🎀🧿🤰🏼Kızlar Aranızda Sezeryan Doğum ‘dan sonra Normal doğum yapan var mı ?Gelin birlikte Paylaşalım🤱🏼🧿🎀

👋 ben yaptım canım merak ettiklerini sorabilirsin
Benim karışık biraz kuzum ilk doğumum 6aylık erken oldu bebgimi kaybetim ama bebek makat şekli oldugu için 3gun boş yere agrı çekip dogurmaya calıştım sonunda sezeryana karar verildi ama amelyat dikey şeklinde oldu 2 3 dogumlarımda Normal sezeryan yan şeklinde bana ikinci amelyatımda Normal dogum yapa bilirsin rahimde dikiş yok dedi dr şimdi 4 hamileliğim ilk bebegimide sayarsak Normal istyorum 😐

dikey şeklindeki kesilerde bi tık daha risk var diye biliyorum iç dikişlerin nasıl acaba

dikey şeklindeki kesilerde bi tık daha risk var diye biliyorum iç dikişlerin nasıl acaba
İçerde hiç dikiş yok sadece dışardan ben yurt dışındayım burada hiç dikiş yapmıyorlar yapıştırıp bırakıyor kendi kendine kapanıyor yara

değişikmis gruplarda yapan var öyle 2 tane sezeryanda sonra ama 3 taneden sonra nadir oluyor olmuyor değil tabi doktorun olur diyorsa çok iyi inşallah yapabilirsin PeLushbaby PeLushbaby

Ben de normal istyorum tabi bebeğe de baglı nasıl duracak dönecek mi

Canım hangi ilde yaptın ve bir sezeryandan sonra mı normal yaptın. Benim 3. Gebeliği önceki 3si sezeryan. İki sezeryandan sonra olmaz dediler
antalya da yaptım ben 1 sezeryanda sonra benimki ama 2 taneden sonrada çok yapan var istiyorsanız araştırın yapanlar var

Back
X