Rize veya trabzonda tüp bebek yaptıranlar

melek0909

Bugün sonuç alacağınızı yazmıştınız, merak ettim test yaptırdınız mı? İnşallah hayırlı haberinizi verirsiniz.

Ben de formalite saydığım 2. aşılamamı oldum.Raporu almak iiçin icabeden 2.aşılama. 8. günüm. zaman öyle zor geçiyor ki he bu sonuçu alacağımdan değil nisan ayını beklediğimden, kışın yarısı geçti bir yarıdan sonra da ben başlicam kısmetse.

Bize aşılamanın yapılacağı cuma dan önce çarşamba akşamı ilişki önerdiler, öyle gergindim ki eşime sen ne yaparsan yap dedim içimden de niye önerdiler ki diyordum, normalde sperm testi yaptıracağımız zaman 3 gün perhiz veriyolar sperm çoğalsın diye niye 1.5 günlük spermle gidelim ki aşılamaya dedim. Ama yine onların bir bildiği var dedim.

Cuma sabahı 3 günlük sperm var diye geçiriyorum aklımdan eşim bişey yapmamıştır dedim. Ne yazık doktorlar dedi diye yapmış . Niye yaptın diye kızıyorum. e sen yap dedin diyo

Aşılama sonrası sperm değerlerimizi sordum 13 milyon yıkama öncesi yıkama sonrası 21 milyon. ama tabi bu ml de mi toplamda mı öğrenemedim. içimde kaldı. bizim eğer toplamda 13milyon çıktıysa boşu boşuna o kadar hormonu yemiş oldum.
Saçmalık. bu kadar spermle tüp denemişiz döllenme bile olmamış bana aşılama yapalım diyolar.

HAyır doktorda prosedürü gerçekleştirelim dedi ama derdim devlete. niye oyalıyor ki insanları yok aşılama şartı yok üç sene evlilik şartı. yaş oldu 37. dünyanın stresi zaten üstümde. sabır istiyorum işte bakalım. bende ne patladım.

demet_eylül tedaviye kısmetse hangi merkezde başlayacaksın? şimdiden Allah yardımcın olsun.

merhaba ben clinartta karar kıldım kısmetse ocağın 3. haftasına denk gelicek sanırım tedaviye başlama..umarım hepimizin hakkında hayırlısı olur.bu prosödür işi gerçekten çok saçma devlet bir yardım edecek süründürmeden yapmıyor.ne gerek var o kadar hormon,zaman ,masraf ve en önemlisi strese sokmaya..ben de ilk deneme için birikim yaptım ama olmazsa eğer mecbur rapor peşinde koşturcam Allah yardımcımız olsun..inşallah en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz bu günler aklınıza bile gelmez..

kızlar dualarım sizinle ve çocuğu olmayan diğer lerine. çok zor bir süreç eşekten düşen biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum. Mevcut soruna göre direk tüpede yönlendire biliyorlar diye biliyorum. Demet_eylül clinarta yaptırdım ben biliyorsun. orada 2 kat
1 kat sekreterlerin olduğu parayı verdiğin , Şafak hocanın olduğu kat orada sıkıntı yok ,kontroller reçeteler gidip geliyorsun daha sonra gizemli 2, kata çıkıyorsun.artık 1. katla hiç bir işin kalmıyor.oradaki hemşireyi falanda görmüyorsun.Yeni hemşireler.Top sakallıı Ali kemal bey falan. işte sıkıntı ve gizem o katta,senden yumurta toplanıyor , eşin örnek veriyor ama sen hiç bir şey bilmiyorsun. ne derlerse ona inanmak zorundasın.Kaliteli emriyoya kötü kötüye iyi mi diyorlar diğer emriyolar gerçekte öldümü v.b Telefon gelsin de çok fazla emriyo oluşturduk diye bekliyorsun.

Sana tavsiyem 1 kattaki işlemleri normal bir hastanede ki kadın doğum uzmanı da yapar.Şafak hocaya 2, kattaki işlemlerimizi ayrıntılı noktasına virgülüne kadar bize açıklayın bizin için orası daha hassas olduğumuz nokta deyin.ayrıca yine şafak hocaya imsi yöntemi istiyoruz deyin.söylemez isen ilk seferde muhtemelen imsi yapmaz. internette imsi ile normal teknik arasında ki fark ı fotoğraflı anlatmışlar arada çok fark var.erkekte sıkıntı olanlar için bu yöntem çok iyi.ocak dedin clinik taşınacaktı tam taşınmaya denk gelme. EN SON SANKİ BEN OLUŞAN EMRİYOLARI HOCA ÇOK DONDURMA TARAFTARI DEĞİLMİŞ GİBİ ANLADIM.DONDURMA İŞİNİN OLMASI İÇİN ISRARDA EDE BİLİRSİN NASILSA ÜÇRETSİZ

kızlar dualarım sizinle ve çocuğu olmayan diğer lerine. çok zor bir süreç eşekten düşen biri olarak sizleri çok iyi anlıyorum. Mevcut soruna göre direk tüpede yönlendire biliyorlar diye biliyorum. Demet_eylül clinarta yaptırdım ben biliyorsun. orada 2 kat
1 kat sekreterlerin olduğu parayı verdiğin , Şafak hocanın olduğu kat orada sıkıntı yok ,kontroller reçeteler gidip geliyorsun daha sonra gizemli 2, kata çıkıyorsun.artık 1. katla hiç bir işin kalmıyor.oradaki hemşireyi falanda görmüyorsun.Yeni hemşireler.Top sakallıı Ali kemal bey falan. işte sıkıntı ve gizem o katta,senden yumurta toplanıyor , eşin örnek veriyor ama sen hiç bir şey bilmiyorsun. ne derlerse ona inanmak zorundasın.Kaliteli emriyoya kötü kötüye iyi mi diyorlar diğer emriyolar gerçekte öldümü v.b Telefon gelsin de çok fazla emriyo oluşturduk diye bekliyorsun.

Sana tavsiyem 1 kattaki işlemleri normal bir hastanede ki kadın doğum uzmanı da yapar.Şafak hocaya 2, kattaki işlemlerimizi ayrıntılı noktasına virgülüne kadar bize açıklayın bizin için orası daha hassas olduğumuz nokta deyin.ayrıca yine şafak hocaya imsi yöntemi istiyoruz deyin.söylemez isen ilk seferde muhtemelen imsi yapmaz. internette imsi ile normal teknik arasında ki fark ı fotoğraflı anlatmışlar arada çok fark var.erkekte sıkıntı olanlar için bu yöntem çok iyi.ocak dedin clinik taşınacaktı tam taşınmaya denk gelme. EN SON SANKİ BEN OLUŞAN EMRİYOLARI HOCA ÇOK DONDURMA TARAFTARI DEĞİLMİŞ GİBİ ANLADIM.DONDURMA İŞİNİN OLMASI İÇİN ISRARDA EDE BİLİRSİN NASILSA ÜÇRETSİZ

merhaba Melek0909 öncelikle tavsiyelerin için çok teşekkür ederim inan çok faydası oluyor böyle konularda tecrübeli insanlardan yararlanmak..ayrıca çok şaşırdım hangi yöntemi kullanacaklarını dahi biz söylüyorsak ve süreçle ilgili bize yeterince bilgi verilmiyorsa ne anladım özelde yaptırmaktan..çok haklısın en önemli şey psikoloji ve kişiye güven vermek.dondurma işlemininde ücretsiz olduğunu bilmiyordum.herkese ıms yapıyorlardır diye tahmin ediyordum çünkü diğer yöntem artık kullanılmıyortndiye biliyordum..biz bugun ön görüşmeye gittik eşim de bende şafak hocadan ve hemşireden çok memnun kaldık(3. görüşme)şuan için çok ilgililer gereksiz muayene etmiyor adetli ikeln gelin net konuşalım diyor tüm geçmişimi anlattım ücretsiz olarak 3 kez bize uzun uzun açıklamalar yaptı ilk 2 sinde bekleyin stres yapmayın sizi burda boşa oyalamayalım demişti..3.de adetli gelin karar verelim dedi.bu yaklaşım gereksiz muayene etmemesi dinlemesi açıklamalar yapması çok hoşumuza gitti..ama tabi tedaviye başlayınca ne olur bilmem 10 gün sonra başlıyoruz inşallah..hakkımızda hayırlısı olur inşaallah...ALLAH size ve tüm isteyenlere en yakın zamanda nasip eder inşaalah..

kızlar neler yaptınız uzun zamandır kimse yazmamış.ben transferin 8,günündeyim perşembe test günüm inşaallah..beklemek çok zor zaman geçmiyor bir türlü..

kızlar neler yaptınız uzun zamandır kimse yazmamış.ben transferin 8,günündeyim perşembe test günüm inşaallah..beklemek çok zor zaman geçmiyor bir türlü..

ben olumsuz süreci atlatmak ve psikolojik olarak hazırlanmak için çok girmedim siteye. inşallah olmuştur demet _eylül arkadaşım.olmadıysa da çok üzülme mecbur kendini toparlayıp tekrardan denemek gerekiyor. yakın çevrene tüp bebekten bahsetme çünkü millet sordukça daha kötü oluyorsun. bakalım bende mart nisan gibi 2. yi deneyeceğiz yine aynı yerde. ama bu sefer o top sakalllı laboratuvarcının bizden çekeceği vaarr oyle kafasına göre iş yapmak yok her şeyden bizi haberdar edecek...

Allahım bizi çocuksuzla sınama.AMİN

Amin..cok sukur pozitif sonucu aldm bugun kismet olur insallah darisi senin ve tum bekleyen anne adaylarina olsun insaallah.guzel haberlerini bekliyorum.

Amin..cok sukur pozitif sonucu aldm bugun kismet olur insallah darisi senin ve tum bekleyen anne adaylarina olsun insaallah.guzel haberlerini bekliyorum.
ÇOK SEVİNDİMM . İNŞALLAH ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI DÜĞÜNÜNÜ GÖRMEYİ DE NASİP EDER.SANA CLİNART HAKKINDA BİLGİLER VERMİŞTİN SENDE AYNILARINI MI YAŞADIN .
SENİN GÖRDÜĞÜN OLUMLU OLUMSUZ DURUMLAR VAR MI. PAYLAŞIRMISIN

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…