Gebeliğe Hazırlık 🎀🤰🏼GEBELİK ve DOĞUM 🤱🏼🎀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar benimde bat 9 eylül bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım umarım doğru günleri bulurum bi kere kimyasal düşüğüm oldu Anne olmayı çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
Hoş geldin cnm nasıl öğrendin kimyasal olduğunu biraz acarmısın konuyu

Bekliyoruz cnmmm❤ Benimde mort hayaler
EYLÜL BAT 22 . Umarım 22sinde çığlık atarak gelirim. ve bu ay çok umursamayı düşünüyorum. afedersiniz ama ilişki sırasında bile aklım acaba tutacakmı fikrinde. nasıl olsun ki bu çocuk.salıcam keyfime bakıcam

Iyi günler. Akıntı bende hiç olmazdı klomen kullandıktan sonra akıntı ve ardından adet olurdum bu ayda akıntı olumca kahvesi bi leke adet olucam sandım olmadım 10 gün geçince bi test yapayım dedim işte sonuç olumlu oldu.

Benim gibi manyak

benim de bat eylül 15, bir tane kimyasalım var. eylül de bakalım ne olacak ? hayırlısı.
Kızlar bu kimyasalı soylermisiniz nasıl bende bu ay kimyasal oldum galiba adetim 28gunde bir olur temuz 14 du son hesaba gore 11bu ay ama gelmedi test yaptım bi iki defa net çizgi cıktı sonra surekli silik ve bu sabah yine yaptım yine silik Çocukları okula götürürken birşey aktı anladım ama baktım pembe ama adet gibi geliyor şimdi

İNŞALLAH cnm olacak ALLAH ÇOK BÜYÜK

bende de test yaptığımda hep silik çıktı hiç koyulaşmadı kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 17 cıktı. sonra zaten adet oldum. yavaş yavaş. doktor dedi sen cok bilincli oldugun ıcın anladın yoksa tam adet gunumde oldum adet.

Bnde de akıntı oluyor son zamanlarda ama bu şefer adete 1 hafta kala oldu koyu kahve uzayan bir akıntı sizinki nasıldı acaba ben test yaptım 2 defa negatıf

Benim iki teste koyu cıktı gitikce silik oldu ağır mı geçirdin adet gunumu bu gunden hesaplamam gerek herhalde

N
Hoş geldin cnm nasıl öğrendin kimyasal olduğunu biraz acarmısın konuyu
Canım öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti kanda bhcg o zaman yükselmeye başladı onun öncesinde hiç bi şekilde kandada idrarda da çıkmamıştı normalde değerler iki günde bir iki katına çıkamsı gerekiyo ama benimki çok az yükseliyodu 11 gün günüm geçti sabah uyandığımda kanamam olmuştu 5 gün hastanede yattım iğne falan yaptılar ama düşükle sonlandı

Benimde kanamam oldu bugün acaba var mı duşuk olmasın die şupe ediyorum

İnşallah cokkkkkk aminnnnn

Herkese merhaba. Eşim tedavide benim, ama tabi yine de her ay insan umutlanıyor. Bu ay çatlama dönemim bol akıntılı geçti, kahverengi akıntı bile gördüm çok ilginçtir. Çok bel ağrım oldu. Velhasıl bat 31 ağustos. Eylülde yıldönünümüz. Her sene eylülde dileğim aynı. Bu yıl 4. senemiz. Allah dileyen herkesin kucağını hayırlısıyla doldursun. Evlat hasretiyle yaşamak çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…