🎀2020 temmuz anneleri🎀

Selam kizlar hayirlisi ile kucaklarimiza alalim bebeklerimizi benimde bugun 6+1 olarak gozukuyor. Sali gunu randevum gecen cumartrsi kese gozuktu carsamba gunu tekrar gittim devlete kan tetkikleri flan yapildi tsh 4.49 ckti hemen endorkrine yolladilar ilac basladik. Insallah sali gunu kendi dr gidecegim bakalm ne olacak

Hayirli olsun hosgeldin aramiza benimde pazartesi randevum nasipse kendisini gorecegiz artik ❤

Tabi dr ne dedi ise o canm insallah guzel bebegini gorursunuz..
Bende bu ara halsizlik uyuma istegi var. Ilk gebeligimde asiri kusma hastaligim vardi tip dilinde hipremezis gravidurm diyorlar sanirim umarim o sekilde yasamam diye dua ediyorum onumndisinda suan normal gibi gozukuyir hersey..

Bendede halsizlik uyku istedi cok hafif ara ara vuran bulandi aclik hissi gibi var ama geceleri tam bi kabus asiri gogus hassasiyeti var saga sola donemeye her calismamda agri ile uyaniyorum

a neden cnm migde bulantindan dolayimi
Cok cok hafif bulantim oluyor canim gecene kadar sadece susamli cubuk kreker yiyebiliyorun
Kasiklarda batma bende de oluyor sk sk uyaniyorum bende ayni sekilde
Sag ve sol bosluklarim agriyor benim donerken birde goguslerim sanki 10 kilo da yer cekimine yenik dusup asagi cekiliyorlarmis gibi oluyorum acayip bir aci oluyor

Goguslerim benimde hassas agriyor baya birdr carpintim oluyo geciyor.. bi enerji geliyo temizlik ypiyim diye sonra 1 bardak kaldiriyorum sanki 2 gun is yapmisim gibi yoruluyorum aniden

Goguslerim benimde hassas agriyor baya birdr carpintim oluyo geciyor.. bi enerji geliyo temizlik ypiyim diye sonra 1 bardak kaldiriyorum sanki 2 gun is yapmisim gibi yoruluyorum aniden
Sorma babaannem gibi nefes nefese konusuyorum bazen konusurken yemek yerken yoruluyorum oy of gibi sesler cikartiyorum istemsiz trip atiyorum saniyorlar ev hak getire modunda valla 3 gundur mutfak disinda hic bir odaya el surmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…