Rezil oldum

Gulmekten gozlerimden yaslar bosaldinasil guldum ya

Tovbe estf bide boyle bi duruma dusmek vardi

Kac ay oncesinden bi konu acilmisti konu sahibinin nisanlisiin habire bi taraflarini cekip yollamasindan yakinmisti herkes ya telefonuna baban kardssin falsn denk gelirse demusti

Insanlarda ne tuhaf fantaziler var bunlar ne yeyip ne iciyorlarda bu hale geliyorlar

Sesleri merak ettim şimdi,ahlııı vahlıııı filannn

Töğbeee estağfurullah

Adam ayy yanlışlıkla ilk gece kasedini koymuşum neyse bunu izleyelim sonuna kadar sonra düğün kasedine geçeriz dememiş, olaya bir süre sonra müdahele etmiş tabiiki hızlıca. Oraya gelmemiş olay ama mallar meydana serilmiş tabi. Kasedi kapatıp gerisini de izleyenler fantezisine bırakmışlar mümkün mertebe.

misafirlerin içinde anne babalarıda varmıymış

Ayy şimdi detaya girersem sanki orada olanlardan biri beni tanıcak ve baksana olayı anlatmış, hemen IP'den bulup mahkemeye verelim, özel hayatımız ifşa etti dicekler gibi geliyor. Gerçi ortada özel hayatta kalmamış ama..
Bence burada bırakalım mevzuyu, kapatalım, hadi biti gittii, bitti oyyyhş.

Allah kkrusun bu durum basima gelse ya olurdum yada dunyanin obur ucuna tasinir es dost akraba herkesi unuturdum

Gulduk ettikte Allah kimsenin basina boyle birsey getirmesin ben en basit biseyde bile gunlerce insan icine ciknak istemiyirum rezil oldum diye bide boyle bi vaka Allah canimi alsin daha iyi

zaten detayı verip gelin belçikalı orda yaşıyolar dedin ıp'ı çoktan aramaya başlamışlardır

bir bilişimci olarak söylüyorum. siz silsenizde o resim,video v.s. şeyler silinmez. herşeyi geri getirme imkanı vardır ki clouda attıysanız bittiniz:)

bir bilişimci olarak söylüyorum. siz silsenizde o resim,video v.s. şeyler silinmez. herşeyi geri getirme imkanı vardır ki clouda attıysanız bittiniz:)

Peki folderlock gibi şifreli klasörlerin şifrelerini kırmadan içindeki verileri çekebilirler mi?

dropbox, onedrive gibi yedeklerinizi aldığınız programlar. Kusura bakmayın ben kendi dilimde yazmışım.
yani yedeğini aldıgınız şeylere dikkat edin. Telefonunuzda da varsa onlarıda silseniz geri getirme imkanı var.
Telefondakini kim geri getirir utopik ama olmaz diye birşey yok.

en iyisi eski usul kasetten kayıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…