- 14 Kasım 2001
- 21.504
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.632
- 1.623
- 102
- Konu Sahibi birgaripyazar
-
He bende de bazı görseller olabilir de ondan şey ettim. Zaten paranoyak gibiyim, hiçbir telefonumu bilgisayarımı atmam satmam hepsi evde duruyorYok hesabı açmıyorsan olmuyor ben de kesinlikle açmıyorum oturum onunlamı uğraşicim ya benim işim belli mi olurdaha geçen eşime gel bi p.no çekek diyodum
Bunu söylemek size düşüyor diye düşünüyorumKeşke bu üye kapattırdığı üyeliği yazsa da "şu konu sahibi sahte" diyenler bozulup otursa ...
Valla ben düzenli format atıyorum teknolojik ürünlerime en güzeli oHe bende de bazı görseller olabilir de ondan şey ettim. Zaten paranoyak gibiyim, hiçbir telefonumu bilgisayarımı atmam satmam hepsi evde duruyor
Sağol bibim.
Bunu söylemek size düşüyor diye düşünüyorum
yalnız gariplik şurada.Ben de kendimi cekici sanardim ta yan yaglarimin belirginlesmeye baslamasini görene kadar.Diyete girmeme neden oldu tek faydası
yanlış düşünüyorsun, üyeliğini kapatmış yeni bir başlangıç yapmış. Neden deşifre edeyim ?
söylesin. tanır mıyız ki?Keşke bu üye kapattırdığı üyeliği yazsa da "şu konu sahibi sahte" diyenler bozulup otursa ...
yeni başlangıç derken önceki hayatından bambaşka şeyler mi anlatıyo yani
şimdi buradan ona kefilsin gibi bir anlam da çıkıyor.Keşke bu üye kapattırdığı üyeliği yazsa da "şu konu sahibi sahte" diyenler bozulup otursa ...
Bunu zaten hiç anlamıyorum bir dünya konu açıp tanıdığımız biri ama canı istiyor diye üyeliği kapatıp yeni üyelik alıyor.yanlış düşünüyorsun, üyeliğini kapatmış yeni bir başlangıç yapmış. Neden deşifre edeyim ?
Bunu zaten hiç anlamıyorum bir dünya konu açıp tanıdığımız biri ama canı istiyor diye üyeliği kapatıp yeni üyelik alıyor.
Nick değiştirme diye birşey var sonuçta
merak ettim baktımda, carrienin üyeliği aktif dün girmiş siteyeTanıdık biri yani,carrie vardı bi ona benziyo üslubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?