Kızlar 4 yıllık evliyiz ve kendi evimize taşınalı henüz 8 ay filan oldu. Aldığımız ev eski bir ev. İçinin epey tadilata ihtiyacı vardı. Bir çoğu bitti. Şimdi dinlenme dönemindeyiz çünkü gerçekten çokkkkk yorucu bir işmiş ev tadilatı.Malum havalarda çok sıcak ve canımız pek bir şey yapmak istemiyor. Evin büyüklüğü, modeli, balkonları, iş yerime yakın oluşu ve her şeyden önemlisi fiyatının uygun oluşu bizi cezbetti. Kirada oturduğumuz zaman aldığımız eşyalarla idare ediyoruz şimdilik. Birden bire maddi açıdan sıkıntıya girmek istemedik çünkü . Yavaş olsun zevkimize göre olsun istiyoruz her şeyin. Eski evlerin tavanları yüksek olduğundan perdelerim yaklaşık 15 cm kısa geldi. Zaten rengi de çok koyu geliyor gözüme. Rengi, modeli, stor mu yoksa tül mü olması gerektiği konusunda bir türlü karar veremiyorum ve siz KK nın zevkli bayanlarından yardım istiyorum :) Salonda henüz başka eksikliklerimizde var. Mesela tv yok daha ve sehpa boş... Elime geçen aksesuarları şimdilik orada topladım. Daha sonra yerleştirme işini yapıcam. Diğer gözünüze batan şeyler neler varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Resimleri telefonla çektim biraz yamuk gibi geliyorlar gözüme. Bazıları gündüz bazıları da gece çekimi... Renkler daha koyu çıkmış resimlerde.
Eki Görüntüle 1209891
Eki Görüntüle 1209897
Eki Görüntüle 1209893
Eki Görüntüle 1209894
Eki Görüntüle 1209895
Eki Görüntüle 1209908
Canım öncelikle topiğin hayırlı olsun. Salonun planı çok güzek çok ferah. Yapıcı eleştiri yapacak olursam ben krem rengi koltukla kahverengi koltukları birbirine uyumlu bulmadım. Aynı şekilde krem rengi koltuklarla tv ünitesini ve yemek masasını da. Bence öncelikli yapman gereken şey salonun için renk seçiminde bulunmak. Krem mi kahverengi mi. Ben olsam kesinlikle krem seçerdim çünkü koltuk takımın çok hoş. Hem günümüz modasına daha uygun hem de geniş olan evini evini daha da ferah gösterir. Sonrasında çok büyük paralar harcamaya gerek yok. O iki koltuğu krem koltuğa benzer bir kumaşla döşemeciye kaplatırdım, aynı şekilde sandalyeleri de. Maddi durumunuz toparlanınca da bir yemek masası ve tv ünitesi aldınız mı bu iş tamamdır. Perdelere gelince kesinlikle çok koyular. Ben şıklık ve modernlik olarak store dan yanayım. Desenli zebra ya da düz zebra store lar çok hoş. Ama tül e göre biraz daha fiyatlı tabi. Düz beyaz tül de olur salona ama koyu renk perdelerden acilen kurtulman gerekli. Krem koltuğun üzerinde bir de mavi yastık gördüm. Çok ciciymiş onlar da. Diğer iki koltuğa da öyle birşey atsan bence salonun şahane olur. Tabi bunlara uygun halı ve avize de şart oluyor. Avize biraz eski modeldi. Bir de masa üstünde ki dantel örtüyüde kaldırıp daha modern parlak saten kumaştan yapılmış bir örtü sersen daha hoş olur gibime geldi. Gönül çok şeyler istiyor ama herşey maddiyat. Kolaylıklar dilerim. Sevgiyle kal.
konunla biraz alakasız ama şu taş deseni kağıt olan duvarının resmini eklemeni rica edebilirmiyim. Bende yaptırmayı düşünüyorum fikir edinmem açısından yardımcı olursan çok sevinirimteşekkürleeerr
Kızlar 4 yıllık evliyiz ve kendi evimize taşınalı henüz 8 ay filan oldu. Aldığımız ev eski bir ev. İçinin epey tadilata ihtiyacı vardı. Bir çoğu bitti. Şimdi dinlenme dönemindeyiz çünkü gerçekten çokkkkk yorucu bir işmiş ev tadilatı.Malum havalarda çok sıcak ve canımız pek bir şey yapmak istemiyor. Evin büyüklüğü, modeli, balkonları, iş yerime yakın oluşu ve her şeyden önemlisi fiyatının uygun oluşu bizi cezbetti. Kirada oturduğumuz zaman aldığımız eşyalarla idare ediyoruz şimdilik. Birden bire maddi açıdan sıkıntıya girmek istemedik çünkü . Yavaş olsun zevkimize göre olsun istiyoruz her şeyin. Eski evlerin tavanları yüksek olduğundan perdelerim yaklaşık 15 cm kısa geldi. Zaten rengi de çok koyu geliyor gözüme. Rengi, modeli, stor mu yoksa tül mü olması gerektiği konusunda bir türlü karar veremiyorum ve siz KK nın zevkli bayanlarından yardım istiyorum :) Salonda henüz başka eksikliklerimizde var. Mesela tv yok daha ve sehpa boş... Elime geçen aksesuarları şimdilik orada topladım. Daha sonra yerleştirme işini yapıcam. Diğer gözünüze batan şeyler neler varsa lütfen söyleyin. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Resimleri telefonla çektim biraz yamuk gibi geliyorlar gözüme. Bazıları gündüz bazıları da gece çekimi... Renkler daha koyu çıkmış resimlerde.
Eki Görüntüle 1209891
Eki Görüntüle 1209897
Eki Görüntüle 1209893
Eki Görüntüle 1209894
Eki Görüntüle 1209895
Eki Görüntüle 1209908
Yeni eviniz hayırli olsun öncelikle..ben aksine bir kahverengi aşığı biri olarak koltuklariniza bayıldim tekliler harika...turuncu turkuaz yada tatlı bir yeşil tonu seçin.bu renkte kirlentler objeler fon perdeler ve krem koltukların üstüne koltuk Şali yaptirin bence.ayni tondan masa örtüsü ve sandalye dösemeside olursa bence yeterli ve çok hoş olur .masa sağlam duruyor yazık niye atilsinki..ama TV ünitesinin rengine boyatabilirsin.zira onun rengine hasta oldum bittim öyle söyliyim yani?.kolay gelsin
Tabi ki yüklerim ama akşam işten çıkınca olur ancak. Çünkü telefonumda duvarın resmi yok eve çeker atarım hemen. Duvar kağıdını eşimle birlikte yaptık. Çok zevkli. Bir kaç saatimizi aldı sadece.
teşekkür ederim merakla bekliyorum. Benim tv ünitemin arkası yok , duvara monte. Koltuklarımda da gri renk olduğu için taş deseni uyumlu olur diye düşündüm. Komple bi duvarı kaplamak istiyorum. Bu arada salonun geniş olduğu için renkler kapatmamış o kadar. Ama böyle büyük bir odayı daha açık renklerle düşünürsek offf diyorum
ben begendim tarZı olan bir salon aman yapmayın sakın herseyi krem :) sadece masayı begenmedim ahsabı severim fakat ahsap görünümü verilmiş kaplamaları sevmem onu değişin bence sadece fon olarakta yeşil tercih edin derim ahsabı güzel dengeler.. belki tv ünitesi daha sade olabilir ama bu halide güzel deri koltuklu köseniz ise cok güzel dediğim gibi tarzı var bu salonun halıyı da cok begendim
Bence bu sitedeki gibi renkli ve desenli kırlentler çok güzel renk katabilir o tekli koltuklarınıza.
Kırlent ve yastıklar
Masa konusunda çoğunluk hem fikir oldu ne güzel. Demek ki orası kesin değişecek.Yerleştirmeler güzel olmuş fakat çok fazla kahve tonları var sanki :) masa takımını bende beğenmedim ve o ikili koltuklar onlarda değişebilir . Biraz renk katmalısınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?