- Konu Sahibi Goktemaviyuz1
-
- #1.821
Canım ben ilk çocuğum da tamamlamıştım 4 doz tetanozu. Birkaç gün önce gittim ebenin yanına, aşı kartına bakıp gerek olmadığını söyledi.. Daha önce vudulmadıysan doğum esnasında gelişebilecek endikasyonlara karşı vurul istersen. Bir zararı yok bebeğeMerhaba Tetenoz aşısı oldunuz mu siz ben olmak konusunda emin degilim bı türlü karar veremedim
Ben 2 dozuda oldum doğum esnasında ve sonrasında bebis için önemli bizim olduğumuz aşılar sayesinde bağışıklık sistemi gelişecek bebislerinMerhaba Tetenoz aşısı oldunuz mu siz ben olmak konusunda emin degilim bı türlü karar veremedim
Ben oldum canım doktoruma sordum sağlık ocağı yapıyor oraya gidebilirsin dedi :)Merhaba Tetenoz aşısı oldunuz mu siz ben olmak konusunda emin degilim bı türlü karar veremedim
Inşallah gelmez devamı canım muhtemelen havalardandır at kestanesi kremleri iyi geliyor baş ağrısına kullana bilirsin zararı yokArkadaşlar 20+3teym bugün çok baş ağrım var hormonlardandır diye ilaç da almadım ama yaşayan var mı? Devamı gelmez inş hiç alışkın değilim çünkü
Dün geçti çok şükür çok yada az uyumaktan olmuş olabilirInşallah gelmez devamı canım muhtemelen havalardandır at kestanesi kremleri iyi geliyor baş ağrısına kullana bilirsin zararı yok
Bende çok fazla birşey almadım internetten alacağım geç kalmadın bence normal zamanlarDün geçti çok şükür çok yada az uyumaktan olmuş olabilir ☺ Kızlar ben hiç alışveriş yapmadım ve bu zamanda çıkamayacağım da, her şeyi netten alacağım sanırım. Ayrıntılı sonrasında başlarım demiştim ama geç kalmam inş erken doğum filan olur diye korkuyorum
Aslında sabırsızlanıyorum ama kendimi tutuyorum biraz daha büyüsün diye, çok güzel şeyler var hep bakıyorum nette ekliyorum sepeteBende çok fazla birşey almadım internetten alacağım geç kalmadın bence normal zamanlar
Ben daha çok temizleme pamuğu alt açma bezi tırnak bakım seti tarağı besik gibi şeyleri aldım kiyafet cok cok az aldimAslında sabırsızlanıyorum ama kendimi tutuyorum biraz daha büyüsün diye, çok güzel şeyler var hep bakıyorum nette ekliyorum sepetehaftaya filan başlarım inş
Benim kızımdan kalan eşyalarımız var sadece park yatağın rengi pembe onu değiştirelim diyorum ahşap beşik de var, bez, pamuk hastane çıkışı ve diğer kıyafetleri alınacak inş bir de bebek arabamızı vermiştik yenisini alacağız onlar da baya pahalı, kendime de lohusa takımı alacağım bir tane daha inş. Aslında bir liste yapsam iyi olacakBen daha çok temizleme pamuğu alt açma bezi tırnak bakım seti tarağı besik gibi şeyleri aldım kiyafet cok cok az aldim
Aslinda mantıklı liste burada birlikte yapalim herkes aklina geleni yazsin hele tecrubeli annelerBenim kızımdan kalan eşyalarımız var sadece park yatağın rengi pembe onu değiştirelim diyorum ahşap beşik de var, bez, pamuk hastane çıkışı ve diğer kıyafetleri alınacak inş bir de bebek arabamızı vermiştik yenisini alacağız onlar da baya pahalı, kendime de lohusa takımı alacağım bir tane daha inş. Aslında bir liste yapsam iyi olacak ☺
Bir de indirimli yerleri bilgilendirelim mesela şu an koton baby yüzde 50 indirimli hep pamuklu ürünleri, ebebek indirimini kaçırdım ama yine çoğu şeyi oradan alırım diyorum mağazadan almak daha iyi olurdu sanki onun sitesi hoşuma gitmiyorAslinda mantıklı liste burada birlikte yapalim herkes aklina geleni yazsin hele tecrubeli anneler
Joker de gunluk indirimler oluyor uygulaması güzel indirip takibe aldım ben birde trendyoldan almayi düşündüğüm ürünleri favorilere aldım indirim olduğunda bildirim geliyor tavsiye ederim bu iki uygulamayiBir de indirimli yerleri bilgilendirelim mesela şu an koton baby yüzde 50 indirimli hep pamuklu ürünleri, ebebek indirimini kaçırdım ama yine çoğu şeyi oradan alırım diyorum mağazadan almak daha iyi olurdu sanki onun sitesi hoşuma gitmiyor ☺
Jokeri bilmiyordum ama trendyolu normalde de çok kullanıyorum zaten kargo ücreti artmış en son gördüğüm kadarıyla, favorilerde eklediğim şeyler var benim de bazen güzel indirimler oluyorJoker de gunluk indirimler oluyor uygulaması güzel indirip takibe aldım ben birde trendyoldan almayi düşündüğüm ürünleri favorilere aldım indirim olduğunda bildirim geliyor tavsiye ederim bu iki uygulamayi
Joker den slepynin 40 li yeni doğan bebek bezini 22 tl ye almıştım ben 1 ay önceJokeri bilmiyordum ama trendyolu normalde de çok kullanıyorum zaten kargo ücreti artmış en son gördüğüm kadarıyla, favorilerde eklediğim şeyler var benim de bazen güzel indirimler oluyor
Sorma ikna edemiyoruz ben doktor kontrolüne korka korka gittim dün nasıl rahat oluyorlar bu kadar anlayamıyorum
MalesefSorma ikna edemiyoruz ben doktor kontrolüne korka korka gittim dün nasıl rahat oluyorlar bu kadar anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?