- 17 Ağustos 2019
- 1.885
- 2.001
- 53
- 30
- Konu Sahibi PeLushbaby
-
Hoş geldin cnm nasıl öğrendin kimyasal olduğunu biraz acarmısın konuyuMerhaba kızlar benimde bat 9 eylül bu ay ovülasyon testi kullanmaya başladım umarım doğru günleri bulurum bi kere kimyasal düşüğüm oldu Anne olmayı çok istiyorum hakkımızda hayırlısı olsun
EYLÜL BAT 22 . Umarım 22sinde çığlık atarak gelirim. ve bu ay çok umursamayı düşünüyorum. afedersiniz ama ilişki sırasında bile aklım acaba tutacakmı fikrinde. nasıl olsun ki bu çocuk.salıcam keyfime bakıcamBekliyoruz cnmmm❤ Benimde mort hayaler
Iyi günler. Akıntı bende hiç olmazdı klomen kullandıktan sonra akıntı ve ardından adet olurdum bu ayda akıntı olumca kahvesi bi leke adet olucam sandım olmadım 10 gün geçince bi test yapayım dedim işte sonuç olumlu oldu.İyi günler sizi bişey sormak istiyorum adetine yakın akıntı oldum demişsiniz bu akıntı adet akıntısı gibi bende bu ay hep 2 gün erken oldum hemde çok az oldum ve 3 gün sürdü o yüzden sormak istedim kafamda soru işaretleri oldu acaba yerleşme kanaması diye
Cnm bende 10gundur test yapıyorum silik çıkıyor bu sabah oldum adet galiba cok umutsuzum
TeşekkürlerIyi günler. Akıntı bende hiç olmazdı klomen kullandıktan sonra akıntı ve ardından adet olurdum bu ayda akıntı olumca kahvesi bi leke adet olucam sandım olmadım 10 gün geçince bi test yapayım dedim işte sonuç olumlu oldu.
Benim gibi manyakEYLÜL BAT 22 . Umarım 22sinde çığlık atarak gelirim. ve bu ay çok umursamayı düşünüyorum. afedersiniz ama ilişki sırasında bile aklım acaba tutacakmı fikrinde. nasıl olsun ki bu çocuk.salıcam keyfime bakıcam
Kızlar bu kimyasalı soylermisiniz nasıl bende bu ay kimyasal oldum galiba adetim 28gunde bir olur temuz 14 du son hesaba gore 11bu ay ama gelmedi test yaptım bi iki defa net çizgi cıktı sonra surekli silik ve bu sabah yine yaptım yine silik Çocukları okula götürürken birşey aktı anladım ama baktım pembe ama adet gibi geliyor şimdibenim de bat eylül 15, bir tane kimyasalım var. eylül de bakalım ne olacak ? hayırlısı.
İNŞALLAH cnm olacak ALLAH ÇOK BÜYÜKselam kızlar... benim eşim şehir dışında çalışıyor ama 2 aydır aynı şehirdeyiz.. temmuzda olmadı ki sperm tahlili kötü çıktı.. pes etmedik.. şimdi ağustosta bat geçti.. pik gününü bekliyorum değerlendirecem.. olmazsa bende sanırım eylüle kalacam...
Kızlar bu kimyasalı soylermisiniz nasıl bende bu ay kimyasal oldum galiba adetim 28gunde bir olur temuz 14 du son hesaba gore 11bu ay ama gelmedi test yaptım bi iki defa net çizgi cıktı sonra surekli silik ve bu sabah yine yaptım yine silik Çocukları okula götürürken birşey aktı anladım ama baktım pembe ama adet gibi geliyor şimdi
İnşallah cnm inşallahBende suracikta bekliyim o zman.bat 23 agustos bugun test yaptim negatif..
umutlar bu ay icin son buldu eylüle ya nasip
Bnde de akıntı oluyor son zamanlarda ama bu şefer adete 1 hafta kala oldu koyu kahve uzayan bir akıntı sizinki nasıldı acaba ben test yaptım 2 defa negatıfIyi günler. Akıntı bende hiç olmazdı klomen kullandıktan sonra akıntı ve ardından adet olurdum bu ayda akıntı olumca kahvesi bi leke adet olucam sandım olmadım 10 gün geçince bi test yapayım dedim işte sonuç olumlu oldu.
Benim iki teste koyu cıktı gitikce silik oldu ağır mı geçirdin adet gunumu bu gunden hesaplamam gerek herhaldebende de test yaptığımda hep silik çıktı hiç koyulaşmadı kan verdim 16 çıktı, 2 gün sonra tekrar verdim 17 cıktı. sonra zaten adet oldum. yavaş yavaş. doktor dedi sen cok bilincli oldugun ıcın anladın yoksa tam adet gunumde oldum adet.
Canım öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti kanda bhcg o zaman yükselmeye başladı onun öncesinde hiç bi şekilde kandada idrarda da çıkmamıştı normalde değerler iki günde bir iki katına çıkamsı gerekiyo ama benimki çok az yükseliyodu 11 gün günüm geçti sabah uyandığımda kanamam olmuştu 5 gün hastanede yattım iğne falan yaptılar ama düşükle sonlandıHoş geldin cnm nasıl öğrendin kimyasal olduğunu biraz acarmısın konuyu
Benimde kanamam oldu bugün acaba var mı duşuk olmasın die şupe ediyorumN
Canım 2 gün günüm geçmişti kan tahlili yaptırdık hiç bişey çıkmadı daha sonradan idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı kan değerleri normalde iki katına çıkması gerekirken binimki çok az artıyodu
Canım öğrendiğimde adetim 3 gün geçmişti kanda bhcg o zaman yükselmeye başladı onun öncesinde hiç bi şekilde kandada idrarda da çıkmamıştı normalde değerler iki günde bir iki katına çıkamsı gerekiyo ama benimki çok az yükseliyodu 11 gün günüm geçti sabah uyandığımda kanamam olmuştu 5 gün hastanede yattım iğne falan yaptılar ama düşükle sonlandı
İnşallah cokkkkkk aminnnnnEYLÜL BAT 22 . Umarım 22sinde çığlık atarak gelirim. ve bu ay çok umursamayı düşünüyorum. afedersiniz ama ilişki sırasında bile aklım acaba tutacakmı fikrinde. nasıl olsun ki bu çocuk.salıcam keyfime bakıcam
Günün geçmişmiydi canımBenimde kanamam oldu bugün acaba var mı duşuk olmasın die şupe ediyorum
11 günGünün geçmişmiydi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?