Riana zayıflamaya devam ediyor..

riana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
233
0
66
İstanbul
Hedefim 49'du ilk etapta fakat vüduma göre ideal 44-45 olmam lazım hatta 43 bile olabilir.. :) Ayh cok mutluyum bir kaç kilom kaldıııı :52:

Sabah

1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin

biraz yürüdüm hareket ettim derken öğlen oldu ve şuan

Tam tahıllı ekmekle tost yaptım, yavaşca yiyorum, yerken yazıyorum. Akşam devam ediceğim :27:

Sanırım akşama menüm çorba.. :40:

Hedefim 49'du ilk etapta fakat vüduma göre ideal 44-45 olmam lazım hatta 43 bile olabilir.. :) Ayh cok mutluyum bir kaç kilom kaldıııı :52:

Sabah

1 bardak süt
2 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin

biraz yürüdüm hareket ettim derken öğlen oldu ve şuan

Tam tahıllı ekmekle tost yaptım, yavaşca yiyorum, yerken yazıyorum. Akşam devam ediceğim :27:

Sanırım akşama menüm çorba.. :40:

oo 43 kilo çok az yaa kaç kilosun şuan canım :)

Canım boyum kısa benim 158-59 falan.. :D 49 kiloyum suaanda :D

Akşam: Kızlar annem böyle patates yemeği yapmış, sulu falan sadece patatesinden yedim.

Sonra böyle yoğurtlu makarna vardı, YAĞSIZ VE MAYONEZSİZ. ondan yedim, 18.30'da. 7'ye gelirkende bir tane elma yedim bugün kü menüyü kapadım.. :D

Kızlar akşam 7'de yemeği kapatınca çok zorlandım, çünkü gece 1-2'ye kadar ayaktayım.. Gene de yemedim bişey ilk gün zordu ama olsun alışkınım..

Okulda birilerinin çatlamasını istiyorum, yani bana kilolu diyen çoğu kişinin. Önceden etli butluydum ama suratımı cok begenırlerdii, şimdi hem zayıf hem de suratımla dikkat çekmek istiyorum :31:
Herneyse.. O yuzden hem buraya yazıyorum hemde bir defter aldım oraya.. Ailem önümde yemekler yiyor, çikolata, işte hoşbeş.. Böyle akşam vakti soğuk içecekler kardeşim bana gazoz getirdi koklattı içicek misin dedi, ona bile hayır dediiim. :52: Günlük tutmak gerçekten insanı azimlendiriyor.. :) Yapabilirmişim de, farkında değilmişim sadece.. Tam gaz devam Haftaya çarşamba tartılcam ama dayanamayıp erken de tartılabiliriim :33:

Sabah kahvaltımı bi yarım saat sonra yapcam, evde pek bişey yok annem tost ekmeği almış kepekli maalesef bir-iki dilim ondan yiyeceğim. Dün hiç ekmek yemedim ama gene de mutluyum.. :) Öğlen ve akşam ekmek yemem umarııım :27:

Son düzenleme:
Sabah menüm:

1,5 dilim kaşar
2 tam tahıllı ekmeğe sürülmüş yarım yağlı peynir
3-4 domates
1-2 zeytin

ekmeği kızarttım da,kızarmış ekmek seviyorum :52:

Canım boyum kısa benim 158-59 falan.. :D 49 kiloyum suaanda :D

Akşam: Kızlar annem böyle patates yemeği yapmış, sulu falan sadece patatesinden yedim.

Sonra böyle yoğurtlu makarna vardı, YAĞSIZ VE MAYONEZSİZ. ondan yedim, 18.30'da. 7'ye gelirkende bir tane elma yedim bugün kü menüyü kapadım.. :D

Tatlım sen manken hastalığına mı yakalandın söylediğin boya kilon çok çok ideal bence çevreni umursama, hastalanırsın sonra 43 kilo demek neredeyse iskelet olmak demek, sen kaç yaşındasın?

16 yaşındayım, ablaam ben manken hastalığına istesem de yakalanamam sadece eskisi gibi olmak istiyorum :) Manken hastalıüı kusarak çıkartmak değil mi? Yok zaten ben onu hayatta yapamam, fobim var bikere. Hem ben önceden bu kilodaydım gayet mutluydum, eskisi gibi olmak tek isteğim. Zaten 43 istemiyorum 44-45 :D Belki 43 dediim. :)

Ya aslında okulum da 3 tane kız var çok zayıflar, 3ü de çokyakın arkadaslarım ben yanlarında kilolu duruyorum. Biri 40 kilo hiç yok.. Diğer 48-49 ama o da 167 boyunda falan diğeri böyle 1.61 - 1.62 oda 43 kilo falan.. bende onlar gibi olmak istiyorum yanlarında öyle durmak istemiyorum.. Zaten birisi bana kilo almışsın falan dedi incindim baya. Okulda kızlar kilolusun falan dedi bende bi kaç kişiyi çatlatmak için zayıflayacagım eskisi gibi olucam. Hem ben yemek yememden kesmem, ya da kusmam. İkisini de yapmam. Bir kere ben kusamıyorum fobim var aklıma geldikçe bile kötü oluyorum. İkincisi yemek yemeği çok severim sadece sağlıklı yeme kararı aldım, akşam 7'den sonra yememek, beyaz ekmek tüketmemek, cola içmemek gibi.. Onun dışında sağlıklı beslenıyorum.. :) Akşamları atıştırmam olmaz bundan sonra -umarım- öyle okullar açılana kadar 44-45 olurum, belki de 43 :) Umarım anlayabilmişssindir, bu hastalık değil.

Öğlen: Tahıllı ekmeğime tost yaptım yedim, şimdi bi meyve falan yeriim :19:

Akşam Menüm: Saat 7.30

Tavuk çorbası, biraz tavuk (sos yok annemin kaynattıgı tavuktan yiceem, canım çekti :D)
Yoğurt..

Akşam yemeğini biraz geç yapcam hem tavuk olmadı hemde gece geç yatıyorum..

Şimdi yemek vaktii :56:

-Kızlar, yemeğiniziii tatlı kaşığı ve kaseyle yiyiiiin :21:

Son düzenleme:
Sanırım sana kilolu diyen arkadaş başka bir evrenden gelmiş :)
Umarım istediğin fiziğe kavusursun aman sağlığını ihmal etme, aç kalmadan yap diyetini , az yesen de sık öğün ye :)

yok ya sık yiyorum annem diyo nasıl bir diyet o :D bende diyorum anne ara öğün bu ya.. :D Hanımefendi çok zayıf karşısındakini de öyle görmek istiyor :)) Ben baya aldım bir ara ya.. :)) 153 boya 56 kiloydum. İyi ki dur dedim yanii :D Eskiden saç teli gibiydim anneme kızıyorlardı yedirmiyo musun bu kızı diye. :D Yok zaten sağlıma dikkat ediyorum akşam yemiyorum, beyaz ekmek yemiyorum, kola içmiyorum, sağlıksız çoğu seyi yemiyorum yanii, 2 gündür :)) Umarım daha da dayanırııım

Kızlar akşama çok ama çok az pilav yedim oda yoğurtluydu.. Canım çekince 2 tabak yicek değilim, koydum kaseye yarımcana 3-4 kaşık aldım bıraktııım hemi de tatlı kaşağıyla, çorbayı zaten az içtim, zeytinyağlı salata yapmıştık domatesini yedim bol bol yoğurt götürdüm çorba içerken bileee. :3:

Kızlar dün gece 3-4 üzüm yediiim, annem ağzıma soktu napiyim canım çekti.. :2: :26:

Neyse ekmek, kola, çikolata, yağlı şeyler yemekten iyidiiiir :27:

Sabah kahvaltımı yapıcam yazarım birazdan mucuuuk öpüldünüz:*

Sabah kahvaltımı yazıyorum.. :))

-2 dilim kızarmış ekmek (form light)
-kibrit kutusu kadar peynir
- 2 ve ya 3 salatalık
-1 domates

Çay içemedim yahu, şekersiiz yapamıyorum :27:

aynı durum bendede var kilomla dalga geçiyo arkadaşlarım yanaklarımı sıkıyolar falan zaten yanaklarım zayıfken bile tombik kiloluyum bide düşün artık bide daha 2 kilo verebildim bu senede dalga konusu olucam :/

ay canım çok sinir bozucu ya ! ben işte verıyorum yavasca.. :)) Hafta sonu tartılcam bakalım ne olcak :) Pazartesi-Salı kendimi ödüllendirceem.. Şöyle bi burgera gidiyim falan dıyorum.. :56:

Canim duzenli yuruyus yapsan diyetinin daha fazla faydasini gorursun ya da sevdigin bir spor dalina yonelebilirsin. Genc oldugun icin cok daha hizli ve rahat bir sekilde kilo verebilirsin.

Back
X