Rızam dışında ilişkiye zorlandım bakireliğim bozuldu

Onunla sevişmem normal,giriyor mu diye denemek istedim.Dalga mi geçiyorsun,giriyor mu diye denettirdim,diyorsun,sonra vazgeçtim,olmaz
.Ben burada tecavüz göremiyorum.Daha açık konuşurdum,ama edep ya hu.Al dene,vazgeçtim çıkar.Ben mi yanlış anlıyorum ya

Hic anlamadim ben de, giriyor mu deneyelim nedir

Hic anlamadim ben de, giriyor mu deneyelim nedir
Bakın ben kadın haklarına sahip çıkacağım,derken en çok darbeyi yine kadınlardan yemiş bir insanım.Burada en ufak bir istismar sezsem,buraya yazana kadar savcılığa git derim.Ama inanın yok,ya aklım almadı.Denemek istiyorum,giriyor mu bakayım,dedim.Eee girince ne olacağını hepimiz biliyoruz,sadece gençliğine üzüldüm.Bastan aşağı yanlış yapmış burada zarını diktirmek,için parayı ondan mı istesem fikri istiyor.Yapmayin kızım bunu kendinize yapmayın ya hu .

Eğer sevgili eş vb. ise maalesef soruyorlar. Keşke her türlü toplum tecavüz olduğunu anlayabilse.

Ablan ne ayak yaw

Ali de muhafazakar cıkacak fhf

Çok haklısın adamın şeyinde hassas terazi var çünkü gramajını yazıp entera basınca o kadar deniyor olması lazım. Cool story. Bu arada bu tecavüz filan değil, öyle bişey iddia edersen iftiraya girer bence

Uydurma gibi geldi hem kendiniz demişiniz dene diye. Biz ne yapalım toplaşıp orayı dikmen için para falan mı toplayalım

Parayı 23 yaşındakinden alacakmış.

Ben de inanmadım. Hiçbir abla yatıp da dışarda gece yarısı kardeşini bırakmaz. Ortalığı da birbirine katar. Kimseye anlatmamışsın. Bu ne biçim abla kardeş ilişkisi.

Böyle şeyler uydurup yazmak, bir de paylaşıp insanlardan yorum beklemek için hangi derece bir sapık ve ruh hastası olmak gerekiyor acaba.
Senaryonun elle tutulur yanı yok. Aile tarikatçı ama git ilk defa gördüğün adamın evinde kal diyorlar. Sen ilişki istemiyorsun ama hadi bakalım girecek mi deneyelim diyorsun. İlişkiye girmek normal diyorsun ama sözde uğradığın tecavüzün değil dikim ameliyatının peşindesin.
Boş boş işlerle uğraşma

Eklentiler

• Screenshot_20250627_230609_TikTok.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…