- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Benim tanıdığım tavanı aynalı var
Herkesin fantezileri vardir bunlar belli edenler benceBen evli degilim normalde bir yere cikmasam aynaya bike bakmam hatta labonun ustundeki ayna da bile kendimi izlerken rahatsiz oluyorum bide boylesi
Bu insanlar ne yeyip iciyor boyle fantazi sahibi oluyorlar anlamis degilim
Ya onlar normal degil yada ben ve benim gibiler
O zaman bide fantazilerin soruldugu bi topik acilsa ziyaretci olarak yorum yapilabilse neler gorup neler duyacagizHerkesin fantezileri vardir bunlar belli edenler bence
Benim tanıdığım tavanı aynalı var
Bende bi yere caya gitmisyim dugun alisverisinden gelen iki nisanli arkadas vardi anlatiyorlar ben yatak odasini soyle sectim ben boyle sectim yok dolaptaki aynalar fazlaydi yok azdi fiye cok dolanmistikİlla tavanda mı olması gerekiyor aynanın, yanlarda olsa?
Gayet de olur yani.
Neyse ben çok şeapmiyim gideyim
Baska ne yontemleri var :)
varmis demek oyle cesur babayigitler
Bizzat gayet yakın akrabam kendisiOnu ben de ismi lazim degil bi satkicinin ev dekorasyonunda gormustum
Bizzat gayet yakın akrabam kendisi
Bizzat gayet yakın akrabam kendisi
iyi fanteziymişAbla/abi yatak odanızı bi gece kullanabilir miyim bişeye bakıcamda..
iyi fanteziymişama ayıp olur bee...misafire nasıl açıklayacaksın :) he tamam açıklama mecburiyetimiz yok da ben öyle bişey yapsam utancımdan o aynaya bişeyler uydururumyaa mesela derim kocam boyu uzun görünsün diye taktırdıydı
yahu söylemesi ayıptır insan o esnada kocasının bile yüzüne bakmaya çekinirBen yapmam şahsım adına, kendimi seyretmeli fantezim yok benim, valla kendimi seyretsem yabancı biri seyrediyor gibi utanırım ben yaa..
Evli degilim ama zaten benim telefonum ortalik mali Allah muhafaza telefonunda oyke biaey olsa sagir sultan bile duyardiyahu söylemesi ayıptır insan o esnada kocasının bile yüzüne bakmaya çekinirben şahsım adına söyliyim yok videoymuş yok oranı buranı çekmekmiş ya korkarım bi de,ya tel da unutursaaaam
konu sahibiEvli degilim ama zaten benim telefonum ortalik mali Allah muhafaza telefonunda oyke biaey olsa sagir sultan bile duyardi
Aci bize nolursunEl ele tutuşun geyikçiler, halay başı kim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?