Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnnnnnnn İNŞALLAH cnm ALLAH “tan umut kesilmiyor inşallah bebeğin gelir bu ay

valla kafayı yedik bacım napalım. birazda böyle deniyelim yaa
Evet bakalım hayırlısıyla sağlık önce gerisi geliyor yavaş yavaş kafalar rahat olması lazım bizde o yok bebeği elimizle koyacaz elimizde olsa

Kimyasal şöyle bişey canım daha kese oluşmadan bebek eğer sağlıklı değilse vücut onu dışarı atıyomuş değerler de normal yükselmiyo çok az artıyo
Ama adet gununde mi yoksa sonradan mı benim 11 gun geçti sabah yine silik çıktı ondan sonra kanama oldu kafam çok karışık

Evet bakalım hayırlısıyla sağlık önce gerisi geliyor yavaş yavaş kafalar rahat olması lazım bizde o yok bebeği elimizle koyacaz elimizde olsa
Tabi canımm bi amuda kalkmadım derler ya. ben onu bile yaptım. ağzımdan çıkacaktı artık ayy ileride çocuguma anlatıcam. sen ol diye neler yaptım dicem.Rabbim izin verirse

Tabi canımm bi amuda kalkmadım derler ya. ben onu bile yaptım. ağzımdan çıkacaktı artık ayy ileride çocuguma anlatıcam. sen ol diye neler yaptım dicem.Rabbim izin verirse
Bende kalktım valla ilk çocuk sa

Reglime 5 gun varken test yaptm silik cikti
Kan verdim 24 33 48 64 sirayla gtti tabi dr dusecek kimyasal gebelik sayilmaz dedi regl oldm snra agrili bir sekilde kan degerim regl 3.gunu 3. 67 falandi regl gunu yine silik czgi cikmsti

Bnde de akıntı oluyor son zamanlarda ama bu şefer adete 1 hafta kala oldu koyu kahve uzayan bir akıntı sizinki nasıldı acaba ben test yaptım 2 defa negatıf
Koyu değildi benim yapışkan falanda değildi böyle sanki bi damla suyun içine kahverengi bise atılmış gibiydi

Reglime 5 gun varken test yaptm silik cikti
Kan verdim 24 33 48 64 sirayla gtti tabi dr dusecek kimyasal gebelik sayilmaz dedi regl oldm snra agrili bir sekilde kan degerim regl 3.gunu 3. 67 falandi regl gunu yine silik czgi cikmsti
Cok ağrılı oldu mu

6.ayım 15 ay once 20 haftalık kaybım var buay 9.17.gunlerde sehır dısındaydım yumurtlamayı ovuyla takıp ettım ama testım bıttı oyuzden emın olamadım ıkı gun sonra adet olmam lazım genelde gec yumurtluyorum hayırlısı hakkımızda sızler neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…