• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ringo ringo şişeler :)

Eline sağlık çok tatlı olmuşlar gerçekten.Bu koli bantını ters sarma yöntemini derya baykaldan görmüştüm ben bi çok şeyde kullanılabiliyo dimek kişakkıdı

teşekkurler canım
ben onda görmedim zati pek izlemem :sm_confused:
yapabilecekleri insanın hayal gucuyle sınırlıdır bence yerimseniben

gunduzum karanlığım gel kıs gel beklerim delikafadulden

yaw deryanın yanında ne işim var..siz bana yetersiniz. geçenlerde öyle bir hata yaptım 2-3 hafta önce baktım çorapla kuklalar yapıyorlar bende mail attım kendi yaptığım çalışmayı kayle almadılar galiba :dilcikar: kendileri bilir. :jeyyar:

Arkadaşım anlattı çok güzel işler yapmış götürmüş deryalı günlere yardımcısı Sibel seni çıkaramam sen bana bunun yapılışını anlat demiş arkadaşda ben yaptım kendi yapmış gibi gösterecek çoğu şeyi öyle yapıyorlar bende tüm ürünlerimi aldım geldim dedi.Arkadaş sinir olmuş.İşlerine gelenleri çıkarıyorlar gerisini,işleri ya netten buluyorlar kendileri yapmış gibi yada başkasının işini kendileri yapmış gibi gösteriyorlar.Yaptıkları çoğu şey yabancı sitelerde onlar programda göstermeden yapılmış oluyor.Birkaç dışında yaptıklarının çoğu copy dedi.Araştırdım gerçekten öyle...Biz kadınlar olmasak derya baykalda olmaz dermişiiim :))

sersoy maşallah diyorum:nazar:ya nasıl düşünebiliorsun böle şeyleri vallahi kıskanıyorum seni çok güzel bir fikir süper olmuş ellerine emeğine sağlık:enbuyukkk:

Arkadaşım anlattı çok güzel işler yapmış götürmüş deryalı günlere yardımcısı Sibel seni çıkaramam sen bana bunun yapılışını anlat demiş arkadaşda ben yaptım kendi yapmış gibi gösterecek çoğu şeyi öyle yapıyorlar bende tüm ürünlerimi aldım geldim dedi.Arkadaş sinir olmuş.İşlerine gelenleri çıkarıyorlar gerisini,işleri ya netten buluyorlar kendileri yapmış gibi yada başkasının işini kendileri yapmış gibi gösteriyorlar.Yaptıkları çoğu şey yabancı sitelerde onlar programda göstermeden yapılmış oluyor.Birkaç dışında yaptıklarının çoğu copy dedi.Araştırdım gerçekten öyle...Biz kadınlar olmasak derya baykalda olmaz dermişiiim :))

gerçekten çok haklısın canım
deryanın 3-4 sene önceki programlarını izlerdim, gerçektende yetenekli bir kadın fakat daha sonraları iyice işi bozdu.. uyduruk uyduruk saçma sapan bir işe yaramayan şeyler yapmaya başladı. çok sonra da yanına hep yardımcı alıp programı öyle göturmeye başladı
tamam bazen çok hoş şeyler yapıyor olabilirler ama çoğu kopya ve kopya olduğu çok belli
net elimizin altında görmek istediğklerimi zaten göruyoruz o yuzden ben izlemiyrum. bir örnek vermek istiyorum
yeni yaptığım bir çalışma var (yarın eklerim buyuk ihtimalle) komşum görmuştu yaparken dun geldi birden hemen tv aç bak deryada yapıyorlar benzerini dedi ben şok oldum tabi :1shok: gerçi başka kimse bilmiyordu ama derya kameramı yerleştirdi evime yoksa kaydirigubbakcemile3

sersoy maşallah diyorum:nazar:ya nasıl düşünebiliorsun böle şeyleri vallahi kıskanıyorum seni çok güzel bir fikir süper olmuş ellerine emeğine sağlık:enbuyukkk:

çok teşekkur ederim canım
ilham geliyor ilham kaydirigubbakcemile3

Harika olmus bunlar ya
Cok degisik bir fikir
Emeginize saglikalkisalkisalkisalkisalkisalkis​

Back
X