Rızam dışında ilişkiye zorlandım bakireliğim bozuldu

Whatpadan bir hikâye okuduk baska devamı gelir mi yoksa Ümit etmeyi bırakalımmi

Hadi konu fake değilmiş gibi cevap yazayım.

Zararınızı ödetmek yani zarı diktirmek.. hayatınızı bu yönden mi sorguladınız?

Eğer konu doğruysa bir nevi tecavüze uğramışsın ne zararından bahsediyorsun?

Zahmet olmazsa gidip adamı şikayet et bence!

Hayır kurmaca falan değil beni hatalı görüyor olabilirsiniz sizin fikriniz
Hatalı olup olmamanın bir anlamı yok olan olmuş, daha çok gençsiniz, öğrenci misiniz? Umarım öyledir ve eğitiminizi tamamlayıp bir meslek sahibi olur ve ayaklarınızın üstünde durursunuz.
Sonra cinsellik yaşadınız diye evlenip iki de çocuk yapıp sonra aldatıldım diye burada ağlamazsınız umarım.

Tmm git geri diksin nasil ettiyse oylede diker
Dedim ve bu sayfadan kayboluyorum umarim sonum iyi olur

Konu gercekse tecavuz delillerini dusa girerek silmissiniz zaten ancak bekaret bozulmasi soz konusu oldugu icin sanirim kullanilacak delil toplanabilir (yirtilma, berelenme, zedelenme vb) bu sebeple derhal bir karakola gidip sikayetci olmalisiniz onlar sizi bir hastaneye goturup kanit toplayacaktir, olay gunu ustunuzde olan kiyafetleri ve camasirlarinizida yaninizda goturun tabi yikatmadiysaniz.

Gecmis olsun.

Konu gercek degilse diyecek soz bulamiyorum, biz kadinlar yeterince yalancilikla suclanip sacma sapan baskilara maruz kaliyoruz zaten, su erkek milletinin eline soyle kozlar veren kadinlarada deli oluyorum, yalan yok.

Bu bir cinsel saldırı. Konuda abes duran şeyler olsa da cinsel saldırı.
Konu sahibi ablanızın gözünde hiç değeriniz yokmuş maalesef. Bana emanet olan misafir kız kardeşim evime gelemeden asla uyumam. Arar ne yaptığını öğrenirim. İçime sinmez. Ablanız sorumsuz ve sizi hiç umursamamış. Allah onu da bildiği gibi yapsın. Emanete hıyanet etmiş.
Keşke hemen hastaneye gidip rapor falan alsaydınız, karakol için elinizde resmi delil olurdu. Keşke hemen şikayet etseydiniz. Offff

Bu adamla evlenmeyi aklınızdan geçirmeyin. Tecavüzcü bir pislik. Üstelik sizi namussuzlukla suçlamış tek sorun kan gibi Allah'ın belası.
Lütfen ablanız ve eniştenizle de görüşmeyin ve bir daha asla evlerine gitmeyin.
Hamile olup olmadığınızı öğrenmeniz gerek. Dikkat edin bir de bu konuda başınız ağrımasın.
Paranızı kazanıp kendi ayaklarınız üzerinde durmalısınız. Her ihtimal için.

Valla dışarıda gidecek yer yok deyip adamın evine tanımadan etmeden bu kadar çok gidersen başına gelecekleri göze almışsın demektir dua et fazlası olmamış. ablan ve enişten ayrı fiyasko zaten diyecek bişey yok

Önce ablanla arandaki ilişkiyi gözden geçir, elin oğluna nasıl bu kadar rahat gönderiyor seni

"Giriyor mu denemek istiyorum" dediginizde girseydi yine bekaret gidecekti. O zaman diktirmeyecek miydiniz?

Dur dediginizde durmayıp zorlamasi ayri bir boyut ama konu inandirici gelmedigi icin ona yorum yazmakla ugrasamayacagim.

Kendin köşelerde fazla hayatı sorgulamışsın......Sana abla tavsiyesi kafanı bu tarz saçmalıklarla doldurursan beynin zamanla küçülür sonra bir bakmışsın puffff ortada beyin falan kalmaz,öyle mal mal gezersin İnan bana senin hikayenden daha gerçek benim yazdığım....

Her yerde ucu ucu deyip durmuşsun.Orasını denedikten sonra nasıl bakire kalmayı planlıyordun?

İnşAllah kurgudur. Gene de seni zorlamaya hakkı yoktu. Yaşın küçük aklın beş karış havada. Ne işin var elalemin adamıyla aynı evde. İki günlük adamla sevişme normal demişsin. Onu da anlamadım madem normal niye diktirmek istiyorsun? Daha ne istediğinden haberin yok. Üzgünüm ve konu doğru ise ablanı da Allah bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle siz isteyerek ilişkiye girdiniz. İlerde sorun olmasın diye diktirmeyi düşünüyorsunuz bunun parasını beraber olduğunuz adamdan nasıl alabilirim, tecavüzle suclasam alabilir miyim kafasındasınız.
Şu anda bunlaru yazmak beni inanılmaz rahatsız ediyor. Ülkemizde tecavüze ve şiddete uğrayan , oldurulen onlarca kadın varken siz burada, kurgu bir olay anlatmaya hiç utanmıyor musunuz??
Olay gercek olsa, insan nasıl diktireceginjn derdine mi düşer?? O travmayı yaşayan biri asla bunu dip not olarak sormaz.
Gerçekten şaşkınım.. insanları apyal yerine koymaya calismak bir yana, ne kadar kötü bir ihtimal üzerinden soru sorduğunuzu bir düşünün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…