Arkadaşlar rize şar hastanesinde aşılama yaptıran var mı? Yıkama işlemini dışarda bi labaratuvarda yaptırıyorlarmış. Acaba iyi mi olur kötü müyardımcı olun lütfennnnn
Arkadaşalaaaarrr lütfen biri görsündışarda bir lab.da yıkama yapılması kötü mü
Arkasaslar lütfen bi bakın
Tatlım nbr ben Rize şar hastanesinde aşılama yaptırdım.evet gözlem Laboratuvarına yolluyor şar ben Asiye hanima aşılama yaptırdım. Sonucu bekliyorum .başka bi yerde yıkanması tabii zor ama birsey olmaz korkma başka sormak istediğin birsey olursa yaz tatlım
Tatlım nbr ben Rize şar hastanesinde aşılama yaptırdım.evet gözlem Laboratuvarına yolluyor şar ben Asiye hanima aşılama yaptırdım. Sonucu bekliyorum .başka bi yerde yıkanması tabii zor ama birsey olmaz korkma başka sormak istediğin birsey olursa yaz tatlım
Tatlım banada aynı ilaçları verdi adetin 2.gunu 5 gun kadar klomen kullandım 13.gun 3 yum oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer olduAyyy canım benim yaaa ben de asiye hanıma gidiyorum. Aşılaman başarılı oldu mu. Bana klomen ve pregnil verdi. Nelere dikkat etmem lazım biraz anlatırmısın bana. İlk kez asiye hanıma gittim
Canım ya kaçıncı günündesin. Kusura bakma sonucu bekliyorum yazmışsın ama ben senin yorum yazdığını görünce ve asiye hanım deyincw baya bi heyecanlandım
Tatlım banada aynı ilaçları verdi adetin 2.gunu 5 gun kadar klomen kullandım 13.gun 3 yum oldu 19 20 23 mm de çatlama ignemi oldum 28 saat Sonra transfer oldu
Suan 13.gunum az kaldı. adetin kaçıncı günündesin rize de mi yaşıyorsun
Canım ben artvinden geldim. Bazı sıkıntılardan ötürü hasta olmadan geldim ve be bana dediki hasta olunca bunları kullan. İlaçları aldım ama çatlatma ignesini ne zaman nasıl yapıcam anlamadımdoktoru arayıp soracaktım ama sana zahmet olmazsa nasıl bir süreç olduğunu sende anlatırmısın
Bende artvinin ilçesinden gidiyorum. Tatlım adetin 3.gunu klomeni kullanmaya baslıyorsun 5 gün kadar kullanıyorsun daha sonra adetin 12.gunu muayene git iğneni de yanına al eğer yumurtalar yeterli büyüklüğü gelirse orda iğneni vuruyorlar. Daha sonra dr sana saat veriyor mesela bana saat 12 de iğneni vurdur yarın saat tam 4 te doğum hane de ol dedi ben iğne olduğum gün gözlem laboratuvar ına gittim yarın 4 te aşılamam var yarın saat kaçta gelelim diye randevu aldım 2 de sperm verdik Tam 4 e yetiştirdik yakın zaten yürüme 15 dk ama biz arabayla 5 dk da hastanede olduk
Yaaa inşallah gelmiştir bebişin. Çok sevinirim inan ki. Sende mi ilk kez yaptırdın aşılama? Asiye hanıma ilk kez gittim. Bana iyi biriymiş gibi geldi en azından derdimi anlatırken suratıma baktı. O benim için çok önemli çünkü zaten stresli gidiyosun doktora bir de auratsız bir doktor olunca karsında iyicw geriliyosun. Sen memnun musun ve sen hiç sordun mu hocaya aşılamanın başarı oranını. ? Ben ohle heyecan yaptım ki tam derdimi anlatabildimmi doktorun karşısında onu bile hatırlamıyom inan ki :)
Tatlım ben doktorumu çok sevdim bu aşılama tutmazsa hemen ig n eli aşılama isteyeceğim.ilk aşılamam canım.basari oranı düşük tatlım % 20 .senin yasin kaç,kaç yıldır olmuyor ve eşinde yada sende sorun var mı ?
Ben 29 yaşındayım canım. Esimde biraz sıkıntı vardı onu da hallettik ama olmadıbu ay artık sıkıldım beklemek istemedim. Bir senedir ugrasıyoz olmadı işte bakalım nasip ne zaman gelecek. Sen kaçç yıllık evlisin ve sıkıntı ne? Valla seni gördüğüme sevindim ama inşallah en kısa zamanda hamiş olursun da başka başlıklarda yazışırız :)
Tatlım bende seni gördüğüme çok sevindim valla .ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyor eşimvvarıkosel ameliyatı değerlerimiz normale döndü ama hala hamilelik olmadığı için aşılamaya karar verdik.2 kere daha aşılama yaptırıp olmazsa tüpe geçeriz artık.insallah daha çok kişi gelir topige iyi oldu burayı acman. Senin adetine kaç gün var canım
Canım bugün yarın olmam gerek. Valla her ay yumurtladığımı anlıyorum ve onun üzerine 14 gün sonra hasta oluyorum ama bu ay yumurtladığıöı da anladım ama hala hasta olmadım. Muhtemelen yarın olurum ama şaşırdığım sey ilk ke yanıldım Rabbim inşallah tez zamanda versin bebişlerimizi. Neden bu kadar zaman beklediniz aşılama için? Yasınızdan ötürü mü ? Çok soru soruyom ama valla kusura bakma sen benden bilgilisin ya o yuzden başını agrıtıyom canım kusura bakma
Yok canım ben senden daha fazla soru soruyorum valla.sabah akşam topikte yim zaten daha doğrusu 3 yıldır. Neden bekledik tatlım ilk bir yıl olmaması normal zaten daha sonra tüplerim e bak tirdim falan derken eşimde sorun çıktı 6 ay kadar bekledik ameliyat için dr araştırma yaptı daha sonra ameliyata karar verdik yine 6 ay bekledik değer ler 6.ay düzeliyor mus .Bu sefer değerler düzelince biraz daha bekledik olmayınca aşılamaya karar verdik.suan ameliyatın 11.ayindayiz bakalım allah daha fazla bekletmez umarım.adetin 3.gunu kullan canım .ben günde bir tane klomen kullandım çünkü ilaç cevap veriyor bana nisan ayında 5 yum olunca aşılama tedavisini iptal ettik çoğul gebelik riski vardı
Bana günde iki tane dedi ama bende de faxla yumurta olur diye düşünüyom. Eşinin morfolojisi nasıldı? Bizim 2 idi varıkosel ameliyatından sonra 11 oldu (krugere göre). Peki sen mi istedin aşılamanın iptal olmasını yoksa doktor mh iptal etti?
Senin eşin de mi varıkosel oldu.bizim ameliyat öncesi morfoloji sıfır di ileri hızlı da sıfırdi ameliyat sonrası toplam sperm 178 milyon ml de sayı 90 milyon ileri hızlı % 25 Morfoloji kruger % 6 oldu canım.dr e2 hormon uma baktı 40 ile 400 arası olmasi lazim bu değerin benim 1000 çıkınca iptal oldu yumlar aşırı büyür dedi.yani fazla yum olurda e2 hormon una bakar
Hadi ya, benden hiç öyle bir test istemedi. ama şimdi ben hasta olmadan gittim ya asiye hanım sordu benim testleri valla ben her şeyim normal dedim. çünkü daha evvel bir kaç hastanede muayenemi falan olmuştum. ki amh testi bile yaptırdım bende . o da antimullerian hormon testi. kanda yumurta rezervine bakıyo. doktor hanıma onu söyledim. değerin kaç dedi , 2.4 dedim , iyi dedi.
bizim ileri hareket %1 den %40 a çıktı ama işte nerde bebiş
Sizin baya yükselmiş değerler biraz bekleyebilirsiniz aslında. Tatlım o hormon testine yumurtalar fazla olursa ister yani adetin 12.gunu gittiğin zaman .valla ben elimde ne kadar test varsa hepsini götürdüm dosya yaptım eşimin ve benim tetkikleri gösterdim öyle işte aşılamaya karar verdik .asılama ücreti ve lab ücretini öğrendin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?