🎀2020 temmuz anneleri🎀

Arkadaşlar merhaba. Benim doğum da ya Temmuz sonu ya da Ağustos başı sezeryan ile olacak ancak ben size bişey sormak istiyorum. Ben artık ayağa kalktığımda kasıklarımda bebeğin ağırlığını baya baskılı hissediyorum. 2 gündür bu böyle. Yaşım 36 ve ilk hamileliğim. Normal mi bu bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öncelikle hayırlı uğurlu sağlıklı gelsin bebişin benim de 1 haftadır öyle ayağa kalktıgımda tualetim hemen geliyor tualeten çıktığım halde bir iki adım attım mi sanki hiç girmemişim gibi hissediyorum buda bebeğin artik büyümesinden ve mesaneye baskı yapmasından oluyormuş yani normal çocuğun ağırlığını hissediyorsun canım

Merhaba arkadaşlar birinci hastanesi Beylikdüzü’nde, detaylı ultrason yaptıran varmı radyoloji uzmanı Ayşe aktaşa

Günaydın kızlar
Bende temmuz annesiyim. 26haftamın içindeyim. Erken doğum riskinden 2 gün hastanede yattım. Sancılarım vardı durdurdular çok şükür. Yalnız bebeğimin normal haftasına göre iri olduğunu 3 hafta önden gittiğini söyledi doktor. Gebelik şekerim olabileceğini söyledi. Haftaya gel şeker yüklemesi yapalım dedi ama malum virüs var. Kendimi ve bebeğimi riske atmak istemiyorum. Gidebileceğim tek hastanede pandamili hastane. Önceki iki gebeliğimde şeker yoktu. Hatta doktorum ikincide testi yapma gereği bile duymamıştı. Şimdi çok endişeliyim. Yaptırsam virüs kapma riskim var hastanede bir müddet vakit geçirmek zorunda kalıcam. Yaptırmasam ve gerçekten şekerim yüksekse doğuma kadar kontrol altına alabilecekken bilmediğim için riske atmış olucam. Yerimde olsanız ne yapardınız?

Takip ettiğin doktorların çoğu önemli takimlerinizi aksatmayın diyor canım şeker varsa zaten riskli bir gebelik yaşıyorsun riskleri artırmış olursun diye düşünüyorum şeker yüklenmesinde beklemen gereken sürede hastane dışında açık havada insanlarda mümkün mertebe uzak dur ve hastanede hiç bir yerle temas etmemeye çalış maskeni eldivenini tak öyle git derim

Gitmeye karar verdim canım. Kar zarar hesaplandığında gitmek daha mantıklı görünüyor.

Selamlar.
Ben hamilelikte 26.haftadayım ancak 2 haftadır saatte birkaç damla, su şeklinde akıntım geliyor. Bembeyaz kokusuz bir akıntı. Son 2 gündür ise kahverengi lekeler buna eşlik ediyor. Doktorum kırmızıya dönerse haberleşelim dedi ama hem bu akıntı hem de lekeler beni korkutuyor. Corona nedeniyle sürekli hastaneye gitmek de riskli. Benim durumumu yaşamış olan var mı, sebebi ne olabilir?

Birincisi suyun geliyor olabilir gerçi o daha çok fazla olur kaçak olabilir ikincisi idrar yollarında enfeksiyon olabilir çok fazla ayakta kalmayın kontrolde gidin bence 20.haftamda suyum azalmıştı benimde dinlenmeyle tedaviyle geçti

Merhaba kızlar,
Bebekleriniz için alışverişi nasıl yapıyorsunuz , iç badi-zıbın filan almak istiyorum yeni doğduğunda çok ihtiyaç oluyormuş ama bildiğim markaların stokları yok, olanlar da hep hastane çıkış seti halinde. Tek tek alamıyor muyuz alt üst zıbınları siz nerelerden alışverişlerinizi yaptınız

Vc
Maalesef web sitelerinde beden bulamadım, umarım Kısa sürede Hayat normale döner de mağazalardan alışveriş yapabiliriz

Merhaba kızlar bende 15 temmuzda doğum yapacağım öyle gözüküyor. Henüz cinsiyetine baktirmadik corona dan dolayı. Ama çok halsizlik ve hareket kisitliligim var siz de de var mı ne yapıyorsunuz bu durum için ben vitamin hapı vs almak istemiyorum. Doğal yollarla nasil beslenenilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…