- 19 Ocak 2017
- 32
- 10
- 38
- 44
- Konu Sahibi hasret dogan
-
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum. İyileşme süreci zaten çok zor bide böyle yamukluklarla karşılaşınca insan kendini gerçekten çok kötü hissediyor.bana fotograftan ödem gibi geldi. ödem Dağılışı fark gosterdiginden burnunuzda yamuk olmasi normal bence
bilmez miyim inşallah yakın zamanda fıstık gibi olur güzel fotolarinizi paylasirsiniz çok geçmiş olsun
Umarım düzelir ben aynaya hiç bakamıyorum moralimi çok bozuyor.Selam, bende ameliyat olali 29 gün oldu, ve burnum su an tamamen sizinki gibi, bi burun deligim ötekinden büyük görünüyor. Bencede ödemden kaynakli, boyle olup sonradan duzelen çok kisi gordum forumda. Caninizi sikmayin yani :)
Selam canım burnunda düzelme oldu mu? Benim şikayetim devam ediyor moralim çok bozuk 38 gün oldu bu saatten sonra düzelme olur muSelam, bende ameliyat olali 29 gün oldu, ve burnum su an tamamen sizinki gibi, bi burun deligim ötekinden büyük görünüyor. Bencede ödemden kaynakli, boyle olup sonradan duzelen çok kisi gordum forumda. Caninizi sikmayin yani :)
Geçmiş olsun canım. Benimde umudum kalmadı moralim çok bozuk dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum büyük bir hayal kırıklığına uğradım.Arkadaşlar moralinizi bozmak istemem ama aynı problemi bende yaşadığım için bilgilendirmek istiyorum sizi..
İlk ameliyatım da bu şekildeydi düzelecek ödem var geçecek gibi cümleler gibi kullandı doktorum, üzgünüm ki düzelmedi ikinci ameliyatımı oldum aynı doktora ve sonu hüsran ile bitti.. şuan Yeni bir doktor arıyorum işinin ehli olan. Siz siz olun sonuna kadar araştırın doktorun üstüne gidin. Ben bazı şeylere sustuğum için pişmanım.
Geçmiş olsun canım. Benimde umudum kalmadı moralim çok bozuk dışarı çıkmak istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum büyük bir hayal kırıklığına uğradım.
Çok Teşekkür ederim dualarını eksik etme şuan ihtiyacım olan tek şey dua. Sağolsun dr çok ilgili sabırlı olmamı söylüyor sorumluluktan kaçacak biri değil. Ben aynı riskleri göze alıp tekrardan ameliyat olabileceğimi sanmıyorum.Seni o kadar iyi anlıyorum ki söyleyecek cümle bulamadım çok üzğünüm senin için o hayal kırıklığı o kadar kötü ki bir umutla o masaya yatıyorsun ve hiç ummadığın bir şekilde uyanıyorsun tüm kalbimle düzelmesi icin dua edeceğim senin için ama lütfen kendini bu şekilde kısıtlama doktoruna bu durumu güzelce anlat ve yaptığı işin arkasında durmak zorunda insan sağlığı çocuk oyuncağı değil. Unutma beterin beteri vardır ve belki ben de kendime göre o durumdayım ama daha kötüleri var geri dönüşü olmayan şeyler gibi . Sabret zaman geçsin eğer o doktora yeniden güvenemez dersen başka bir doktor bul derim ama 2 ameliyat ücretsiz yapması gerekiyor. Sakın üzülme belki de burnun benim ki gibi inşallah olmayacak ve düzelecek bir umut ile yaşa ama şakın işi bırakma daima ipleri sıkı tut. Sonuna kadar hakkını ara
Çok Teşekkür ederim dualarını eksik etme şuan ihtiyacım olan tek şey dua. Sağolsun dr çok ilgili sabırlı olmamı söylüyor sorumluluktan kaçacak biri değil. Ben aynı riskleri göze alıp tekrardan ameliyat olabileceğimi sanmıyorum.
Selam canım burnunda düzelme oldu mu? Benim şikayetim devam ediyor moralim çok bozuk 38 gün oldu bu saatten sonra düzelme olur mu
Merhaba canım burun deliklerim hala orantısız ama masajla yamukluğu düzelmeye başladı.Kusura bakma canim yeni goruyorum mesajini. 2. ayimi doldurmak uzereyim ama hala bi burun deligim otekinden buyuk. Ben duzelecegine inaniyorum yinede. Sende duzelme oldumu ?
Merhaba canım Umarım düzelir ben çok ince derili olduğum için küçücük sorunlar bile fark edilebiliyormuş.Minnoşlar 2 ay ne ki?? Durun daha 6 ayı var 1 senesi var kalın derili ve zor işlemlerden geçmiş burunlarda 1-2 sene arasından bahsediyorlar.. Bir ömür o burunlarla yaşadınız 6 ay mı dayanamayacaksınız? Pataklarım sizi moral bozmak yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?