Rinoplasti olan arkadaslar bi sorum var yardimci olun lutfen?

masum_coko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
266
96
36
Burada rinoplasti olan bikac arkadaşa sordum ama cevap alamadim:KK43: ameliyat olmamis burunlarimizi tabiri caizse tepe tepe kullanırken estetik operasyon geçirmiş burunlariniza sonrasinda hic ameliyat olamamis gbi kullanabiliyor muyuz yani bi omur dikkat mi etmek gerekio?? Bi omur burnumuzun darbe sonucu yamulma durumu soz konusu mu?? Eger oyle bisey yoksa da yaklasik ameliyattan kac ay, kac yil sonra burnumuzu eskisi gbi kullanmaya devam edebiliyoruz???

Burada rinoplasti olan bikac arkadaşa sordum ama cevap alamadim:KK43: ameliyat olmamis burunlarimizi tabiri caizse tepe tepe kullanırken estetik operasyon geçirmiş burunlariniza sonrasinda hic ameliyat olamamis gbi kullanabiliyor muyuz yani bi omur dikkat mi etmek gerekio?? Bi omur burnumuzun darbe sonucu yamulma durumu soz konusu mu?? Eger oyle bisey yoksa da yaklasik ameliyattan kac ay, kac yil sonra burnumuzu eskisi gbi kullanmaya devam edebiliyoruz???
Yüzümüzu yikarken yatarken kalkarken kosarken ziplarken hayatimiz boyunca dikkat etmek zorunda mi kaliyoruz???:110:

Ön dişlerimi yaptırttıktan sonra 3 sene çekirdek yemedim ben geçenlerde yedim boşuna okadar abartmışım gayet yedim kendi dişim gibi ama hala elmayı ısırarak yemem mesela, tamamen psikolojik yani, burun hala senin burnun tepe tepe kullanırsın, eski burnundan daha az dayanık olması gibi bir durum söz konusu değil, ilk 1 sene dikkat etmekte yarar var tabii ki.

Ameliyat oldun mu bilmiyorum ama ameliyat sonrası bir süre ben de bu düşüncelere kapıldım. Rahat rahat burnumu bile silemeyecek miyim, dokunamayacak mıyım vs gibi.
Ama böyle bir durum yok tabi ki. Benim ameliyatımın üzerinden 8 ay geçmiş. Şuan gayet eskisi gibiyim, hiçbir fark yok. İlk bir kaç ay öyle olmuyor tabi ki ama düzeliyor. Arkadaşın da dediği gibi ilk 1 sene dikkat etmek gerek elbette ama o süreç içinde de zaten alışmış herşeyi rahatça yapabiliyor oluyorsun.

ameliyatımın 4. ayı ve gayet her şeyi yapabiliyorum. doktorum ilk 1 yıl sert darbe alma dedi o kadar. yoksa kendi burnunla da bi yere kafa atsan ya da aşırı darbe alsan o da yamulur, kırılır

ameliyatımın 4. ayı ve gayet her şeyi yapabiliyorum. doktorum ilk 1 yıl sert darbe alma dedi o kadar. yoksa kendi burnunla da bi yere kafa atsan ya da aşırı darbe alsan o da yamulur, kırılır
Yani tabi orasi ole de iste ne bilim burnunu silerken yatarken kalkarken dedim yaa kosup zıplarken dikkat etmek gerekir mi hep diye merak ediyodum hem ama yokmus oyle bi durum :) gecmis olsun canim sanada

X