Rezil olmuş hissediyorum

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Bir süredir hoşlandığım birisi vardı. Aramızda dersle alakalı konuşmalar oldu sadece. Bunun üzerinden baya geçti ama. Baya hoşlanıyordum ve bugün açılmaya karar verdim. Nasılsın yazdım iyiyim ve cevap vermedi. Görüldü de yapmadı ama mavi tık kapalı zaten onda. Cevap vermeyince dedim geç de olsa yazar bende konuyu derslerle ilgili bişeye getirip durumu kurtarırım diyordum ama yazmadı. Ve ben o kadar utanıyorum ki şimdi. Bu arada kendisi çok nazik, kibar bir çocuktu. Ve açılmaya karar vermeden önce baya düşündüm, olmazsa da bunda bişey yok dedim reddedilmek değildi korkum. Reddetse de üzülmezdim çünkü cidden çok naif bir çocuk ve düzgünce söyler diye düşündüm. Ama şu an cevap vermeyince çok kötü hissediyorum. Hiç beklemezdim böyle olmasını. Okula nasıl gidicem şimdi cidden rezil olmuş gibi hissediyorum :KK43:
Güncelleme : kızlar bugün cevap verdi bende derslere bağlayıp kapattım konuyu

Son düzenleme:
bende iyiyim rahatsız etmiyorum umarım dedim
Bu cümlenden sonra neden izin bekledin ki?
rahatsız etmiyorum umarım dedikten sonra direkt yazsaydın.
Bekle bakalım bir açıklaması yoksa ne dicektin derse "tamam gerek kalmadı" dersin.

Bu cümlenden sonra neden izin bekledin ki?
rahatsız etmiyorum umarım dedikten sonra direkt yazsaydın.
Bekle bakalım bir açıklaması yoksa ne dicektin derse "tamam gerek kalmadı" dersin.
Zaten ne diyecektin derse ( iki gün sonra sınavımız var) ya sınavla ilgili birşey soracaktım ama hallettim sağol deyip konuyu kapatıcam ama yazmaz herhalde artık 8 gibi yazdım ben ona

Final haftası yine not istiyorsun sanmıştır:)
Birincisi zaten kendini ifade etmemişsin, her türlü sıyrılırsın. İkincisi aman itiraf etmeye kalkma çocuğun gönlü yok.
Ay umarım öyle sanmıştır :) zaten artık açılmam da durumu kurtarırım inşallah

Sakin baska birsey yazma. Okulda elbette goreceksin gidip konusma ve açılma. Konusmak isterse eninde sonunda gelir yanina
Yok konuşmam artık zaten vazgeçtim cevap bile vermedi. Hiç beklemezdim böyle yapmasını, tek derdim durumu kurtarmak şu an umarım yazar da kurtarırım

Yok konuşmam artık zaten vazgeçtim cevap bile vermedi. Hiç beklemezdim böyle yapmasını, tek derdim durumu kurtarmak şu an umarım yazar da kurtarırım
Boşver be canim sen kötü birsey yapmadin ki niye kurtarmaya çalışıyorsun. Ilerde bunları gülerek anlatacaksin..

8de yazmışsın saat 12
Belki de müsait olamadı adam, belki ders çalışıyor, belki pes turnuvası falan yapiyor.
Bunca senaryo yazmak için çok erken.
Ama sen yine de içinde tut itirafini.
Bana böyle konuşmalar çok ilginç geliyor ya, konuşa konuşa insan nasıl sevgili oluyor? Onun yerine fiziksel olarak niyetini belli et bence^^ yanyana yürüyün durağa kadar, yaninda dondugunu belli et, seni ısıtmaya çalışsın, ellerini falan ufalasin. Kayıp düşmemek için kolunuza girin. Arada boyle sicak-samimi bir 'an' oluyor ya. O zaman da şöyle göz süz ,kaçamak bir gülüş falan at :)
Zaten o da ilgiliyse bir şekilde olur bu iş.
Mesajla insan aşkını mi ilan eder ya?
Coooook sıkıcı. Gençsin sen. Belki de güzel bir ilişkiye bSlayacaksin,bu mu olacak yani romantik hikayeniz?
Rahatsız etmiyorum umarım ama senden hoslaniyorum:KK12:

8de yazmışsın saat 12
Belki de müsait olamadı adam, belki ders çalışıyor, belki pes turnuvası falan yapiyor.
Bunca senaryo yazmak için çok erken.
Ama sen yine de içinde tut itirafini.
Bana böyle konuşmalar çok ilginç geliyor ya, konuşa konuşa insan nasıl sevgili oluyor? Onun yerine fiziksel olarak niyetini belli et bence^^ yanyana yürüyün durağa kadar, yaninda dondugunu belli et, seni ısıtmaya çalışsın, ellerini falan ufalasin. Kayıp düşmemek için kolunuza girin. Arada boyle sicak-samimi bir 'an' oluyor ya. O zaman da şöyle göz süz ,kaçamak bir gülüş falan at :)
Zaten o da ilgiliyse bir şekilde olur bu iş.
Mesajla insan aşkını mi ilan eder ya?
Coooook sıkıcı. Gençsin sen. Belki de güzel bir ilişkiye bSlayacaksin,bu mu olacak yani romantik hikayeniz?
Rahatsız etmiyorum umarım ama senden hoslaniyorum:KK12:
Aslında dediğiniz çok doğru ama ben hoşlandığım kişiye karşı o cesareti göstermiyorum maalesef. Başka biri olsa gider arkadaş olurum ama hoşlanıyorsam elim ayağım titriyor, bu dediklerinizi o yüzden yapamazdım. Ama buna rağmen yüz yüze bir adım atmak için çok fırsat bekledim son zamanlar gidip bi yerden konu açacaktım ama her seferinde bir engel çıktı. Genellikle hep yanında bir sürü arkadaşı oluyor, o yüzden gidemedim yanına bir kaç arkadaşı varken yine gidicektim ama inanir mısın tam gidecekken her seferinde bir engel oldu, tam yanına gidicem çocuk bir anda gitti vs. Olmadı yani bende mesajla yazayım demiştim

Anlamamıştır değil mi? Anlamadıysa sorun yok zaten vazgeçtim ama okula gitmekten çok korkuyorum son bir sınav kaldı ama görmek istemiyorum o gün onu
Rahatsız etmiyorum umarım demişsiniz %100 anlamamıştır ama erkekler öyle varlıklar ki sizin ondan hoşlandıgınızı adı gibi biliyordur emin olun o yüzden bu kişiden uzak durun kaçan kovalanır derler zaten platonik olunca sevilen taraf erkek olunca anlasa da ilgi hoşuna gidiyor o yüzden dimdik girin sınıfınıza ve onu takmayın hiç :) hiç ummadıgınız bi zamanda gerçek aşk sizi bulur ve bu platonikler aşk değilmiş dersiniz

Rahatsız etmiyorum umarım demişsiniz %100 anlamamıştır ama erkekler öyle varlıklar ki sizin ondan hoşlandıgınızı adı gibi biliyordur emin olun o yüzden bu kişiden uzak durun kaçan kovalanır derler zaten platonik olunca sevilen taraf erkek olunca anlasa da ilgi hoşuna gidiyor o yüzden dimdik girin sınıfınıza ve onu takmayın hiç :) hiç ummadıgınız bi zamanda gerçek aşk sizi bulur ve bu platonikler aşk değilmiş dersiniz
Çok teşekkür ederim iyi geldi yorumunuz, umarım girebilirim sınıfa öyle :) inşallah hepimizi güzel aşklar bulur

Back
X