- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Hakımızda hayırlısı cnm kızın var allah uzun ömürler versin cümleten evlatlarımıza 1oldusa inşallah 2de olur cok kolanınca da olmuyor bi sure gecmesi gerekiyormuş sabır edecez adetin nezaman geldi1.5 yıldır deniyoruz olmuyor bu ay da test negatıf.. Eylul icin de umudum kalmadı ılac kullandım Dr a gittim olmadı 1 kızım var 4 yasında normal olmustu 2. Kez olmuyor nasip degil mi anlamadım uzuluyorhm fazlasıyla
İyi günler sizi bişey sormak istiyorum adetine yakın akıntı oldum demişsiniz bu akıntı adet akıntısı gibi bende bu ay hep 2 gün erken oldum hemde çok az oldum ve 3 gün sürdü o yüzden sormak istedim kafamda soru işaretleri oldu acaba yerleşme kanaması diyeAdetime yakın akintim olmuştu adet olcam umudum eylüle kalacak derken hamile olduğumu öğrendim çok şükür❤
Hayırlı oldun cnm bizde Eylül bekleyecez ALLAH”ın izniyleAdetime yakın akintim olmuştu adet olcam umudum eylüle kalacak derken hamile olduğumu öğrendim çok şükür❤
Cnm bende 10gundur test yapıyorum silik çıkıyor bu sabah oldum adet galiba cok umutsuzumBen de şuraya sivişayim bat 10 eylul sanmiyorum ama yine de ovulasyon testi yapiyorum uzun zamandr 2.yi bekliyorum
İnşallah cnm hayırlısıyla gelecekler meleklerimizMerhaba ben de Eylül’ü bekliyorum bat 7eylül bir tane kızım var ikinciyi istiyorum hayırlısıyla
Sağol inşallah eylül de minikler gelirHayırlı oldun cnm bizde Eylül bekleyecez ALLAH”ın izniyle
Bekliyoruz cnmmmHer ayın gebelik grubuna katılıyorum.Tabiki bu ayda birlikteyiz kızlar. agustos hayalleri finish..
Ama ben bugün ne yaptım biliyomusunuz? sosyal mecra hesaplarınızdan araştırın burayı.'yanıklar baharat' orayı aradım tahlıl sonuclarımı gönderdim. bana ne gerekir diye bi kaç parça şey gönderecek. bitki karışımları.En sorunu olanlar bile gebe kalmış. Regl zamanı kullanılmaması gerekiyormuş.Gelsin bakalım bide bunu deneyelim.Sizde bi bakın. bana yararı olmaz. içinizden birine yararı dokunur belki nasiplenmiş olur.
Ben bugün oldum bakalım ne olacak bat ları yazalım hayırlısıylaBn de kahverengi akinti geliyor adet oncesı her ıhtımale karsı test yaptım negatıf bat 20 eylul cıvaru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?