- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Aminnnnnnnnnn İNŞALLAH cnm ALLAH “tan umut kesilmiyor inşallah bebeğin gelir bu ayHerkese merhaba. Eşim tedavide benim, ama tabi yine de her ay insan umutlanıyor. Bu ay çatlama dönemim bol akıntılı geçti, kahverengi akıntı bile gördüm çok ilginçtir. Çok bel ağrım oldu. Velhasıl bat 31 ağustos. Eylülde yıldönünümüz. Her sene eylülde dileğim aynı. Bu yıl 4. senemiz. Allah dileyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun. Evlat hasretiyle yaşamak çok zor.
valla kafayı yedik bacım napalım. birazda böyle deniyelim yaaBenim gibi manyak
Evet bakalım hayırlısıyla sağlık önce gerisi geliyor yavaş yavaş kafalar rahat olması lazım bizde o yok bebeği elimizle koyacaz elimizde olsavalla kafayı yedik bacım napalım. birazda böyle deniyelim yaa
Kimyasal şöyle bişey canım daha kese oluşmadan bebek eğer sağlıklı değilse vücut onu dışarı atıyomuş değerler de normal yükselmiyo çok az artıyo11 gün
İnşallah eşim de ben de çok mutlu oluruz eylülde olursa.Aminnnnnnnnnn İNŞALLAH cnm ALLAH “tan umut kesilmiyor inşallah bebeğin gelir bu ay
Olacak olacak inşallah sabır edecezBende suracikta bekliyim o zman.bat 23 agustos bugun test yaptim negatif..
umutlar bu ay icin son buldu eylüle ya nasip
Ama adet gununde mi yoksa sonradan mı benim 11 gun geçti sabah yine silik çıktı ondan sonra kanama oldu kafam çok karışıkKimyasal şöyle bişey canım daha kese oluşmadan bebek eğer sağlıklı değilse vücut onu dışarı atıyomuş değerler de normal yükselmiyo çok az artıyo
Tabi canımm bi amuda kalkmadım derler ya. ben onu bile yaptım. ağzımdan çıkacaktı artıkEvet bakalım hayırlısıyla sağlık önce gerisi geliyor yavaş yavaş kafalar rahat olması lazım bizde o yok bebeği elimizle koyacaz elimizde olsa
Silik çizgi bile çıktıysa hamilesindir benimde 11 gün günüm geçmişti bence bi hastaneye çıkıp kan testi vermen daha doğru olurAma adet gununde mi yoksa sonradan mı benim 11 gun geçti sabah yine silik çıktı ondan sonra kanama oldu kafam çok karışık
Bende kalktım valla ilk çocuk saTabi canımm bi amuda kalkmadım derler ya. ben onu bile yaptım. ağzımdan çıkacaktı artıkayy ileride çocuguma anlatıcam. sen ol diye neler yaptım dicem.Rabbim izin verirse
İnşallah cnm olacak sabır ve dua ALLAH ÇOK BÜYÜKben de buradayımm
hadi hayırlısıyla olur diye umuyorum
Kese varmıydıSilik çizgi bile çıktıysa hamilesindir benimde 11 gün günüm geçmişti bence bi hastaneye çıkıp kan testi vermen daha doğru olur
Yoktu kimyasal gebeliklerde kese oluşmadan düşük oluyoKese varmıydı
Reglime 5 gun varken test yaptm silik ciktiKızlar bu kimyasalı soylermisiniz nasıl bende bu ay kimyasal oldum galiba adetim 28gunde bir olur temuz 14 du son hesaba gore 11bu ay ama gelmedi test yaptım bi iki defa net çizgi cıktı sonra surekli silik ve bu sabah yine yaptım yine silik Çocukları okula götürürken birşey aktı anladım ama baktım pembe ama adet gibi geliyor şimdi
Koyu değildi benim yapışkan falanda değildi böyle sanki bi damla suyun içine kahverengi bise atılmış gibiydiBnde de akıntı oluyor son zamanlarda ama bu şefer adete 1 hafta kala oldu koyu kahve uzayan bir akıntı sizinki nasıldı acaba ben test yaptım 2 defa negatıf
Cok ağrılı oldu muReglime 5 gun varken test yaptm silik cikti
Kan verdim 24 33 48 64 sirayla gtti tabi dr dusecek kimyasal gebelik sayilmaz dedi regl oldm snra agrili bir sekilde kan degerim regl 3.gunu 3. 67 falandi regl gunu yine silik czgi cikmsti
Cok doguma yakin bir agriCok ağrılı oldu mu
6.ayım 15 ay once 20 haftalık kaybım var buay 9.17.gunlerde sehır dısındaydım yumurtlamayı ovuyla takıp ettım ama testım bıttı oyuzden emın olamadım ıkı gun sonra adet olmam lazım genelde gec yumurtluyorum hayırlısı hakkımızda sızler neler yapıyorsunuzSelam arkadaşlar Bu ay Nasip olmadı Bebiş “RABBİM “en doğru zamanı bekliyordur inanıyorum adetimden 10 gün geçti silik çıkıyordu test ama bugün adet oldum sanırım Eylül için sayıma birlikte başlıyalım Yumurtalama günü adet günü birlikte hesaplama yapalımE̾Y̾L̾ÜL̾ B̾E̾B̾İŞL̾E̾R̾İ G̾E̾L̾S̾İN̾
Dayanamadım yine yaptım testi silik yineYoktu kimyasal gebeliklerde kese oluşmadan düşük oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?