- 29 Ekim 2014
- 947
- 733
- 78
- 38
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Arkadaşlar yeni taşındım ev de eşya yok,olan eşyalar berbat durumda çok kirli arkadaşlar misafırlıge gelmek ıstıyor fakat ben bu rezıllık ıcınde kabul edemiyorum.Onların evı dayalı döselı ben onların yanında fakir gibi kaldımeşya almak mumkun degıl defalarca şehır degıstırdım ve ev degıstırdım taşınmak benı oldukça yordu bu nedenle eşyayı az tutmaya çalıştım olanlarda taşınmada yıprandı ve kir pas içinde kaldı rezil oldum ya kım bılır ne düşünüyor ınsanlar hakkımda .
Bu bir yarismi ya? Onlarinin hepsini evi cok guzel, benim de durumum iyi ama esyalarimla bunu gosteremedim diyorsunuz.çok doğru söylüyorsun ama öyle bir utandım kı anlatamam durumum gayet ıyı ama taşınmak sürekli şehır degıstırmek benı yorduğu ıcın eşya alamadım çok üzgünüm.
Annenize o lafı söyleyen kadının kendisi demiştir canım,anneniz kim dedi diye soruyor cevap vermiyor çünkü kadının kendiside biliyor komşular arasında öyle bir lafın dolanmadığını kendisi çıkarmıştır.Ben sizi anliyorum ne kadar amaaan bunlar takilir mi hic desek de kafaya takiliyor ailem baska bir sehirden bulundugumuz sehire tasindiginda pek esyasi yokmus bebek oldugum icin hatirlamam mumkun degil.bir komsu gelmis sizin hakkinizda 'kocaman eve gelmisler ortaya iki koltuk kondurmuslar'diyolar demis. Annem kim dedi demis ses yok? Seneler gecti sukur ki her esyamiz var ama annem hala unutmaz.Temiz olun sarayda da yasaniz laf eden yine laf eder
Ne yapalım şimdi ne denilse olmuyor. Böyle saçma sapan konular için milleti meşgul etmeyin lütfen.zamanla eşyları toparlayıp ,düzen verip çağırıcam ama bu baya zaman alıcak ondan sona gelırlermı bılmem.
Annenize o lafı söyleyen kadının kendisi demiştir canım,anneniz kim dedi diye soruyor cevap vermiyor çünkü kadının kendiside biliyor komşular arasında öyle bir lafın dolanmadığını kendisi çıkarmıştır.
yukarda çizdiğimle olayı özetlemişsiniz size mi eşyanıza mı geliyor bu insanlar.şehir şehir göçebe bir hayatınız varsa ve biliyorlarsa onlar bulundukları kalıcı eve dayayıp döşedikleriyle sizinkini karşılaştıracak kadar geri zekalılarsa zaten muhatap olmayın. eşyaların üstüne temiz örtü alabilirsiniz en kısa çözüm.halılarda yıkamaya gider."neden eşya almadınız" diye inatla sorana sizde inatla durumunuzu söyleyin
Olabilir herkesin şartları aynı olmazki ayrıca fakirde olabilirsiniz bu ayıp değil. Sorun sadece evde eşyaysa problem etmeyin ama kirli diyorsunuz. Ee temizleyin her yeri pırıl pırıl olsun çağırın misafirlerinizide. Niye bu kadar sorun yaptınız ki.dayalı döşeli evleri çok çok güzel bende hiç bişey yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?