Riski bebek ve çocuklar için etkinlikler

betus11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
8
2
6
30
Arkadaşlar merhaba riskli bebek ve çocuklar için etkinlikler ben bu kitabı arıyorum 25 aylık oğluma atipik otizim tanısı kondu Piskiyatrimiz bu kitabı önerdi ama ben hiç bir yerde bulamadım kendinde veya yakınında bulunan biri varmi varsa almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.

Eklentiler

• Screenshot_20221116-171149_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20221116-171149_Amazon Shopping.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 133
Arkadaşlar merhaba riskli bebek ve çocuklar için etkinlikler ben bu kitabı arıyorum 25 aylık oğluma atipik otizim tanısı kondu Piskiyatrimiz bu kitabı önerdi ama ben hiç bir yerde bulamadım kendinde veya yakınında bulunan biri varmi varsa almak istiyorum yardımcı olurmusunuz.
Kitabı bilmiyorum ama inşallah bulursunuz ve işinize yarar yavrunuzu sağlıkla büyütürsunuz size bisey sormak istiyorum yavrunuzda ne gibi belirtiler vardı nasıl anlaşıldı 5 ay 11 gunluk oğlum var bizimle iletişimi az gibi geliyor bana ve İnternetten baktıkça daha kotu oluyorum mesela otizm bebekken de farkedilebilir diyorlar babildamaz diyorlar sizin yavrunuz nasıldı bebekken goz temasi gülmesi babildamasi bana cevap verirseniz çok mutlu olurum Allah kimseyi evlatla sinamasin inşallah

Kitabı bilmiyorum ama inşallah bulursunuz ve işinize yarar yavrunuzu sağlıkla büyütürsunuz size bisey sormak istiyorum yavrunuzda ne gibi belirtiler vardı nasıl anlaşıldı 5 ay 11 gunluk oğlum var bizimle iletişimi az gibi geliyor bana ve İnternetten baktıkça daha kotu oluyorum mesela otizm bebekken de farkedilebilir diyorlar babildamaz diyorlar sizin yavrunuz nasıldı bebekken goz temasi gülmesi babildamasi bana cevap verirseniz çok mutlu olurum Allah kimseyi evlatla sinamasin inşallah
Amin inşallah.ben 15 aylıkken fark ettim.iyice emin oldum Bi terslik olduğundan. daha öncesinde göz temasımiz vardı bize tepkiside vardi ama dede ve baba kelimesini kullandı sadece o aylarda sonrada başka kelimeler türetmedi 1 yasinda beyinsel olarak gelisimimiz durdu goz temasimizi kesti konusmadi ve tekrarlayan hareketler yapmaya başladı.emzik kullanıyorsaniz biraktirmaya çalışın kelime çıkarmasını çok engelliyor telefon ve televizyonu kesinlikle izletmeyin sizinle bağ kurmasinda çok faydası oluyor

Amin inşallah.ben 15 aylıkken fark ettim.iyice emin oldum Bi terslik olduğundan. daha öncesinde göz temasımiz vardı bize tepkiside vardi ama dede ve baba kelimesini kullandı sadece o aylarda sonrada başka kelimeler türetmedi 1 yasinda beyinsel olarak gelisimimiz durdu goz temasimizi kesti konusmadi ve tekrarlayan hareketler yapmaya başladı.emzik kullanıyorsaniz biraktirmaya çalışın kelime çıkarmasını çok engelliyor telefon ve televizyonu kesinlikle izletmeyin sizinle bağ kurmasinda çok faydası oluyor
Çok teşekkürler insallah bu günleri bir an önce anlatırsınız benim bebeğim emzik sadece uyuyacaği zaman emiyor TV telefon izletmemeye çalışıyorum ams 7 yaşında kızım var açıyor ve bazen bebegimde bakiyor uzun değil ama gerçi kızımı TV karşında büyüttüm çok zor bir bebekti hiç durmazdı saatlerce kucağımda TV karşında dururdum ama maşallah zehir gibi bebeğimi yeni yeni oturtmaya başladım konustugumuzda kafasını kaldırıp bize bakmıyor vücudunu tam kontrol edemediği icin mi böyle yapiyor yoksa sorun mu var bilmiyorum düşünceler beni öldürüyor doktora söyledim korkularımı bebegimde sorun olmadığını benim kaygılı olduğumu söylüyor Allah annelerin yardımcısı olsun sizden de Allah razı olsun cevap verdiğiniz için birde aklıma geldi mesela bebekler şunu yapar ana benim bebeğim yapmadı yada bebekken size değişik gelen davranışları varmıydi tekrar teşekkür ederim

Amin inşallah.ben 15 aylıkken fark ettim.iyice emin oldum Bi terslik olduğundan. daha öncesinde göz temasımiz vardı bize tepkiside vardi ama dede ve baba kelimesini kullandı sadece o aylarda sonrada başka kelimeler türetmedi 1 yasinda beyinsel olarak gelisimimiz durdu goz temasimizi kesti konusmadi ve tekrarlayan hareketler yapmaya başladı.emzik kullanıyorsaniz biraktirmaya çalışın kelime çıkarmasını çok engelliyor telefon ve televizyonu kesinlikle izletmeyin sizinle bağ kurma

Çok teşekkürler insallah bu günleri bir an önce anlatırsınız benim bebeğim emzik sadece uyuyacaği zaman emiyor TV telefon izletmemeye çalışıyorum ams 7 yaşında kızım var açıyor ve bazen bebegimde bakiyor uzun değil ama gerçi kızımı TV karşında büyüttüm çok zor bir bebekti hiç durmazdı saatlerce kucağımda TV karşında dururdum ama maşallah zehir gibi bebeğimi yeni yeni oturtmaya başladım konustugumuzda kafasını kaldırıp bize bakmıyor vücudunu tam kontrol edemediği icin mi böyle yapiyor yoksa sorun mu var bilmiyorum düşünceler beni öldürüyor doktora söyledim korkularımı bebegimde sorun olmadığını benim kaygılı olduğumu söylüyor Allah annelerin yardımcısı olsun sizden de Allah razı olsun cevap verdiğiniz için birde aklıma geldi mesela bebekler şunu yapar ana benim bebeğim yapmadı yada bebekken size değişik gelen davranışları varmıydi tekrar teşekkür

Allahim çocuklarımızı bize bağışlasın benimde 8 yasinda kızım var sizinde dediğiniz gibi gayet güzel normal bebeklik geçirdi tecrübemiz olduğu için ilk kızımla kiyasladim hareketlerini davranışlarını oğlumun ilk çıkarttığı heceler dikkatimi çekti sonra onu izlemeye başladım bide sosyal medyada otizimle ilgili paylaşımlar çıktı karşıma bakmıyorsa goz temasi kurmuyorsa tekrarlayan hareketler yapıyorsa ilk bu 3u en kolay anlaşılır belirtiler.sık sık göz teması kurmaya çalışın 6 ayda bakar zaten bir bebek TV yide izletmeyin dememin sebebi TV otizm yapmaz diyorlar zaten ama TV karşısında bebek cocuk kendini diş dünyaya kapattığı için iyice bağlantımız kopuyor tv ve telefonda siz yinede tedbiri erken bırakmayın başka doktorlarada Bi götürün isterseniz çünkü tam tanı konulması çok zor o ayda.otizim çok geniş yelpaze her çocuk farklı zamanlarda belirti gösteriyor benimde bir bilgim yoktu ama insan başına gelince öğreniyor inşallah dediğiniz düşündüğünüz gibi degildir

Allahim çocuklarımızı bize bağışlasın benimde 8 yasinda kızım var sizinde dediğiniz gibi gayet güzel normal bebeklik geçirdi tecrübemiz olduğu için ilk kızımla kiyasladim hareketlerini davranışlarını oğlumun ilk çıkarttığı heceler dikkatimi çekti sonra onu izlemeye başladım bide sosyal medyada otizimle ilgili paylaşımlar çıktı karşıma bakmıyorsa goz temasi kurmuyorsa tekrarlayan hareketler yapıyorsa ilk bu 3u en kolay anlaşılır belirtiler.sık sık göz teması kurmaya çalışın 6 ayda bakar zaten bir bebek TV yide izletmeyin dememin sebebi TV otizm yapmaz diyorlar zaten ama TV karşısında bebek cocuk kendini diş dünyaya kapattığı için iyice bağlantımız kopuyor tv ve telefonda siz yinede tedbiri erken bırakmayın başka doktorlarada Bi götürün isterseniz çünkü tam tanı konulması çok zor o ayda.otizim çok geniş yelpaze her çocuk farklı zamanlarda belirti gösteriyor benimde bir bilgim yoktu ama insan başına gelince öğreniyor inşallah dediğiniz düşündüğünüz gibi degildir
Insallah Allah yavrularımızı korusun ben kızımı cahillikle büyüttüm ne göz temasından haberim vardı ne sosyal gulumsemeden ne yaptı ne yapmadı yada ne zaman yaptı hiç hatırlamıyorum bunda düşüne düşüne çıldıracağım etrafımdaki herkes cocuk normal sen kaygılısin diyorlar doktorda dedi şimdi bisey belli olmaz diye artik bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Insallah Allah yavrularımızı korusun ben kızımı cahillikle büyüttüm ne göz temasından haberim vardı ne sosyal gulumsemeden ne yaptı ne yapmadı yada ne zaman yaptı hiç hatırlamıyorum bunda düşüne düşüne çıldıracağım etrafımdaki herkes cocuk normal sen kaygılısin diyorlar doktorda dedi şimdi bisey belli olmaz diye artik bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim düşüncem siz 6 ay sonra tekrar götürün bence hem davranislarida iyce oturur oğlunuzun.amin inşallah cümlemizin

Benim düşüncem siz 6 ay sonra tekrar götürün bence hem davranislarida iyce oturur oğlunuzun.amin inşallah cümlemizin
Çok teşekkürler bana zaman ayırdığınız için Allah evlatlarıniza sağlık versin inşallah en yakin zamanda yavrunuzla ilgili iyi gelişmeler olsun

Kitabı bende arıyorum hiç bir herde stok yok nerden bulabiliriz bilemiyorum

Kitabı bende arıyorum hiç bir herde stok yok nerden bulabiliriz bilemiyorum
Amazonda buldum şu an yok ama fiyati 759 tl idi normal fiyatı 125 tl fırsatçılık başka hicbirsey değil.2.el kitapçılara bakicam birde bulurum insallah

Ben kitabı buldum başka şehirde birinden eğer vazgecmezse satmaktan,size fotokopisini çeker gönderirim

Bana da yardımcı olur musunuz bu kitap konusunda hiç bir yerde bulamıyorum oğlum bir buçuk yaşında otizm belirtileri var dendi bu kitabı önerdi doktor luteffen 🙏🙏

Her yerde bu kitabı arıyorum lütfen nolur bana da gönderin fotokobisini doktor başka kitap olmaz diyor

Back
X