlışlıkla sülalecek kurduğumuz watsup grubunda paylaştım falan diceksiniz sandım.
Nedense aklıma komşumuz geldi. Bunlar evlendikleri ilk geceyi kameraya çekmişler (tövbe estağfurullah ama ne diceksin zevk onların). Neyse 2-3 hafta sonra millet toplanmış hadi düğün kasedinizi koyunda izleyelim diye. Olay mahalinde 5-10 çocuk, 10-15 büyük, yaşlı, genç var falan. Yanlışlıkla keko ilk gece çektikleri kaseti takmış. Çoluk çocuk öyle donakalmış, insanların ağzı iki karış, ah vah eden, elini dizini döven. Millet nasıl toparlanıp kalkacağını şaşırmış olay yerinden.
Oradakileri de tanıyorum ya, o görüntü ve bunların surat ifadeleri aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Anlatan kişi de olayı yaşamışım gibi derinden ve inceden anlattı..
Böyle yaşamak zor değil mi gençlertelin ön kamerasıda bantlımı
Ofiişcim black mirror iyi mi ben bilim kurguya bayılırım ama çok durgun diyende var sûper diyende
Konu sahibi naptın kocanla barıştınız mı?
Ayy bu gerçek olamaz olmasın olmamalıayy çok üzüldüm ya
Dibine kadar gerçek. Ayyy hani erkeği geçtim, kadının yerinde olsam orada ruhumu teslim ederdim.
Kilitli sandıklara saklıcaksın öyle bi kasetin varsa abi.
ayyy bi an tırstım yaaa...umuyorum ki yalan yada abartı olsun sana anlatanRezil oldum falan diyince konunun sonunda videoyu yanlışlıkla sülalecek kurduğumuz watsup grubunda paylaştım falan diceksiniz sandım.
Nedense aklıma komşumuz geldi. Bunlar evlendikleri ilk geceyi kameraya çekmişler (tövbe estağfurullah ama ne diceksin zevk onların). Neyse 2-3 hafta sonra millet toplanmış hadi düğün kasedinizi koyunda izleyelim diye. Olay mahalinde 5-10 çocuk, 10-15 büyük, yaşlı, genç var falan. Yanlışlıkla keko ilk gece çektikleri kaseti takmış. Çoluk çocuk öyle donakalmış, insanların ağzı iki karış, ah vah eden, elini dizini döven. Millet nasıl toparlanıp kalkacağını şaşırmış olay yerinden.
Oradakileri de tanıyorum ya, o görüntü ve bunların surat ifadeleri aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Anlatan kişi de olayı yaşamışım gibi derinden ve inceden anlattı..
anlamadım.borcu bitirmeye niyetlendi çok şükür de diyebilirdi... sevinirdi adamcağız
ayyy bi an tırstım yaaa...umuyorum ki yalan yada abartı olsun sana anlatanallah korusun yaa cesarete baaak seeen çektiklerini de saklasaymış bari ya öyle ulu orta bırakılır mı tövbe bismillah
Aman yarabbi yaşıyormu halen o çift
Ya hadi çektiniz diyelim nasıl kontrol etmezsiniz ama ya
Olay mahallede TT oldu sen ne diyosun. Gerçi olay olalı bi 15 sene oldu ama. Düşün o zaman kasetler vardı.Bi rivayete göre olayı görenler bir daha düğün kaseti izlememeye hatta düğünlere gitmemeye ant içmişler. Başka bir rivayete göre de görenlerden birisi lal, ikisi ama olmuş, bir kısmı da taşınmışlar mahalleden.
Rezil oldum falan diyince konunun sonunda videoyu yanlışlıkla sülalecek kurduğumuz watsup grubunda paylaştım falan diceksiniz sandım.
büyük konuşmayayım da allah muhafaza ben olsam o şehri terkederdimAman yarabbi yaşıyormu halen o çift
Ya hadi çektiniz diyelim nasıl kontrol etmezsiniz ama ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?