Rinoplasti sonrası burun ucum sola kaymış ve ucunda kemik gibi sertlik var.

Tskler cevabin için, baskalari içinde yararli olacak. Bakip bakip strese girmekten kurtuluruz :) Her iki taraf içindemi yapiyosun masaji yoksa sadece sis olan kisminami ?

Doktorunuz kimdi?

Tskler cevabin için, baskalari içinde yararli olacak. Bakip bakip strese girmekten kurtuluruz :) Her iki taraf içindemi yapiyosun masaji yoksa sadece sis olan kisminami ?
Merhaba canım .
Herkesin şişlerine farklı masaj veriliyor sanırım ben çıkıntı olan yeri aşağı doğru diğer tarafı yukarı doğru bastırarak masaj yapıyorum.
Bayağı düzeldi işe yaradı majada devam etmemi dahada düzwlwceğini söyledi doktorum

Benim de bir arkadaşım üç gün önce ameliyat oldu. Şu anda burnu çok kalkık. Doktor düzelir diyor ama doğru mu söylüyor? Bu kalkıklık gerçekten iniyor mu? İniyorsa kaç günde iniyor? Burnu ameliyattan önce çok düşüktü ve kalın deriliydi. Tecrübelerinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Daha neler olacak nasıl güzelleşecek merak etme.. Ay bayılacaksın burnunaaa :)

Merhaba deniz geçmiş olsun öncelikle.
Alçı ilk alındığında burun çok kalkık oluyor bir kaç haftaya inecektir.
Benimde ilk alçı çıktığında hıçkıra hıçkıra ağladım burun deliklerimi karşıdan görünce aklım çıkıyırdu.şimdi o kalkıklık indi ödemler geçtikçe dahada inecek.

Hadi inşallah. Gerçekten çok moral bozucu bir durum. Bir de çok sevdiğim bir insan. O üzülünce ben de üzülüyorum. Cevap için teşekkür ederim.

Merhaba ben de sizinle aynı sorunu yaşıyorum şuan burnunuz nasıl acaba düzeldiyse de ne yaptınız lütfen yardımcı olun

duzeldimi acaba durumunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…