- 7 Eylül 2014
- 798
- 445
- 133
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
vallahi karakterlerinde varsa konuşurlar.ben mesela kimin evine gitsem kimseninin evini incelemem.eşyasının eksikliği,kırık döküklüğü belki ,kirinle pasınla ilgilenmem.insanlık bu yapamamıştır.hastadır belki,hastası vardır belki,yaramaz çocuğu vardır,çalışıyordur yetiştiremiyordur.insanız sonuçta herşey olabilir.banada benzer durum oldu eşimin arkadaşı hanımınla bize geldi.koltukların çok eskiymiş dedi.halıma,tülüme kadar laf etti.bende evime birdaha davet etmedim.kendi gelmek istedi kabulda etmedim.beni beğenen gelsin beğenmiyorsada evimde ne işi var.koltuğumun eski olması benim ayıbım değildi onun bunu dile getirip beni kırması ayıptı.maddi durumumu toparladıktan sonra önce ev aldım .sonra koltuğumu bikaç sene sonra değiştirdim.bu senede bütün eşyalarımı değiştirdim.şimdi o kadını yolda gördümmü yolumu değiştiriyorum yüzüne bakmıyorum.eşya yok diye laf edilirmi allah akıl fikir versin eden varsada..
poları düşüne bılırım hoş duruyorsapolarda seriyorlar pazardan kestirp..
Kendini üzme, zamanla her şey düzelir. Yeter ki allah başka dert vermesini
öyle olmuyor işte çok yadırgayacaklar zamana ihtiyaç var bişeyler yapmam için yoksa bırdaha utancımdan bakamam kimseye.Ya hıc böyle duruma duşmemıstım önckı evımde eşyam vardı herkesı kabul edıyordum taşındıkça mahvoldular ve eksıldıler.
zamanla eşyları toparlayıp ,düzen verip çağırıcam ama bu baya zaman alıcak ondan sona gelırlermı bılmem.
böyle ınsanlarla karşılaşmak çok üzücü ama malesef varlar.vallahi karakterlerinde varsa konuşurlar.ben mesela kimin evine gitsem kimseninin evini incelemem.eşyasının eksikliği,kırık döküklüğü belki ,kirinle pasınla ilgilenmem.insanlık bu yapamamıştır.hastadır belki,hastası vardır belki,yaramaz çocuğu vardır,çalışıyordur yetiştiremiyordur.insanız sonuçta herşey olabilir.banada benzer durum oldu eşimin arkadaşı hanımınla bize geldi.koltukların çok eskiymiş dedi.halıma,tülüme kadar laf etti.bende evime birdaha davet etmedim.kendi gelmek istedi kabulda etmedim.beni beğenen gelsin beğenmiyorsada evimde ne işi var.koltuğumun eski olması benim ayıbım değildi onun bunu dile getirip beni kırması ayıptı.maddi durumumu toparladıktan sonra önce ev aldım .sonra koltuğumu bikaç sene sonra değiştirdim.bu senede bütün eşyalarımı değiştirdim.şimdi o kadını yolda gördümmü yolumu değiştiriyorum yüzüne bakmıyorum.
keşke kaybolmak mumkun olsa her gun bır aradayız .ama erteleyecegım durumun farkındalar uzun sürecek ama ondan sonra bır daha gelmesseler çok kahrolucam.onu da onlar düşünsün dicem ama belli ki senin için çok kıymetliler sağlam bir mazeret bul ve onlara filanca zamana(mesela 2 hafta sonraya) erteleyelim de.. hatta mümkünse 2 hafta ortadan kaybol :)))))))))))
allahım yardım etsın bır an önce atlatayım.sağolun beni rahatlattınız bıraz üzüntüm ve utanmam geçti.Kendini üzme, zamanla her şey düzelir. Yeter ki allah başka dert vermesin
bunlar aynı ortamda bulunduğum sürekli görüştüğüm ınsanlar yazık bi eşya alamamış ,şu hale bak dıyecekler öyle utanıyorum öyle mahcubum .İnan taşınmak çok zor evı döşeyemem geçiciyim buralarda ama herkes böyle düşünmeyip sankı kalıcıymış gıbı dayayıp döşüyorlar ondan sonrada ben utanıyorum.
kirli ama benım suçum degıl,makınam yok yıkaya bılecegım hıc bısey yok ,yıkayabılecegım yerde yok şartları çok kötü olan bır yerdeyim.bişeyler yapmaya çalışacagım .Eski yada yamalı olsun isterse tahta kaşık olsun ama temiz olsun.Eskiye söz etmem ama pis yada kirliyse tahammülüm olmaz
keşke kaybolmak mumkun olsa her gun bır aradayız .ama erteleyecegım durumun farkındalar uzun sürecek ama ondan sonra bır daha gelmesseler çok kahrolucam.
koltuklarım yok ama koltuğum var sadece bana yetecek kadar ona örtü alacağım halımı memlekete götürüp yıkamam lazım burda örtü bulamam burası doğunun bir köyü.Ayrıca koltuklarınıza ve halınıza örtü alın aynı renk birde temizlik yapın oh mis
Halını silebilirsin,kovaya su doldur içine halı şampuanın kat silip havalandır,eğer halı şampuanı bulamazsan aspirin var marketlerde onunla silebilirsin.Halının üzerine serilen kilimler var onlardan da alabilirsin pazarlarda bile satıyorlar.koltuklarım yok ama koltuğum var sadece bana yetecek kadar ona örtü alacağım halımı memlekete götürüp yıkamam lazım burda örtü bulamam burası doğunun bir köyü.
doğunun şartları çok ağır olan bir köyündeyim. bu bahane zor gerçegı bılıyorlar zaten ama görmedılerpeki o zaman sana mazeret de bulayım:
"kızlar, filanca şehirden erkek kuzenim/ amcam/ dayım gelecek (işi icabı gibi birşey de ekle) 2 hafta bende kalacak, o gittikten sonra gelseniz olur mu " de, kesinlikle "olur tabi" diyeceklerdir..
Aminallahım yardım etsın bır an önce atlatayım.sağolun beni rahatlattınız bıraz üzüntüm ve utanmam geçti.
doğunun şartları çok ağır olan bir köyündeyim. bu bahane zor gerçegı bılıyorlar zaten ama görmedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?