Tüp Bebek Merkezleri Rize şar hastanesinde aşılama yaptıran yaptırmayı düşünen???

Evet kist olmadiysa devam ikinci ye bakalım ne olsun . ben birinci Gün saymıyorum çok az geldi suan belki akşam gelirse daha yoğun sayarim artık

Evet kist olmadiysa devam ikinci ye bakalım ne olsun . ben birinci Gün saymıyorum çok az geldi suan belki akşam gelirse daha yoğun sayarim artık

klomen bittikten 2 gün sonra doktora kontrole gitmek gerekiyormuş. hayırlısı olur inşallah ikimiz için de. Rabbim utandırmasın bizi .

Tatlım randevuyu iptal ettim bayramdan sonraya kaldı benim aşılamam. indirimli iğneli raporu Fakülteden almam lazımmıs ill onu almam lazım o yüzden iptal

Nasıl ya?? O ne demek indirimli igneli rapor Valla anlamadım??

Nasıl ya?? O ne demek indirimli igneli rapor Valla anlamadım??
canım ilaçlı aşılama olmazsa iğneli aşılama var bide o iğneler rapor olmazsa 1000 tl tutarken rapor çıkartırsan 300 400 arası tutuyor kimi direk raporsuz alıyor bu iğneleri ben raporla uygun almak istiyorum fakülte veriyormuş raporu O yüzden rapor cikartacam ilk

Anladım sağol canm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selamlar , ben dün saat 16 itibari ile ilk aşılamamı yaptırmış bulunuyorum. sol tarafımda iki mumurtam vardı 17.7milim ve 20.4 milim. bugün de sol tarafımda böyle afedersiniz gazz sıkıntısı varmış gibi bir ağrı var. inşallah olumlu olur. dualarda buluşalım :)

hayırlı olsun canım dün bende 16 da şardaydim canım ibrahim dr gittim trabzon farabi hastanesinde iğneli aşı yaptiracagim canım .haber ver arada canım inşallah tutar tatlım

hayırlı olsun canım dün bende 16 da şardaydim canım ibrahim dr gittim trabzon farabi hastanesinde iğneli aşı yaptiracagim canım .haber ver arada canım inşallah tutar tatlım

inşallah canım ya, sen ibrahim beye gittin hmm..inşallah hakkımızda hayırlısı olur. farabi mi daha iyi ki??

inşallah canım ya, sen ibrahim beye gittin hmm..inşallah hakkımızda hayırlısı olur. farabi mi daha iyi ki??
canım dün ben rize araştırma hastanesine gittim iğneli aşı raporunu üniversite hastanesi veriyor .asiye hanım raporu al gel dedi .Araştırma Hastanesindeki dr rapor vermedi ben yaparsam veririm dedi, bende istemedim ona yaptırmak O yüzden ibrahim dr gittim adını çok duyduk bakalım o bize ne önerecek diye dr bize raporu alırsan daha iyi olur dedi bi de trabzon a gidin dedi .bende farabi de Aşı yaptiracagim tüp raporunu orası veriyor zaten daha iyi olur

Daha neler yasıyıcaz ve neler öğreneceğiz kimbilir. İnşallah ilk denemede tutar bebişim korkum var bi de sana bişey sorabilir miyim. varikosel ameliyatından sonra test aonucumuzda %40 ileri hareketli çıkmıştı. Dün aşılama için test verdik. Sonuçları da verdiler. İleri hareketli hiç yok. Yıkama sonrası %15 olmuş. Toplam hareketlilik 50 den 70 e çıkmış. Tabi ileri hareketi görünce ben çok kötü oldum. Doktora sordum o baska bir yıkama işlemi hiç kafanıza takmayın gayet iyi dedi. Eşim ürologuna sordu o da aynısını dedi. Sizde de aynı srkilde olmuş muydu tatlım???

canım bizim de ameliyatın 8 ayı yaptigimiz testte % 25 ileri hareketli vardı o gün aşılama günü ileri hareketli % 5 Yıkama sonrası % 20 oldu toplam hareketli % 80 sayı 80 milyon ile transfer oldu doktor gayet iyi dedi ama şans işte tutmadı 3 yumurtam vardı .Şimdi ikinci aşama iğneli ona geçtik inşallah tutar canım valla dün o kadar sinir oldum ki artık tedavi ile ugrasmak halim kalmadı çok zor valla

Ya sorma. Bende doğumganeye girdim ya anlatamam o duyguyu ya. Aşılama yaptı gitti doktor. Ebe geldi dua et dedi ama ben tutamıyorum gözyaşlarımı. Felaketti ya bende de iki yumurta oluşmuş solda. İnşallah tutar. Sence nasıl değerler tutar mı 17.7 ve 20,4 milim iki yumurta olmuş. Sperm değerleri de iyi dedi doktor. Urologumuz da ameliyat sonrası ilk test sonucumuz için "gidin normsl yoldzn bebek sahibi olursunuz" demişti. Ben beklemek istemedim offf yaaa gelsin bebişlerimiz

Evet canım bende aynı şekilde doğumhaneye eşim getirdi yıkama sonrası spermleri doktoru çağırdı o sırada ben catalda uzanırken değerlere baktım ileri hareketi öyle görünce çok üzüldüm gözlerim doldu hemşireler dua et dedi dr geldi aşıyı yaptı gitti hiç bir şey demedi bugün dinlen yarın ilişki olsun demişti .Tatlım dün ibrahim dr ile baya konuştuk tamamen şans diyor 4 aşı yaptım tutmadı ondan sonra kendiliğinden hamile kaldı tamamen şans bu dedi .inşallah Şansın seninle olur.esinin dr kim canım nerde ameliyat oldu .biz araştırma hastanesinde orhan Ünal a olduk

Bizde ona gidiyoruz ama ameliyatımızı baskası yaptı. Zaten asistanları muayene ediyor ama urologumuz baska.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…