Devlet hastanesinde rinoplasti ameliyatı oldum. Küçükken kırılmıştı burnum . Kemer kısmında dümdüz kemik kırığı belli oluyordu. 13 şubatta ameliyat oldum yaklaşık 50 dk sürdü. Tamponlarım dün çıkarıldı ama şuan burnumun içi baya kurumuş kan dolu . Sprey kullanıyorum ama bu kurumuş kanın yumuşayıp erimesi imkansız gibi. Kendim biraz temizlemeye çalıştım çok canım yandı. Dikislerim nerde bilmiyorum o yüzden rahat temizleyemiyorum . Doktorla adam akıllı konuşamadım. Nasıl temizlicem burnumu ? Sizin başınıza da geldi mi bu durum
Deniz suyu denediniz mi içini yumuşatır o deniz suyunu sıktıktan sonra kulak pamuğu yardımıyla hafifçe temizleyebilirsiniz ben günde 3/4/5 sefer kurudukça bu işlemi yapıyordum
Ben de 11 şubatta oldum tamponlarım çıktı ama hala akıntı var burnumda ve kuruyorlar nefes alamıyorum. Kendiniz doktorun dediğinin dışında temizlemeye çalışmamalısınız benim doktorum deniz suyu ile yumuşatıp kulak çubuğuyla hafifçe temizlememi önerdi siz de danışarak öyle yapabilirsiniz ama çok fazla bir rahatlama sağlamıyor hala nefes alamıyorum ben.
Ben de 11 şubatta oldum tamponlarım çıktı ama hala akıntı var burnumda ve kuruyorlar nefes alamıyorum. Kendiniz doktorun dediğinin dışında temizlemeye çalışmamalısınız benim doktorum deniz suyu ile yumuşatıp kulak çubuğuyla hafifçe temizlememi önerdi siz de danışarak öyle yapabilirsiniz ama çok fazla bir rahatlama sağlamıyor hala nefes alamıyorum ben.