- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
O fikir verildi canım ve tehlikeli olduğu konusunda hemfikir olduk, tam uykuda veya herhangi durumda tepeye düşme ihtimalinden dolayı:))) tavana ayna taktır
Kirilmayan aynalar varO fikir verildi canım ve tehlikeli olduğu konusunda hemfikir olduk, tam uykuda veya herhangi durumda tepeye düşme ihtimalinden dolayı
Deprem falan olur aman maceraya gerek yokKirilmayan aynalar varGuzel sabitlenebilir
Ya bilmiyor musun etiket yasak mune affetmuyor beni hemen ban
Hım pardon ozaman ben yorumların hepsini okumamıştım :)))O fikir verildi canım ve tehlikeli olduğu konusunda hemfikir olduk, tam uykuda veya herhangi durumda tepeye düşme ihtimalinden dolayı
Valla o cesarete sahip insana hayret edilirKirilmayan aynalar varGuzel sabitlenebilir
Agir degildir belki arastirmak lazimValla o cesarete sahip insana hayret edilir
Kirilmasa bile adami oldurur ya evde hic boy aynasi falan kaldirdiginiz oldumu direk aynanin altinda tost okur insan bence
Illa taktiracaksiniz o aynayi yaniAgir degildir belki arastirmak lazim
Takibe takip diyosunYa bilmiyor musun etiket yasak mune affetmuyor beni hemen bansen benim mesajları takip et atraksiyonlu konuları kaçırmam
Konu sahibi napmış bu arada cevap vermedi hiç
Herkes diyecek yine garip bir konuyla geldin diye ama herseyi göze alip aciyotum konuyu :)
Dün eşimle beraber olmadan önce telefonumun video kismini actim ve gercekten sadece merak için cekip izlemek istedim.Tabii esimin izin vermeyeceğini bildiğimden ona soylemedim.Sabah işe gitmeden ona telefondan birsey gosterecekken o video kalmis direk ekranda hani son kullanilanlar var ya.Tam kapatacakken eşim gördü o ne falan dedi telefonu kaptim elimden aldi o ne dedi sinirlendi.Ben de dedim biziz dün cekmistim diye.Neden dedi merak ettim izlemek istedim silecektim unutmusum dedim.Bana neden soylemedin dedi izin vermeyecegini biliyordum dedim.Sil onu hemen dedi kizdi.Okadar utandım ki yerin dibine gectim.Kim bilir hakkimda ne düşündü dedim.Cok çok utandim.Bugün de onun dogum günü.Aksam işten gelince düzgün bi açıklama yapmak istiyorum kisa ve öz.Sizce ne diyim bu sacmaligi en aza indirgeyeyim.Simdiden tesekkurler..
laptop'ının kamerasını bile bantla kapatan biri olarak o nasıl bir cesarettir yahu.. bugüne kadar ne telefonlarımı, ne bilgisayarlarımı ne de hafıza kartlarımı atmamış ve küflenmeye bırakmış biri olarak internete açık bir cihazla yaptığınız bu işi nasıl adlandıracağımı bilmiyorum.. neyse, belli ki Black Mirror 3. sezon 3. bölümünü çok izleyen yok aramızda, karpuz kabuğu düşürmeyeyim şimdi şeye
Herıld yani. Yeri geliyor ekran açıkken soyunup giyiniyorum, cıbıl görüntülerim mi yayılsın internete? Hayır yüzüm veya dövmelerim görünüyor olmasa neyse
benimki de bantlı :)
lcd tv nin de internet erişimi kapalı. onda da kamera var sanırım :)
Turkuz biz eve ilk gelene ev gezdirilir o aynayi gorunce ne olur acabaIlla taktiracaksiniz o aynayi yani
Bence yinede bi dusunun bakin bisdy olsa ambulans cagirmaya yuzunuz olmaz
O bölümden beri müsait organlarım üç buçuk atıyor yalaptop'ının kamerasını bile bantla kapatan biri olarak o nasıl bir cesarettir yahu.. bugüne kadar ne telefonlarımı, ne bilgisayarlarımı ne de hafıza kartlarımı atmamış ve küflenmeye bırakmış biri olarak internete açık bir cihazla yaptığınız bu işi nasıl adlandıracağımı bilmiyorum.. neyse, belli ki Black Mirror 3. sezon 3. bölümünü çok izleyen yok aramızda, karpuz kabuğu düşürmeyeyim şimdi şeye
Baska ne yontemleri var :)Snowden'ın dediği bütün yöntemleri uyguluyorum artık.
Turkuz biz eve ilk gelene ev gezdirilir o aynayi gorunce ne olur acaba
Var yatak odasinin duvarini kaplatmis biri herkes biliyor normal geliyor onlara ben utanirdim sahsen yada cok hevesliysen seyyar ayna al koy :)Bulundugunuz il ve ilce icinde eviniz parmakla gosterilir yatak odasinin tavaninda ayna var diye
Yada misafiri birakinda
Bide mesela dusunsenize tasinacaksiniz falan nakliyeciler geldi yada o odaya elektrikci mobilyacilar icin tamirci falan gelir
Hepsinden gectim ya o aynayi nasil alacanda adamlar gelip takacak ya
Benim bulundugum memlekette bi evde olsun tum il halki haberdar olur
Bide merak ettim hakkaten acaba var mi oyle tavani ayna cesur insanlar
Benim tanıdığım tavanı aynalı varBide merak ettim hakkaten acaba var mi oyle tavani ayna cesur insanlar
Var yatak odasinin duvarini kaplatmis biri herkes biliyor normal geliyor onlara ben utanirdim sahsen yada cok hevesliysen seyyar ayna al koy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?