- 23 Ekim 2019
- 191
- 88
- 13
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
Canim bebisi gordunuz mu kese mi gorulduamerhaba bende 5+4 günlük hamileyim. Sadece cuma günü test yaptırdım sonuç 15.000 onun dışında daha doktora gitmedim. tahmini doğum 2 temmuz Allah nasip ederse inş. :)) Perşembe günü göreceğiz bakalım neler olacak :))
Hayirli olsun hosgeldin aramiza benimde pazartesi randevum nasipse kendisini gorecegiz artik ❤Selam kizlar hayirlisi ile kucaklarimiza alalim bebeklerimizibenimde bugun 6+1 olarak gozukuyor. Sali gunu randevum gecen cumartrsi kese gozuktu carsamba gunu tekrar gittim devlete kan tetkikleri flan yapildi tsh 4.49 ckti hemen endorkrine yolladilar ilac basladik. Insallah sali gunu kendi dr gidecegim bakalm ne olacak
Hayirli olsun hosgeldin aramiza benimde pazartesi randevum nasipse kendisini gorecegiz artik ❤
[/QUOTE
Hadi insallah hayrlisi ile artik gozukmwsi gerek bebislerin bu siralar
Hayirli olsun hosgeldin aramiza benimde pazartesi randevum nasipse kendisini gorecegiz artik ❤
Benim ilk gebeligimde 7. Haftada duymustuk aslinda sanirim bu hafta duymamiz gerekiyir en azindan yolk kesemiz olusmus olmasi lazimBencede oyle artik yiterrr bi gosteri verin kensinizi
Benim ilk gebeligimde 7. Haftada duymustuk aslinda sanirim bu hafta duymamiz gerekiyir en azindan yolk kesemiz olusmus olmasi lazim
Tabi dr ne dedi ise o canm insallah guzel bebegini gorursunuz..Sade frappe Sade frappe
A Arven fdn A Arven fdn
bedaliza54 bedaliza54
U Ummuabdullahzeynep U Ummuabdullahzeynep
S Shezofren88 S Shezofren88
P Prenslerimin prensesiyim P Prenslerimin prensesiyim
mavikelime mavikelime
yasssemin yasssemin
Haydi kizlar sohbete hamilelikle araniz nasil neler yasiyorsunuz bu donemlerde
Valla benim ilk hamileligim doktor ne zaman icin tarih veririse o zaman zarfini bekliyorum mecbur
Bendede halsizlik uyku istedi cok hafif ara ara vuran bulandi aclik hissi gibi var ama geceleri tam bi kabus asiri gogus hassasiyeti var saga sola donemeye her calismamda agri ile uyaniyorumTabi dr ne dedi ise o canm insallah guzel bebegini gorursunuz..
Bende bu ara halsizlik uyuma istegi var. Ilk gebeligimde asiri kusma hastaligim vardi tip dilinde hipremezis gravidurm diyorlar sanirim umarim o sekilde yasamam diye dua ediyorum onumndisinda suan normal gibi gozukuyir hersey..
Ohhh misss biz henuz cubuk kiraker faslindayiz daha kahvaltiya gecemedikguzel geciyor bklm simdilik bebisimle khvltimizi yptik keyif cayi icip magazine bkiyrz kuzum siz neler ypiysnzz
Kasiklarda batma bende de oluyor sk sk uyaniyorum bende ayni sekildeBendede halsizlik uyku istedi cok hafif ara ara vuran bulandi aclik hissi gibi var ama geceleri tam bi kabus asiri gogus hassasiyeti var saga sola donemeye her calismamda agri ile uyaniyorum
Cok cok hafif bulantim oluyor canim gecene kadar sadece susamli cubuk kreker yiyebiliyoruna neden cnm migde bulantindan dolayimi
Sag ve sol bosluklarim agriyor benim donerken birde goguslerim sanki 10 kilo da yer cekimine yenik dusup asagi cekiliyorlarmis gibi oluyorum acayip bir aci oluyorKasiklarda batma bende de oluyor sk sk uyaniyorum bende ayni sekilde
Goguslerim benimde hassas agriyor baya birdr carpintim oluyo geciyor.. bi enerji geliyo temizlik ypiyim diye sonra 1 bardak kaldiriyorum sanki 2 gun is yapmisim gibi yoruluyorum anidenCok cok hafif bulantim oluyor canim gecene kadar sadece susamli cubuk kreker yiyebiliyorun
Sag ve sol bosluklarim agriyor benim donerken birde goguslerim sanki 10 kilo da yer cekimine yenik dusup asagi cekiliyorlarmis gibi oluyorum acayip bir aci oluyor
Sorma babaannem gibi nefes nefese konusuyorum bazen konusurken yemek yerken yoruluyorum oy of gibi sesler cikartiyorum istemsiz trip atiyorum saniyorlarGoguslerim benimde hassas agriyor baya birdr carpintim oluyo geciyor.. bi enerji geliyo temizlik ypiyim diye sonra 1 bardak kaldiriyorum sanki 2 gun is yapmisim gibi yoruluyorum aniden
Cnm bişey sorabilir miyim siteyi kullanmayı bilmiyorum bebde 5+6 günlük gebeyim şuan grupta mıyım bide bugün çok kasık bel agrım var sizce normal miHayirli olsun hosgeldin aramiza benimde pazartesi randevum nasipse kendisini gorecegiz artik ❤
Dinlendiginde geciyorsa agrin sorun yok demisti bana doktorum biraz uzan ve bekle bakalim gecicekmi gecmesse doktoruna danis muhakakCnm bişey sorabilir miyim siteyi kullanmayı bilmiyorum bebde 5+6 günlük gebeyim şuan grupta mıyım bide bugün çok kasık bel agrım var sizce normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?