Rezil oldum

Ben zaten yapici ve usturuplu şekilde yapilan yor umlara kesinlikle kizmiyorum hatta kendimi ona göre yönlendirmeye çalışıyorum.Benim kizdigim konular baska sizin de ilk yazinizda belirttikleriniz.

Siz benden eski olabilirsiniz dolayısıyla fake konulara şahit olmuş olabilirsiniz. Tedirginliğiniz bu yüzdendir. Ama ben bu arkadaşın karşıdan bakıldığında kız kardeşiyle ilgili sorunları olduğunu ve genel anlamda eşiyle cinsel anlamda bazı sorunları en azından kafasını karıştıran şeyler olduğunu görüyorum. Yani açtığı konular eş-ereksiyon ve kardeş-mastürübasyon üzerinden açılmış. Halledemediği 2 konu var aslında 'gereksiz' tekrarları bu yüzden yaptığını düşünüyorum. Sizde bu tekrarlar yüzünden şüpheye düşüyorsunuz.

Bak dünyanın en yapıcı yorumu gelsin o zaman kızmıcam sana konularına inanıyorum bak yorumdan da anlayacaksın. Çektiğin videoyu silme kardeşine yolla

Sen kendini bukadar yorm
Sen kendini bukadar yorma.Benim erkek olduğumdan şüphe eden adminler zaten bunu bana belirtir veya kanit ister.Her postu okuyorlar.Suana kadar sorun cikmdi demek ki içi fesat olan sensin.

Bak dünyanın en yapıcı yorumu gelsin o zaman kızmıcam sana konularına inanıyorum bak yorumdan da anlayacaksın. Çektiğin videoyu silme kardeşine yolla
Evet sonunda bilincaltindaki o igrenc kadini cikardin tebrik ederim.

Biz o seviyeye gelemeden ortalik temizlendi.

kafanızı cinsellikle bozmuşsunuz
yaptığınız suç

Eşimde istese güvenlik problemide olmasa yapamazdım sırf bu yüzden mükemmel sonuç beklerken hüsrana uğramak istemezdim. Zaten bebekten sonra biraz kilo aldım.. Görmek istemezdim açıkçası utanırdım. Eşim sorun etmesede ben çok takıntı yapıyorum bu tür şeyleri

Yaptığın iyi bişey değil ama rezillik bence akşam gelince özür dile hata çünkü

Hahah ay ben kendimi hayatta izleyemem Utanmaktan değil ay göbeğim yok şuram yok buram, ayy böyle mi görünüyormuşum ben ya diye.
Seksi olduğunu düşündüğüm yerde karaya çıkan fok yavrusu gibi olduğumu görsem bir daha yapamam

Gençliğim aklıma geldi neyse şimdiki telefonlarda çekmek hiç akıl karı değil on bin tane yere kayıt ediyor telefon hele nete düşme ihtimalini
Kızlar drobbox a çektiğiniz fotolar kayıt oluyor ya (kayıtlıysanız) galeriden bile silseniz orada kalıyor heberiniz

Konuların hepsine baktim. Konu sahibi kafayı cinsellikle bozmuş.

Ben sırf bu yüzden dropbox veya drive kullanmıyorum bibi ama telefonda otomatik hesap açılıp oraya yüklenmesi sözkonusu olmuyor değil mi?

Ben sırf bu yüzden dropbox veya drive kullanmıyorum bibi ama telefonda otomatik hesap açılıp oraya yüklenmesi sözkonusu olmuyor değil mi?
Yok hesabı açmıyorsan olmuyor ben de kesinlikle açmıyorum oturum onunlamı uğraşicim ya benim işim belli mi olur daha geçen eşime gel bi p.no çekek diyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…