Riana zayıflamaya devam ediyor..

amiin kız amiiin Şimdi ablam bi' bayram şekeri getirdii çikolata daha dogrusu.. Ayh goldenın kız bakmaya doyamaz insan, önce dedim aman hemen yicem ya banane .. Sonra dedim şimdi canım çekti evet isteğimi 1 tane çikolatayla da bastırabilirim değil mi? İlla koca kutuyu bitirmeme gerek yok demi.. Bitane attım agzıma, sonra dolaba koydum, pazartesi ve ya salı günü yiceem, kendimi çikolatayla ödüllendiririim

Valla ben de kendime hep oyle yapayim diye dusunuyorum ama bi kere yiyince gerisi geliyo tadi damagimda kaliyo Insallah sen dayanirsin

Dayandım ki daha yemediiim Hatta çikolataları saklayıp üstüne yazı yazdım "önce bunu haket" diye.. Bir haftanın sonunda benım olucaklar, bozulmazlarsa tabi.. Olsun yenısını alırım kendimi çikolatayla ödüllendiriceem hehe

Off deli ya Bi tanesi kac kaloriymis acaba? Dusukse yiyebilirsin belki aksam degil gunduz. Ama neyse sen kendini tutuyorsun bence hic denemee

Off deli ya Bi tanesi kac kaloriymis acaba? Dusukse yiyebilirsin belki aksam degil gunduz. Ama neyse sen kendini tutuyorsun bence hic denemee

Kız en fazla 50 kaloridir ama 50 kaloriye bile içim gider benimm.. ablam 7 gibi geldi bende yedi gibi yedim, ama gitmiştir dimi şimdiye saten 12.30 Çok geç yatıyorum.. Valla önceden hiç tutamazdım da, şimdi bu günlükle ve ookul acılcak ya baya motive oldum, tam gazz devam edıyorum allaha şükür

Evet bisey olmaz, aynen canim devam devam supersin:)) Okula degismis bi sekilde basla yeni bi sayfa acmak gibi ay ben bile heyecanlandimm

Ay kııız allah canını almasııın Meleğiiim, inş ya sırf o yuzden devam edıyorum ya.. :)) Zaten okula gidip gelirken yürüyorum, kiloumu korurum rahatcaa

Kıızlar sabah kahvaltım güzel oldu, annem şimdi kaşarlı yumurta yapmış benımde yumurtaya zaafım var yemeden duramam.. Kesinlikle bitirirdim de.. İşte diyet..

İşte bi kaç kaşık aldım ekmeğe koydum, hatta bi' kaçını sade yedim ekmeksiz.. Annem kendi tereyağıyla yapmış zararlı görmedim pek.
1 dilim ekmeğe peynır sürdüm.
2 dilim kaşar yedim ekmeksiz
1'de domates attım ağzıma.

Doydum hemeencecik.

Kızlar 1 hafta sonunda kilomu ölçektik ama ben dayanadım bugün ölçtüm 48.3 olmuşum.. :)) Ya 4 gün için fazla değil mi? Çok vermişim sanki.. Yani ne biliyim hem az öğün hemde 7'den sonra yemeyınce baya gidiyormuss vay bee

sen birde norma beyaz ekmek yiyorsun herhalde? ben yememeye gayret ediyorum diyet yapmak istemiyorum yapınca o psikolojide herseye saldırabilirimde :) birde kilo vermisim ama basenim yine büyük duruyor sinirlerimi bozdu

yok tatlım beyaz ekmek değil, ya kızartılmış ekmek ya da tam tahıllı. Benım basenım gitti birazcık nedense.. Göğüs gitmedi ama yerliyerinde vallahii.. Ama biraz daha kilo verirsem kaybolcaklar inanıyoruum :))

Sabah kahvaltısında baktım ekmek yok, peynir ve bal yedim.
Küçük bayram çikolatası attım ağzıma bitane. Ama canım bile istemedi nedense..

Ay meleğiiiim sağol canııım ay mutluyuum vallahi. Kızlar çikolata bana cok ağır geliyor nedense, yiyemiyorum canımda çekmiyor. Eğer böyle devam etcekse süper olur vallahi. Kızlar bugün çalışıyordum o yuzden diyet yapmadım, :26: yarın tam gaz devaaaaaaam

Günaydııın, kahvaltım biraz geç oldu amaa :18: Neyse şöyle çay kaşığında bal attım ağzıma..

3-4 dilim salatalık
1 dilim tah tahıllı ekmek
Kibrit kutusundan az peyniir
vee 200ml süt içtim.

Kızlar bugün öğle normal ekmeğe tost yaptım maalesef, ttb ekmeği yoktu.. :26: Akşam da annem ızgara tavuk yaptı ama 7,30 gibi işte 8'e on beş kala yemek faslı bitti.. :26: Umarım bugün kötü değildir...

spor ekledinmi canım? ben dün gittim tartıldım regl döneminde çıktığım gibi

48.6 cıktım

canım ben spor yapmıyorum sadece ip atlayıp zıplıyorum, o da boyumun uzaması içiiiin :)) Kızlar diyeti me devam edemiyorum, 2 günlüğüüne işe gittim ee ordada full çalış hareket et falan çok acıkıyordum normal yedim yanii bende kb :26: Yarın devam edicem.. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…