rezil olmuş mu oluyorum ?

sen buradaki konulara bir göz gezdir istersen :))) seninki bişiy değil iyi bir erkek kolay bulunmuyo kalbin boşsa bakarsın ne var bunda kime ne insanlar iyi davranmak sıcak olmak kötü birşey asla değil

Biz bunları lisedeyken yapıyorduk, arkadaşların evrimlerini tamamlayamamışlar daha hiç sallama boşver.

Saçmalamışlar bence sen rezil filan olmamışın

Şakaya bak erkek olsaydın oooo diye sırtına gururla vururlardı. Bırak şunları. Ne rezil olması. Seviyesiz insanlara rezil olsan ne olacak

Şu sitede yaptığın ayarları ya da esprileri yapsan kimse sana bulaşamayacak ya da dalgaya alamayacak da işte işler sadece burda kalıyor gerçek hayata taşınamıyor :)

Gerçi iş hayatında ne kadar espri yapabilir ya da ne kadar ayar verebilirsin orası da zor da işte gerçek hayatında burdaki gibi olmadığına şaşırıyorum sadece :)

Hadsiz bir şaka olmuş. Rezil olan siz değilsiniz.

Ne salak iş arkadaşlarınız varmış.
Telefonda musteriye sert bir şekilde 'ne demek benle tanışmak? Hadsiz! Ben senin bildiğin kızlardan degilim' deseniz, sizinle konuşmaya gelen yakışıklı müşteri için 'dur dur, biraz beklesin de hevesli gibi gorunmeyim' deseniz patronunuz ne düşünürdü acaba?
İş hayatında olması gerekeni yapmissiniz. Benim bir arkadaşım da ise yeni başlayan adama 'işi ogretme' görevini üstlenmiş, adam kimseyi tanımıyor diye öğle yemeğine beraber çıkmışlar (ayni binada yenen bir yemek) Şirkette hemen laf etmişler, ertesi gün adama 'ben evli bir kadınım,sizinle yemek yemem hoş olmaz' demiş (lütfen kizmayin ama ) kezban kezban...
Böylesi daha mı hoş ?
Ben yerinizde olsam iş arkadaşlarıma tepeden bir bakış atardım, onları duymamış gibi işime devam ederdim.

Genelde trend konulari okurum.orda ne zaman taşı gediğine oturtmuş manidar esprili bir yorum gorsem altinda sizin imzaniz var begeniyordum yazılarınızı.
Bir an geliyor akıl tutulması mi desem hepimiz yaşıyoruz benzeri seyler.
Sizin yerinizde olsam intikam planları yapmaya başlamıştım bile

Sakadan öte terbiyesizlik etmişler aynısını annesine kardeşine yaparlar mı ?

O an benimde aklıma işle ilgili yuz yüze tanışmak diye gelirdi hani okadar telde konuştuk bı kahvenizi icemedik gibilerinden iş ortamında normal bunlar

Saçmalık yaptıkları insanın fikri neyse odur onlar herkese potansiyel eş gözüyle bakıyorlar demekki

Onlar uzattıkça gül sadece asla bozuldugunu belli etme edersen daha çok böyle şaka görürsün

ayar vermediğimi ne biliyorsunuz ki ? bibibellanın dediği gibi bozulduğumu belli etmedim ama bozuldum ve burda paylaştım şaka yapılamayacak kadar sert bi karakter değilim zaten eğlenceli bi karakterim bu kadar mutlu olmana gerek olacak kadar pasif biri değilim normalde de merak etme yani :)

bu insanlar yaşıtım da değil ki şimdi ben 60 yaşında kadına ne diyim sınırlandırıyor haliyle biraz

Hayır da burda gayet iyisin formundasın ama iş yerinde ya da hayatında böyle değilmişsin belli oluyor açtığın konulardan onu demek istiyorum iki farklı karakter gösteriyorsun gibi geliyor.

Ben gerçek hayatta da böylesindir diye düşünmüştüm yorumlarına hep gülmüşümdür ve yorumlarını beğenirim de ama bir başka konunda da yazmıştım açtığın konuları gördükçe şaşırıyorum sadece pasif olmasan da çok takıyorsun demek ki :)

ya açıkçası şöyle ; bu konuda hassaslaştım geçen gün de konu açacaktım hatta bekarım diye sanki herkese potansiyel koca gibi bakıyormuşum diye düşünüyor insanlar hemen birini yakıştırıyolar artık çok rahatsız oldum aşırı derecede

bu insanlar yaşıtım da değil ki şimdi ben 60 yaşında kadına ne diyim sınırlandırıyor haliyle biraz

Bende genc tayfa yapti sandim. Böyle gereksiz şakaları ancak onlar yapıyorda.
Saka cok gereksiz ya tamam okuyunca bende güldüm ama orasi is yeri hadi yapsan kendi kizina /ogluna yaparsın.
Ben olsam söylerdim galiba tamam güldük alinmadim ama yersiz bir saka olmus ne gerek varki derim .....

taktığını belli etme, tam da onlar gibi yersiz bir şakayla göster günlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…