Rize veya trabzonda tüp bebek yaptıranlar

Mrh.arkadaşlar ben trabzonda tedavi gördüm şuan bekleme deyim sonuç için🐣🐣🐣

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canm çok rahat bir dr o konuda haklısın her ihtimali ufacık ihtimalleri bile söylüyor ama bunun yanında çok rahatlatıyor hastayı ben ordayken başka doktora gitmiş ve bebeğinin sakat kalbi delik vs..olduğunu söylemiş hamileler vardı ve ağlayarak içeri girdiler çok üzülmüştüm ben de fakat gülerek çıktıklarını gördüm..ben 100 tl trabzonda özel merkezlere 4-5 dk için verdiğimi bilirim.soru sormana bile izin vermiyor sorsanda klişe cevap verip geçiştiren bıkmış usanmış dr lar gördükten sonra bülent bey bana çok farklı geldi.doğuma girmesi garanti değil evet ama o olmasada şardaki dr lar giriyor yerine ben hepsini biliyorum ve onlarada güveniyorum.tabi senin rahat hissetmen önemli kime güven duyuyorsan ona gidersin.umarım hayırlısı olur hepimiz için kolay sıkıntısız bir şekilde doğurup sağlıklı bebişler alırız kucağımıza

Mrh.arkadaşlar ben trabzonda tedavi gördüm şuan bekleme deyim sonuç için🐣🐣🐣

hadi bakalım inşallah alırsın pozitif sonucunu hayırlısıyla çok güzel bir duygu gerçekten..test günün ne zaman?

hadi bakalım inşallah alırsın pozitif sonucunu hayırlısıyla çok güzel bir duygu gerçekten..test günün ne zaman?

Amin canım inş. Test günüm 6 mayıs bu arada şar da bir doktor var ibrahim sanırım çok iyi bahsediyorlar Bülent te iyi ama fazla mesuliyet almıyor birde rapor almak isteyenler oluyor veremiyor hastaneye bünyesinde değil dışardan kullanıyor ameliyathaneyi

clinart bir taşınsın onlarala da bir konuşacağım. bülent hocayla da görüşeceğim .olmadı memlekete giderim.yeter ki Allah ım o günleri göstersin bizlere.kasım annelerine dahil odum bu arada.birde hamiş tşörtü aldım giyiyom onu . çok selamlar

Şardaki ibrahim kale ye de gittim bir çok kez ilgili bir doktor aklındaki sorulara cevap verir uzun uzun onu da tavsiye ederim.ama benim şuan bir numaralı doktorum bülent demir tek geçerim:)) 1 saat kal içerde asla acele ettirmez her ihtimali riski söyler fakat pimpirikli tedirgin hastaları da müthiş rahatlatır.teşhisleri tahminleri tecrübesi kanıtlanmıştır..kesinlikle tavsiye edeiyorum

amin inşallah.. ben de arada ekim anneleri topiğine bakıyorum :)geçen hafta hamiş kıyafetleri aldım ilk defa artık belli oluyo dışardan ama hiç kilo almadım

Evet Bülent hoca çok güsel rahatlatıyor bende Bartholin kisti vardı gittin ona çok güsel ilgilendi içini enjektörle çekip boşalttı biraz eliyle sıkarak sivilceyi boşaltır gibi ... bana muayenehane sinde biraz kesik boşaltmayı tavsiye etti ben anestezisiz kestirmek istemedim birde muayenehane ne kadar hijyen enfeksiyon kapabilirim ve okadar acıya dayanamazdım çünkü dikiş atılacaktı...neyseki enjektörle boşalttırdım bır kaç hafta sonra tekrardan şişti ama bu sefer öncekinden çok şişti aradım hocayı Bartholin şişliği ni anlattım aldırmak istediğimi söyledim ufak operasyonla hastanede bana biz kürtaj hastanede yapmıyoruz falan konuşma yaptı artık müsait değildi ya da aklı başka yerdeydi bilemiyecegım içimde vesvese oluştu bende trabzona imperial e kırhan beye gittim operasyonumu o yaptı...Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…