Ringo ringo şişeler :)

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
316
46
İstanbul
lingo lingo şişeler...ne demek bu diye sormayın. böyle bi şarkı vardı hatırladığım kadarıyla. eh konuylada uyumlu oldu diyebilirim
Azmettim... Hurrem bana verdiğin artan iplerden dolayı pişman olacaksın kaydirigubbakcemile3 bakın neler ettim nelerrrrrrrr yerimseniben

sdc12755.jpg

sdc12748.jpg

sdc12754.jpg

sdc12751.jpg

sdc12752e.jpg

Son düzenleme:
evet bildiğimiz surekli çöpe giden soda şişeleri bunlar.. inanması guç mu :1rolleyes:
Genelde ceyiz mağazalarında veya luks zuccaciyelerde benzerine rastladığımız dekoratif vazolardan oluverdiler :delphin:
Yapılışı bir önceki konuda anlattığım koli bandını ters sarma yöntemiyle oldu

ılk olarak şişemizin tum gövdesini koli bandıyla sarıyoruz, yapışkan yuzu ustte olacak
spa0387f.jpg

Daha sonra yapışkan bandın uzerini kadife iple sarmaya başlıyoruz
spa0388o.jpg

şişemiz tamamen kaplandığında işlemimizde bitiyor yerimseniben
spa0389.jpg

en sonunda ben uzerine taşlar ypıştırdım.. gerisi sizin hayal gucunuze kalmış

ay süper olmuş sersoyum yine harikasın canımmmmŞeniz

misafirim vardı yolladım zor düştüm nete
dedim bu kesin ne yapıp edip bişeyler yapıp koymuştur gireyim bakalım bugün neyle karşılaşıcam:roflol::roflol::roflol:
yani artık elindan uçan da kaçanda kurtulamıyo soda şişesinide mi değerlendirdin :1shok:
sizin mahalleye çöp kamyonu uğramıyo değil mi kadın herşeyi değerlendiriyo yaaa:sm_cool:
benim evime de ne yakışır haaa tam da lila renk hakim evimde :roflol:
:asigim::asigim::asigim:
hatırlat gelince bunlarıda alayım içinde ki lalelerle beraber tabi onlara da para vermeyeyim

işte bir koli bandı mucizesi daha aslında mucize olan sersoy ama koli bandıyla bir araya gelince çifte kavrulmuş oluyorlar..delikafadulden

misafirim vardı yolladım zor düştüm nete
dedim bu kesin ne yapıp edip bişeyler yapıp koymuştur gireyim bakalım bugün neyle karşılaşıcam:roflol::roflol::roflol:
yani artık elindan uçan da kaçanda kurtulamıyo soda şişesinide mi değerlendirdin :1shok:
sizin mahalleye çöp kamyonu uğramıyo değil mi kadın herşeyi değerlendiriyo yaaa:sm_cool:
benim evime de ne yakışır haaa tam da lila renk hakim evimde :roflol:
:asigim::asigim::asigim:
hatırlat gelince bunlarıda alayım içinde ki lalelerle beraber tabi onlara da para vermeyeyim

:roflol: :roflol: zeynom bende sana yetiştireyim diye çabuk çabuk yapıverdim zate sırnaşık şey

sen gelde hayatım hepsi senin olsun.. senden kıymetlimi Şeniz

Sersoy.. kendimi yaptığın işlerden alamıyorum, bida bida bakıyorum..
canımsın ya.. sen ne kadar hamarat bir hatunsun..:nazar:Rabbim nazarlardan korusun ve ne dileğin varsa inş yerine gelsin..ben el işini sevdiğimi sanıyordum ama şimdi seninle daha çok seviyorum..bundan sonra soda şişelerini atmak yok.. kolibandımızda oldumu bu iş tamamdıryerimseniben..hediyeleşmeyi ok seviyorum.. bazen bütçemizi zorladığı oluyor mutlaka ..ama şimdi bundan sonra tutmayın benii.. delikafadulden
tekrar teşekkür tatlım çalışmalarının devamını 4 gözle bekliyorum..

Sersoy.. kendimi yaptığın işlerden alamıyorum, bida bida bakıyorum..
canımsın ya.. sen ne kadar hamarat bir hatunsun..:nazar:Rabbim nazarlardan korusun ve ne dileğin varsa inş yerine gelsin..ben el işini sevdiğimi sanıyordum ama şimdi seninle daha çok seviyorum..bundan sonra soda şişelerini atmak yok.. kolibandımızda oldumu bu iş tamamdıryerimseniben..hediyeleşmeyi ok seviyorum.. bazen bütçemizi zorladığı oluyor mutlaka ..ama şimdi bundan sonra tutmayın benii.. delikafadulden
tekrar teşekkür tatlım çalışmalarının devamını 4 gözle bekliyorum..

ah be çiçeğim ne guzel iltifatlar bunlar böyle utanayımmı şımarayım mı anlamadım kaydirigubbakcemile3
uzerime sorumluluk yukledin şimdi benim gibi sanatçı kişiliğe b yapılırmı kıs baskıya gelemem ben haaa :roflol:

Maşallah ne kadar güzel, yaratıcı şeyler yapıyorsunuz.
Bunları gördükçe ben ne kadar beceriksizim diyorum, hele bu gibi konularda.
:1no2:

Maşallah ne kadar güzel, yaratıcı şeyler yapıyorsunuz.
Bunları gördükçe ben ne kadar beceriksizim diyorum, hele bu gibi konularda.
:1no2:

çok teşekkur ederim canım ama kendine haksızlık etme bence.. sende yaparsın biişeyler hemde daha guzellerini :1hug:

süper ya çok hoş olmuş ellerine sağlık
renklerde çok güzel favori renklerim

:lepi:Süpersin be süperrr:lepi:

ışte yaratıcı,üretken Türk Kadını örneği a.s.
Ellerine sağlık birtanem,süpersin tek kelimle ilea.s.

Back
X