🎀2020 temmuz anneleri🎀

Kızlar nasilsiniz nasıl geçiyor günler biz erken doğum riskiyle uğraşıyoruz bu ara oğlus biraz aceleci cıktı sizde durumlar nedir

Kızlar son 2 aydayız artık.. nasıl gidiyor hazırlıklar, heyecanlar?? Alışverişler tamamlandı mı? Neler aldınız bebişlere
Alışverişler tamamlandı hastane çantası için kıyafetleri yıkanıp ütülenicek 32.haftadayım bugün biraz ağrım var kasıklarımda bir duş aldım dinleniyorum sizde varmı ağrı

Alışverişler tamamlandı hastane çantası için kıyafetleri yıkanıp ütülenicek 32.haftadayım bugün biraz ağrım var kasıklarımda bir duş aldım dinleniyorum sizde varmı ağrı
Ben henüz sadece hastane çıkışı aldım, 29 haftadayım ben de... Salgından hevesle çıkıp birşeyler bakamadım ki. Bundan sonra inş... Senin daha da yaklaşmış doğum, son haftalarda oluyor kasık ağrıları.. Ayakta kalmamaya çalış, bebek kasıklara indikçe ağrı yapıyordur canm. Dikkat et kendine

Çok sağol cnm bende öyle düşündüm bebek aşağı tarafa indi karnımdan hissediyorum ondan sanırım cuma kontrolüm var devam ederse erkene alıcam ben alışverişimin çoğunluğunu netten yaptım

Ben birçok şeyi tamamladım unuttuklarim vs varsa lazim oldugunda anlarim moduna girdim hatta erken dogum riskimiz var bir kac gundur ara ara sancim oluyor bel kasik agrilarim artti pazartesi kontrolumuz var bakalim ne diyecek doktor

Kızlar nasilsiniz son 2 aydır zor dönemlerden geçtik bakamadım buralara doğru dürüst doğum yapan varmı aranızda 38+2 de sezaryenle doğum yaptım yarin tam 1 haftamız dolacak sizler ne durumdasiniz
MaşAllah cnm sağlıkla büyütün insAllah
Ben bekliyorum şimdilik 36+5 olduk dört gözle bekliyoruz gelmesini

ben yarın tam 38 oluyorum
iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var, bide idrara çok çıkıyorum
normal bunlar diye gitmedim dr a
normal mi yoksa bunlar sancı mı
benim için normal doğum ölümle sonuçlanabilir o yuzden sezeryan olacacak genel anestezi ile
yarın muayneye gidiyorum nst de sancı çıkacak mı merak ediyorum bunlar normal sancı mı

Sık idrara çıkma normal canım son haftalardasın sancıların dinlendiginde geciyor ve duzensiz geliyorsa korkma yalanci sancidir hayirlisi olsun hakkinda insallah sağ sağlim doğsun minik

Sık idrara çıkma normal canım son haftalardasın sancıların dinlendiginde geciyor ve duzensiz geliyorsa korkma yalanci sancidir hayirlisi olsun hakkinda insallah sağ sağlim doğsun minik
saol arkadaşım
cümlemize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

dr a gittim sancın yok korkma herşey normal dedi

38+4 olunca alacak salı günü kısmetse

saol arkadaşım
cümlemize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah

dr a gittim sancın yok korkma herşey normal dedi

38+4 olunca alacak salı günü kısmetse
Hadi hayırlısı olsun canım dualarındasın süt konusundada bir kaç gün gelmiyor canım hummana süt çayı ictim ben bol bol yanına bol bol neskafe al bu arada narkozu vs atmak için ihtiyacın olacak depent külotlar hasta bezinden daha rahat oluyor ayaklandigim an degistirdim ben hastanenin verdigini sut cayini ihmal etme birde hurma ye bol bol onunda etkisi var

Bende 38 haftada sezeryan ile doğum yaptım 2135 gr doğdu üç gün küvözde kaldı 2000 gr dı hastaneden çıkalı şükür şimdi 15 günlük olduk kilo almaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…