- 23 Mayıs 2009
- 14.582
- 16.119
- 823
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
misafirlerin içinde anne babalarıda varmıymışBibi asıl mesele de o. İlk görüntü komşunun oğlunun kaseti açıp kamerayı koyduğu yerden çıplak poposuyla yatağa doğru gitme sahnesiymiş...
Ay sinirim bozuldu yeminne.
Rezil oldum falan diyince konunun sonunda videoyu yanlışlıkla sülalecek kurduğumuz watsup grubunda paylaştım falan diceksiniz sandım.
Nedense aklıma komşumuz geldi. Bunlar evlendikleri ilk geceyi kameraya çekmişler (tövbe estağfurullah ama ne diceksin zevk onların). Neyse 2-3 hafta sonra millet toplanmış hadi düğün kasedinizi koyunda izleyelim diye. Olay mahalinde 5-10 çocuk, 10-15 büyük, yaşlı, genç var falan. Yanlışlıkla keko ilk gece çektikleri kaseti takmış. Çoluk çocuk öyle donakalmış, insanların ağzı iki karış, ah vah eden, elini dizini döven. Millet nasıl toparlanıp kalkacağını şaşırmış olay yerinden.
Oradakileri de tanıyorum ya, o görüntü ve bunların surat ifadeleri aklıma geldikçe sinirim bozuluyor. Anlatan kişi de olayı yaşamışım gibi derinden ve inceden anlattı..
Sesleri merak ettim şimdi,ahlııı vahlıııı filannn
Damattan geline tam takı setiAy bir gün kameraya çekersem benden beklenecek şey buYanlışlıkla başıma gelme ihtimali düşük değil, Allah korusun
Yani bu da çok farklı olmamış bibi
misafirlerin içinde anne babalarıda varmıymış
Olay mahallede TT oldu sen ne diyosun. Gerçi olay olalı bi 15 sene oldu ama. Düşün o zaman kasetler vardı.Bi rivayete göre olayı görenler bir daha düğün kaseti izlememeye hatta düğünlere gitmemeye ant içmişler. Başka bir rivayete göre de görenlerden birisi lal, ikisi ama olmuş, bir kısmı da taşınmışlar mahalleden.
Sanırsam yurt dışındalar, hatta gelin Belçikada falan yaşıyordu, oraya gitçeklerdi.
zaten detayı verip gelin belçikalı orda yaşıyolar dedinAyy şimdi detaya girersem sanki orada olanlardan biri beni tanıcak ve baksana olayı anlatmış, hemen IP'den bulup mahkemeye verelim, özel hayatımız ifşa etti dicekler gibi geliyor. Gerçi ortada özel hayatta kalmamış ama..
Bence burada bırakalım mevzuyu, kapatalım, hadi biti gittii, bitti oyyyhş.
zaten detayı verip gelin belçikalı orda yaşıyolar dedinıp'ı çoktan aramaya başlamışlardır
aa ayıp ettin yaa biz türkler unutur muyuz hiç,kaçar mı böyle komedi bak allah bilir hangi ilimizde olay cereyan etmiş ben taaaa ığdır da olayı duydum :) kim bilir ben kimlere anlatırım
Belkide Hollanda aslinda en iyisi hollandaBelki de Belçika değil Almanyadır, belki şaşırtırdım ne biliyosun...
Clouda ne kibir bilişimci olarak söylüyorum. siz silsenizde o resim,video v.s. şeyler silinmez. herşeyi geri getirme imkanı vardır ki clouda attıysanız bittiniz:)
bir bilişimci olarak söylüyorum. siz silsenizde o resim,video v.s. şeyler silinmez. herşeyi geri getirme imkanı vardır ki clouda attıysanız bittiniz:)
Clouda ne ki
Peki folderlock gibi şifreli klasörlerin şifrelerini kırmadan içindeki verileri çekebilirler mi?
Niye sordun ne var o dosyalardaPeki folderlock gibi şifreli klasörlerin şifrelerini kırmadan içindeki verileri çekebilirler mi?
Tamamdır teşekkürler.
Niye sordun ne var o dosyalarda
Banka bilgilerim, şifrelerim falan hiçbir yerde kayıtlı değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?