- 15 Ağustos 2009
- 138
- 6
- 316
- Konu Sahibi demet_eylul
-
trabzon clinart tüp bebek merkezine yoğunlaştım paket fiyat olarak 3500 ilaçlar hariç dendi.ilaçlar ortalama ne kadar tutar kızlar toplam maliyet 5000 ni gecer mi acaba yaptıranlar cevap lütfen
trabzon clinart tüp bebek merkezine yoğunlaştım paket fiyat olarak 3500 ilaçlar hariç dendi.ilaçlar ortalama ne kadar tutar kızlar toplam maliyet 5000 ni gecer mi acaba yaptıranlar cevap lütfen
Anlaşmalı eczanelerı varsa yada senın tanıdıgın eczane varsa ılaclar 1000-1500 arasında tutuyor.eger merkezın sgk ıle anlasması yoksa orda yapılan e2 ve progesteron ıcın ayrıca tahlil ucreti alıyorlar.merkezı ararsan daha detayli bilgi verırler
clinart ın yakınlarında lüks bir sokak var orada merkez eczanesi ve bir kaç tane daha eczane var reçeteyi gösterip fiyat alın hangisi çok indirim yaparsa oradan alırsınız. genelde indirim yapıyorlar. Rize den gidenler ilaçları trabzon dan almanızı tavsiye ederim çünkü trabzon daki indirimi rize de yapmıyorlar malesef.
melek0909 sonuç belli oldu mu inşallah pozitiftiR :)
amin..hadi hayırlısı o zaman :)
ben yeni clinart a yaptırdım sonuç bekliyorum fiyat 3500-3800 tl arası ilaçlar kişiden kişiye değişiyor birisine 4 kutu iğne giderken kimisine 2 kutu ola biliyor o nedenle 1500 tl yi göze al derim. bazı ilaçları aile hekimlerine yazdıra bilirsin.yine istenen bazı tahlilleri devlet hastanesinde yaptıra biliyorsun. birde gidiş geliş masrafın olur.2-3 güne clinart a gidip muayene oluyorsun.KOLAY GELSİN BOL ŞANS
hayırlı sonuç alırsın inşallah. öncelikle bunu söyliyim.
bende mart ayı için düşünüyorum. clınarta bir iki kez öngeörüşmeye gittik ama netleştirmedik. prosedr nasıl işliyor bahseder misiniz?
Bazı tahliller dedi şafak bey önce onları yapmak gerekiyormuş. bunun dışında iğne döneminde kontrolde ücret falan alıyorlar mı?
yada ne için para aldılar yazar mısınız?
ilk önce adetin 3 günü ultrason muayenesine çağırıyor ve 100 tl muayene ücreti ödüyorsun.daha sonraki kontroller ve muayenelerden para alınmıyor. adet döneminden önce şafak hocayla görüşürseniz bazı testler istiyor onları devlet hastanesinde yaptırıp öyle gidersiniz. biz öyle yaptık. sadece spermioğram testinin kendi cliniğin de yapılmasını istiyor. bence de orada yaptırın ayrıntılı bir sonuç çıkartıyorlar.Fakat test sonucunu (spermioğram) hocaya bizzat kendiniz götürüp gösterin bazen yoğunluktan dikkatlerin den kaça biliyor.iğne döneminde ve daha sonrasında muayene üçreti ve benzeri para alınmıyor. cliniğe toplam 3500 ile 3800 tl arası para veriyorsun (pazarlık sünnettir, ( gebelik aşıları dahil) + 100 tl ilk muayene üçreti veriyorsun. eczane yede 1000-15000 tl veriyorsun. yani toplam masrafın normal şartlarda 5100 tl gibi. yol parasını falan bilmem. merak ettiğin soruların umarım cevabını bulmuşsundur. devlet destekli de clinartta yaptıra biliyormuşsun ama ben nasıl yapılıyor onun prosüdürünü bilmiyorum. hangi ilde oturuyorsun ayrıca netleşmeyen ler ne ?belki yardımcı olabilirim. bugün kadınlar kulübünde sayfaları okurken denk geldi ve hala gülüyorum inşallah hepimiz HAMİŞ kalırız.
Kliniğe sorsam bu kadar ayrıntılı anlatamazlardı sanırım. :) Çok teşekkür ederim. Netleşmeyenler Özel Karadeniz HAsatensini de düşünüyorum o bakımdan. Trabzondayım ben, hemde clınarta yakın sayılacak bir yerde oturuyorum. Farabi de denedim ilk, döllenme bile olmadı ama hala peşimdeler ikinciyi orda denemem için, Devlet destekli yaptırıcam bu kez, geçen sefer özel yaptık iğneler hastane ücretli.
Mart ayında evlilik sürem 3 yıl doluyo. Bir aksilik çıkmazsa raporlu düşünüyorum. Ama öncesi bir aşılamam gerekliymiş. Onun içinde yarın gideceğim başlicaz kısmetse. 3 yıl dolmadan hoca rapor çıkarmak için uğraşalım dedi ama eşimin sayı az olsa da morfoloji sıfır olsa da yine de rapor şartına uymuyormuşuz. Bilemedim. İnşallah hamiş kalırız :) Hiç hamile kalmadım, rüyamda bile :)
Bir de kociş diyolar. BEn ilk burda duymuştum bende buna çok gülmüştüm.
Aaaa sonucunu sormayı unuttum. İnşallah pozitifsindir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?