Rezil oluyorum :(

imkanım var ama şuanda almam mumkun degıl bazı sebeplerden dolayı .Gelecek kişilerde durumları iyi olup çok farklı düşüncelere sahıp ınsanlar yadırgadılar benı kesın.

eşya olmaması önemli değil temiz olması önemli bence temizliğini yap çağır arkadaşlarnı. gelenler eşyana değil seni görmeye gelsin

imkanım var ama şuanda almam mumkun degıl bazı sebeplerden dolayı .Gelecek kişilerde durumları iyi olup çok farklı düşüncelere sahıp ınsanlar yadırgadılar benı kesın.

Burdakıler öyle olmuyor işte güler yüzüm eksık olmaz ama yerde oturtup ,doğru dürüst eşya olmayan bır eve sokunca geri giderler.

i
Lütfen böyle düşünmeyin. insanlık halidir.
Ve eger bu yüzden birisi sizi küçük görerse arkadaşlıgına layık degildir.

Not: dilerim en yakın zamanda diledigin düzeni kurarsın
öyle olmuyor işte çok yadırgayacaklar zamana ihtiyaç var bişeyler yapmam için yoksa bırdaha utancımdan bakamam kimseye.Ya hıc böyle duruma duşmemıstım önckı evımde eşyam vardı herkesı kabul edıyordum taşındıkça mahvoldular ve eksıldıler.

canım seni çok iyi anlıyorum. eşimin geçici görevi nedeniyle bizde eşya almadık bekar evine gelin geldim tahmin edebiliyorsundur bi erkegin kullandığı eşyaları ilk zamanlar bende misafir kabul edemedim kurulu bi düzen yok diye. ama artık çok umursamıyorum neticede ben burda kalıcı değilim gelen de bunu bilerek geliyor ne derse desin çok önemli değil. misafir ağırlayamıyor demelerinden iyidir.

madem hiçbir önerimiz sana uymuyor, iptal et mazeret uydur GELMESİNLER

yukarda çizdiğimle olayı özetlemişsiniz size mi eşyanıza mı geliyor bu insanlar.şehir şehir göçebe bir hayatınız varsa ve biliyorlarsa onlar bulundukları kalıcı eve dayayıp döşedikleriyle sizinkini karşılaştıracak kadar geri zekalılarsa zaten muhatap olmayın. eşyaların üstüne temiz örtü alabilirsiniz en kısa çözüm.halılarda yıkamaya gider."neden eşya almadınız" diye inatla sorana sizde inatla durumunuzu söyleyin

bunlar aynı ortamda bulunduğum sürekli görüştüğüm ınsanlar yazık bi eşya alamamış ,şu hale bak dıyecekler öyle utanıyorum öyle mahcubum .İnan taşınmak çok zor evı döşeyemem geçiciyim buralarda ama herkes böyle düşünmeyip sankı kalıcıymış gıbı dayayıp döşüyorlar ondan sonrada ben utanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…