Rezil oldum

Yanlış hatırlamıyorsam eski bi manken di adını unuttum, o cep telefonunu tamire yolladığın da özel fotoları silinmiş olduğu halde yine de telefonundan alınmış o fotolar basına yansımıştı.. Telefon ve pc niz eskidiğin de satmayın direk kırıp atın, hard vs sini..

adamin haberi yokken cekerek ayip etmissiniz tabi.
ben olsam kafasinda parcalardim o telefonu esimin,bu konuda hassas oldugumu bildigi halde boyle bi kaydi gizli yapsa

Herıld yani. Yeri geliyor ekran açıkken soyunup giyiniyorum, cıbıl görüntülerim mi yayılsın internete? Hayır yüzüm veya dövmelerim görünüyor olmasa neyse

benimki de bantlı :)
lcd tv nin de internet erişimi kapalı. onda da kamera var sanırım :)

Benim de bantlı ya dhjdfdjhsd Snowden filmini izlediğimden beri özellikle. Edward Snowden eski CIA ve NSA çalışanı. Adam bu kullanıcıları izleme tekniklerinin nasıl yayıldığını anlattığından beri ABD'de kaçak ve vatan haini olarak görülüyor, Rusya'da geçici sığınma altında yaşıyor şu anda da. Adamın hayatını filme almışlar, izleyince dedim "Ulan??". Snowden'ın dediği bütün yöntemleri uyguluyorum artık.

O bölümden beri müsait organlarım üç buçuk atıyor ya benim de bantlı

Turkuz biz eve ilk gelene ev gezdirilir o aynayi gorunce ne olur acaba

Bulundugunuz il ve ilce icinde eviniz parmakla gosterilir yatak odasinin tavaninda ayna var diye

Yada misafiri birakinda
Bide mesela dusunsenize tasinacaksiniz falan nakliyeciler geldi yada o odaya elektrikci mobilyacilar icin tamirci falan gelir

Hepsinden gectim ya o aynayi nasil alacanda adamlar gelip takacak ya

Benim bulundugum memlekette bi evde olsun tum il halki haberdar olur

Bide merak ettim hakkaten acaba var mi oyle tavani ayna cesur insanlar

Var yatak odasinin duvarini kaplatmis biri herkes biliyor normal geliyor onlara ben utanirdim sahsen yada cok hevesliysen seyyar ayna al koy :)

Var yatak odasinin duvarini kaplatmis biri herkes biliyor normal geliyor onlara ben utanirdim sahsen yada cok hevesliysen seyyar ayna al koy :)

Ben evli degilim normalde bir yere cikmasam aynaya bike bakmam hatta labonun ustundeki ayna da bile kendimi izlerken rahatsiz oluyorum bide boylesi

Bu insanlar ne yeyip iciyor boyle fantazi sahibi oluyorlar anlamis degilim

Ya onlar normal degil yada ben ve benim gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…