- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
Ben zaten yapici ve usturuplu şekilde yapilan yor umlara kesinlikle kizmiyorum hatta kendimi ona göre yönlendirmeye çalışıyorum.Benim kizdigim konular baska sizin de ilk yazinizda belirttikleriniz.Ama sizin yaptığınızda bu konuda doğru değil. Eşinizden habersiz olması yanlış. Kim olsa yanlış anlar. Bu konuda eleştiri yapanlara katılıyorum katılmadığım tek konu, cinsellik üzerine açılan konulara gerekli özen gösterilmiyor ciddiye alınmıyor. Ciddiye alınmasa bile sapık gibi ithamlar yapılıyor. Eleştirim buna
Siz benden eski olabilirsiniz dolayısıyla fake konulara şahit olmuş olabilirsiniz. Tedirginliğiniz bu yüzdendir. Ama ben bu arkadaşın karşıdan bakıldığında kız kardeşiyle ilgili sorunları olduğunu ve genel anlamda eşiyle cinsel anlamda bazı sorunları en azından kafasını karıştıran şeyler olduğunu görüyorum. Yani açtığı konular eş-ereksiyon ve kardeş-mastürübasyon üzerinden açılmış. Halledemediği 2 konu var aslında 'gereksiz' tekrarları bu yüzden yaptığını düşünüyorum. Sizde bu tekrarlar yüzünden şüpheye düşüyorsunuz.Ya forumda yenisin ya da bir şeylerden haberin yok. Açılan cinsellik konuları dikkate alınıyor ama yeni bir üyeyse fakedir diye dalga geçiliyor ve çoğu fake çıkıyor. Burada daha önce açılan konular var cinsellikle alakalı üyelerin çoğunun gerçek sandığı ama fake çıkan. Ve bu birkaç konu sırf sizlerle dalga geçilmek için açıldı. Birkaç sözlüğün ve sitenin yazarı sahibi olan erkekler hep sizinle dalga geçti dalga geçebilmek için burda fake konular açtı. Sonra onları kendi sitelerine aldılar sizle baya baya dalga geçtiler hani. Atın şu pembe gözlükleri de bir bakın neler olup bittiğine.
Bir üye bir kere açsa insan inanır on kere açıyorsa da art niyet vardır. Çoğu üyeye de inanmayın artık fazla sağduyu kasıyorsunuz.
Sen kendini bukadar yorma.Benim erkek olduğumdan şüphe eden adminler zaten bunu bana belirtir veya kanit ister.Her postu okuyorlar.Suana kadar sorun cikmdi demek ki içi fesat olan sensin.Ya forumda yenisin ya da bir şeylerden haberin yok. Açılan cinsellik konuları dikkate alınıyor ama yeni bir üyeyse fakedir diye dalga geçiliyor ve çoğu fake çıkıyor. Burada daha önce açılan konular var cinsellikle alakalı üyelerin çoğunun gerçek sandığı ama fake çıkan. Ve bu birkaç konu sırf sizlerle dalga geçilmek için açıldı. Birkaç sözlüğün ve sitenin yazarı sahibi olan erkekler hep sizinle dalga geçti dalga geçebilmek için burda fake konular açtı. Sonra onları kendi sitelerine aldılar sizle baya baya dalga geçtiler hani. Atın şu pembe gözlükleri de bir bakın neler olup bittiğine.
Bir üye bir kere açsa insan inanır on kere açıyorsa da art niyet vardır. Çoğu üyeye de inanmayın artık fazla sağduyu kasıyorsunuz.
Evet sonunda bilincaltindaki o igrenc kadini cikardin tebrik ederim.Bak dünyanın en yapıcı yorumu gelsin o zaman kızmıcam sana konularına inanıyorum bak yorumdan da anlayacaksın. Çektiğin videoyu silme kardeşine yolla
Biz o seviyeye gelemeden ortalik temizlendi.Taşlanmayacaksam bende yapmıştım bunu...evliliğin ilk yılında
Tabi eşime sordum öyle gizli değil...
Muhabbet dehşetti ama :)
İkimiz de kendi eksikliklerimize odaklandık
Göbek bacak kol ...yok zayıf yok kalın gibi öz eleştiriler yağdırdık kendi kendimize
Çok moralimiz bozulduçekmez olaydık
Herkes diyecek yine garip bir konuyla geldin diye ama herseyi göze alip aciyotum konuyu :)
Dün eşimle beraber olmadan önce telefonumun video kismini actim ve gercekten sadece merak için cekip izlemek istedim.Tabii esimin izin vermeyeceğini bildiğimden ona soylemedim.Sabah işe gitmeden ona telefondan birsey gosterecekken o video kalmis direk ekranda hani son kullanilanlar var ya.Tam kapatacakken eşim gördü o ne falan dedi telefonu kaptim elimden aldi o ne dedi sinirlendi.Ben de dedim biziz dün cekmistim diye.Neden dedi merak ettim izlemek istedim silecektim unutmusum dedim.Bana neden soylemedin dedi izin vermeyecegini biliyordum dedim.Sil onu hemen dedi kizdi.Okadar utandım ki yerin dibine gectim.Kim bilir hakkimda ne düşündü dedim.Cok çok utandim.Bugün de onun dogum günü.Aksam işten gelince düzgün bi açıklama yapmak istiyorum kisa ve öz.Sizce ne diyim bu sacmaligi en aza indirgeyeyim.Simdiden tesekkurler..
Aman boşver iyi oldu :)Biz o seviyeye gelemeden ortalik temizlendi.
Ben de kendimi cekici sanardim ta yan yaglarimin belirginlesmeye baslamasini görene kadar.Diyete girmeme neden oldu tek faydasıAman boşver iyi oldu :)
Şahsen ben kendimizi daha estetik sanardım:)
Gerçi Şu an hala öyle sanıyorum ...unuttum olanları
Eşimde istese güvenlik problemide olmasa yapamazdım sırf bu yüzdenTaşlanmayacaksam bende yapmıştım bunu...evliliğin ilk yılında
Göbek bacak kol ...yok zayıf yok kalın gibi öz eleştiriler yağdırdık kendi kendimize
Yaptığın iyi bişey değil ama rezillik bence akşam gelince özür dile hata çünküHerkes diyecek yine garip bir konuyla geldin diye ama herseyi göze alip aciyotum konuyu :)
Dün eşimle beraber olmadan önce telefonumun video kismini actim ve gercekten sadece merak için cekip izlemek istedim.Tabii esimin izin vermeyeceğini bildiğimden ona soylemedim.Sabah işe gitmeden ona telefondan birsey gosterecekken o video kalmis direk ekranda hani son kullanilanlar var ya.Tam kapatacakken eşim gördü o ne falan dedi telefonu kaptim elimden aldi o ne dedi sinirlendi.Ben de dedim biziz dün cekmistim diye.Neden dedi merak ettim izlemek istedim silecektim unutmusum dedim.Bana neden soylemedin dedi izin vermeyecegini biliyordum dedim.Sil onu hemen dedi kizdi.Okadar utandım ki yerin dibine gectim.Kim bilir hakkimda ne düşündü dedim.Cok çok utandim.Bugün de onun dogum günü.Aksam işten gelince düzgün bi açıklama yapmak istiyorum kisa ve öz.Sizce ne diyim bu sacmaligi en aza indirgeyeyim.Simdiden tesekkurler..
Hahah ay ben kendimi hayatta izleyememTaşlanmayacaksam bende yapmıştım bunu...evliliğin ilk yılında
Konuların hepsine baktim. Konu sahibi kafayı cinsellikle bozmuş.Evet evet birden fazla konu açmadın peki bunlar ne diyor tarihlerine iyi bak bari
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...vizyonlardaki-kadinlardan-etkilenmesi.982960/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/esimin-olur-olmadik-ereksiyonu.992368/
Bu ikisi aynı konu değil mi güzel kardeşim benim?
Ya bunlar ya bunlar
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...l-izlemeliyim-kontrolden-cikan-kardes.987609/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kardesim-kizlar-lutfen-yardim-edin.993245/
Tabii ki de adım gibi ezberlerim her gün aynı konuları açıp duruyor bir de şimdi kendini savunma adına yalan söylüyorsun beni mi yalancı çıkaracaksın bir de?
Ben sırf bu yüzden dropbox veya drive kullanmıyorum bibi ama telefonda otomatik hesap açılıp oraya yüklenmesi sözkonusu olmuyor değil mi?Gençliğim aklıma geldineyse şimdiki telefonlarda çekmek hiç akıl karı değil on bin tane yere kayıt ediyor telefon hele nete düşme ihtimalini
Kızlar drobbox a çektiğiniz fotolar kayıt oluyor ya (kayıtlıysanız) galeriden bile silseniz orada kalıyor heberiniz
Yok hesabı açmıyorsan olmuyor ben de kesinlikle açmıyorum oturum onunlamı uğraşicim ya benim işim belli mi olurBen sırf bu yüzden dropbox veya drive kullanmıyorum bibi ama telefonda otomatik hesap açılıp oraya yüklenmesi sözkonusu olmuyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?