- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.861
Merhaba hamileliğinizde hurmanın bir zararı oldu mu ? Hangi aylar tükettinizValla ben iki hurma çeşidini de bolca yedim ve yiyorum da, umarım bir sıkıntı olmaz. Olumlu düşünelim, olumlu olsun
Bende de bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısıBen az bi eğil kalk yapsam belim kopuyor sizde de oluyor mu kızlar?
Alışverişler tamamlandı hastane çantası için kıyafetleri yıkanıp ütülenicek 32.haftadayım bugün biraz ağrım var kasıklarımda bir duş aldım dinleniyorum sizde varmı ağrıKızlar son 2 aydayız artık.. nasıl gidiyor hazırlıklar, heyecanlar?? Alışverişler tamamlandı mı? Neler aldınız bebişlere
Alışverişler tamamlandı hastane çantası için kıyafetleri yıkanıp ütülenicek 32.haftadayım bugün biraz ağrım var kasıklarımda bir duş aldım dinleniyorum sizde varmı ağrı
Ben henüz sadece hastane çıkışı aldım, 29 haftadayım ben de... Salgından hevesle çıkıp birşeyler bakamadım ki. Bundan sonra inş... Senin daha da yaklaşmış doğum, son haftalarda oluyor kasık ağrıları.. Ayakta kalmamaya çalış, bebek kasıklara indikçe ağrı yapıyordur canm. Dikkat et kendineAlışverişler tamamlandı hastane çantası için kıyafetleri yıkanıp ütülenicek 32.haftadayım bugün biraz ağrım var kasıklarımda bir duş aldım dinleniyorum sizde varmı ağrı
Çok sağol cnm bende öyle düşündüm bebek aşağı tarafa indi karnımdan hissediyorum ondan sanırım cuma kontrolüm var devam ederse erkene alıcam ben alışverişimin çoğunluğunu netten yaptımBen henüz sadece hastane çıkışı aldım, 29 haftadayım ben de... Salgından hevesle çıkıp birşeyler bakamadım ki. Bundan sonra inş... Senin daha da yaklaşmış doğum, son haftalarda oluyor kasık ağrıları.. Ayakta kalmamaya çalış, bebek kasıklara indikçe ağrı yapıyordur canm. Dikkat et kendine
MaşAllah cnm sağlıkla büyütün insAllahKızlar nasilsiniz son 2 aydır zor dönemlerden geçtik bakamadım buralara doğru dürüst doğum yapan varmı aranızda 38+2 de sezaryenle doğum yaptım yarin tam 1 haftamız dolacak sizler ne durumdasiniz
Amin canım benim sizlerde sağlıkla alın kucağınıza minikleri insallahMaşAllah cnm sağlıkla büyütün insAllah
Ben bekliyorum şimdilik 36+5 olduk dört gözle bekliyoruz gelmesini
insAllah cnmAmin canım benim sizlerde sağlıkla alın kucağınıza minikleri insallah
Sık idrara çıkma normal canım son haftalardasın sancıların dinlendiginde geciyor ve duzensiz geliyorsa korkma yalanci sancidir hayirlisi olsun hakkinda insallah sağ sağlim doğsun minikben yarın tam 38 oluyorum
iki gündür adet ağrısı gibi ağrım var, bide idrara çok çıkıyorum
normal bunlar diye gitmedim dr a
normal mi yoksa bunlar sancı mı
benim için normal doğum ölümle sonuçlanabilir o yuzden sezeryan olacacak genel anestezi ile
yarın muayneye gidiyorum nst de sancı çıkacak mı merak ediyorum bunlar normal sancı mı
saol arkadaşımSık idrara çıkma normal canım son haftalardasın sancıların dinlendiginde geciyor ve duzensiz geliyorsa korkma yalanci sancidir hayirlisi olsun hakkinda insallah sağ sağlim doğsun minik
sütün hemen geldi mi arkadaşımKızlar nasilsiniz son 2 aydır zor dönemlerden geçtik bakamadım buralara doğru dürüst doğum yapan varmı aranızda 38+2 de sezaryenle doğum yaptım yarin tam 1 haftamız dolacak sizler ne durumdasiniz
Hadi hayırlısı olsun canım dualarındasın süt konusundada bir kaç gün gelmiyor canım hummana süt çayı ictim ben bol bol yanına bol bol neskafe al bu arada narkozu vs atmak için ihtiyacın olacak depent külotlar hasta bezinden daha rahat oluyor ayaklandigim an degistirdim ben hastanenin verdigini sut cayini ihmal etme birde hurma ye bol bol onunda etkisi varsaol arkadaşım
cümlemize sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah
dr a gittim sancın yok korkma herşey normal dedi
38+4 olunca alacak salı günü kısmetse
Şükür canım gözün aydın çok normal verdiği kilo sağlıkla büyüsün kuzunBende 38 haftada sezeryan ile doğum yaptım 2135 gr doğdu üç gün küvözde kaldı 2000 gr dı hastaneden çıkalı şükür şimdi 15 günlük olduk kilo almaya başladık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?