• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Riana zayıflamaya devam ediyor..

amiin kız amiiin :27: Şimdi ablam bi' bayram şekeri getirdii çikolata daha dogrusu.. Ayh goldenın kız bakmaya doyamaz insan, önce dedim aman hemen yicem ya banane .. Sonra dedim şimdi canım çekti evet isteğimi 1 tane çikolatayla da bastırabilirim değil mi? İlla koca kutuyu bitirmeme gerek yok demi.. Bitane attım agzıma, sonra dolaba koydum, pazartesi ve ya salı günü yiceem, kendimi çikolatayla ödüllendiririim :16:

Valla ben de kendime hep oyle yapayim diye dusunuyorum ama bi kere yiyince gerisi geliyo tadi damagimda kaliyo :( Insallah sen dayanirsin :(

Dayandım ki daha yemediiim :27: Hatta çikolataları saklayıp üstüne yazı yazdım "önce bunu haket" diye.. :D Bir haftanın sonunda benım olucaklar, bozulmazlarsa tabi.. Olsun yenısını alırım kendimi çikolatayla ödüllendiriceem hehe :52:

Off deli ya :P Bi tanesi kac kaloriymis acaba? Dusukse yiyebilirsin belki aksam degil gunduz. Ama neyse sen kendini tutuyorsun bence hic denemee :D

Off deli ya :P Bi tanesi kac kaloriymis acaba? Dusukse yiyebilirsin belki aksam degil gunduz. Ama neyse sen kendini tutuyorsun bence hic denemee :D

Kız en fazla 50 kaloridir ama 50 kaloriye bile içim gider benimm.. ablam 7 gibi geldi bende yedi gibi yedim, ama gitmiştir dimi şimdiye saten 12.30 :D Çok geç yatıyorum.. :30: Valla önceden hiç tutamazdım da, şimdi bu günlükle ve ookul acılcak ya baya motive oldum, tam gazz devam edıyorum allaha şükür :37:

Evet bisey olmaz, aynen canim devam devam supersin:)) Okula degismis bi sekilde basla yeni bi sayfa acmak gibi ay ben bile heyecanlandimm :P

Ay kııız allah canını almasııın :37: Meleğiiim, inş ya sırf o yuzden devam edıyorum ya.. :)) Zaten okula gidip gelirken yürüyorum, kiloumu korurum rahatcaa :52:

Kıızlar sabah kahvaltım güzel oldu, annem şimdi kaşarlı yumurta yapmış benımde yumurtaya zaafım var yemeden duramam.. :52: Kesinlikle bitirirdim de.. İşte diyet..

İşte bi kaç kaşık aldım ekmeğe koydum, hatta bi' kaçını sade yedim ekmeksiz.. Annem kendi tereyağıyla yapmış zararlı görmedim pek.
1 dilim ekmeğe peynır sürdüm.
2 dilim kaşar yedim ekmeksiz
1'de domates attım ağzıma.

Doydum hemeencecik.

Kızlar 1 hafta sonunda kilomu ölçektik ama ben dayanadım bugün ölçtüm 48.3 olmuşum.. :)) Ya 4 gün için fazla değil mi? Çok vermişim sanki.. Yani ne biliyim hem az öğün hemde 7'den sonra yemeyınce baya gidiyormuss vay bee :16:

sen birde norma beyaz ekmek yiyorsun herhalde? ben yememeye gayret ediyorum diyet yapmak istemiyorum yapınca o psikolojide herseye saldırabilirimde :) birde kilo vermisim ama basenim yine büyük duruyor sinirlerimi bozdu :(

yok tatlım beyaz ekmek değil, ya kızartılmış ekmek ya da tam tahıllı. Benım basenım gitti birazcık nedense.. Göğüs gitmedi ama yerliyerinde vallahii.. Ama biraz daha kilo verirsem kaybolcaklar inanıyoruum :))

Sabah kahvaltısında baktım ekmek yok, peynir ve bal yedim.
Küçük bayram çikolatası attım ağzıma bitane. Ama canım bile istemedi nedense..:52:

Ay meleğiiiim sağol canııım :1: :emir_bebek: ay mutluyuum vallahi. Kızlar çikolata bana cok ağır geliyor nedense, yiyemiyorum canımda çekmiyor. Eğer böyle devam etcekse süper olur vallahi. Kızlar bugün çalışıyordum o yuzden diyet yapmadım, :26: yarın tam gaz devaaaaaaam :54:

Günaydııın, kahvaltım biraz geç oldu amaa :18: Neyse şöyle çay kaşığında bal attım ağzıma..

3-4 dilim salatalık
1 dilim tah tahıllı ekmek
Kibrit kutusundan az peyniir
vee 200ml süt içtim. :21:

Kızlar bugün öğle normal ekmeğe tost yaptım maalesef, ttb ekmeği yoktu.. :26: Akşam da annem ızgara tavuk yaptı ama 7,30 gibi işte 8'e on beş kala yemek faslı bitti.. :26: Umarım bugün kötü değildir...

spor ekledinmi canım? ben dün gittim tartıldım regl döneminde çıktığım gibi

48.6 cıktım :53: :D

canım ben spor yapmıyorum sadece ip atlayıp zıplıyorum, o da boyumun uzaması içiiiin :)) Kızlar diyeti me devam edemiyorum, 2 günlüğüüne işe gittim ee ordada full çalış hareket et falan çok acıkıyordum normal yedim yanii bende kb :26: Yarın devam edicem.. İnşallah :27:

Back
X