Rezil oldum

Herkesin fantezileri vardir bunlar belli edenler bence

İlla tavanda mı olması gerekiyor aynanın, yanlarda olsa?
Gayet de olur yani.

Neyse ben çok şeapmiyim gideyim
Bende bi yere caya gitmisyim dugun alisverisinden gelen iki nisanli arkadas vardi anlatiyorlar ben yatak odasini soyle sectim ben boyle sectim yok dolaptaki aynalar fazlaydi yok azdi fiye cok dolanmistik

O zamanda toy zamanlar aynayi neden o kadar onemsediklerini anlayamamistim simdi gecmise gittim ve o dolap kapaklarindaki aynalari o kadar onemsediklerini anlamis oldum

Normalde ben en yakinimin evine dahi gitsem yatak odasinin kapisini bile acmam ama gordugum bi takip insan taifesi var ki

Özellikle evden cikmadan makyajlarini saclarini esarplarini yapmak icin holdeki aynayi kullanmayi tercih etmezlerde ev sahibinin yatak odasindaki aynayi kullanmayi tercih ederler eee bide tavandaki aynayida gorduler mi hic cikmazlar o odadan @shot X xDerinMavix

Abla/abi yatak odanızı bi gece kullanabilir miyim bişeye bakıcamda..
iyi fanteziymiş ama ayıp olur bee...misafire nasıl açıklayacaksın :) he tamam açıklama mecburiyetimiz yok da ben öyle bişey yapsam utancımdan o aynaya bişeyler uydururumyaa mesela derim kocam boyu uzun görünsün diye taktırdıydı

Ben yapmam şahsım adına, kendimi seyretmeli fantezim yok benim, valla kendimi seyretsem yabancı biri seyrediyor gibi utanırım ben yaa..

Ben yapmam şahsım adına, kendimi seyretmeli fantezim yok benim, valla kendimi seyretsem yabancı biri seyrediyor gibi utanırım ben yaa..
yahu söylemesi ayıptır insan o esnada kocasının bile yüzüne bakmaya çekinir ben şahsım adına söyliyim yok videoymuş yok oranı buranı çekmekmiş ya korkarım bi de,ya tel da unutursaaaam

yahu söylemesi ayıptır insan o esnada kocasının bile yüzüne bakmaya çekinir ben şahsım adına söyliyim yok videoymuş yok oranı buranı çekmekmiş ya korkarım bi de,ya tel da unutursaaaam
Evli degilim ama zaten benim telefonum ortalik mali Allah muhafaza telefonunda oyke biaey olsa sagir sultan bile duyardi

birgaripyazar 'ı geçici olarak pasiy yapmışlar,,uf olmuş yanii,merak ettim kocası affetti mi acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…