Rize veya trabzonda tüp bebek yaptıranlar

merhaba arkadaşlar bende Trabzon ya da rize de tüp bebek yaptırmak istiyorum.öncesinde 3 kere aşılama yaptırmam lazım galiba.3 yıldır olmuyor eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerler şuan normal değerlere ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek yaptırmak istiyoruz.bana yardımcı olabilecek var mı ilk önce aşılama yaptırmam gerekiyor galiba tüp bebek raporu almam için.sizler özelde mi yaptırdınız tüp bebeklerinizi.ben devlette yaptırmak istiyorum bütçemiz özele yetmiyor çünkü( tüp bebek raporu almam için şartlar ne olmalı ne yapmam lazım?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

o zaman trabzonda yaptıracaksınız..katu farabi tüp bebek.rapor için çok iyi bilmiyorum ama 3 yıl evli olma şartı ve 3 aşılama şartı aranıyor.biraz uzun sürüyor.ben özelde yaptırdım.hayırlısı olur inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz bebişinize

4.5 yıllık evliyim canım.peki diyelim ben 3 kere aşılama yaptırdım tüp raporu ne kadar süre de çıkar ortalama. Canım sen hangi hastanede yaptırdın tüpü kaç lira tuttu ilaçlarla birlikte.

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben clianart ta yaptırdım ilaçlarla 6 bini buldu canm.rapor konusunda forumlarda denk geldiği kadarıyla yorum yapıyorum ama hemen gidip doktorla görüşüp alınamıyormuş.sıra olduğu için 1-2 ayı buluyomuş..tabi bunun için önce aşılamalarını yapacaklar..inşallah gerek kalmaz değerleriniz normale dönmüş bir bakarsın doğal yollardan kalıvermişsin

Canım ben de clinart a tedavi gördüm gidiyor musun oraya kontrollere bel ki karşılaşırız :)

Allah de ötesini bırak...

İlk kontrole oraya gittim ama simdi kendi doktoruma devam ediyorum rizeede.2 ay olmustur

Anladım canım şafak bey kendi takıp etmek istiyor diye duydum ben henüz gitmedim konuşmadık hayırlısı olsun...sen Bülent demir e gidiyon dimi nasıl gidiyor hamileliğin kaç aylıksın 2 aylık mı?

ilk kontrole istiyolar sadece rutin kontroller için ise ta burdan oraya gitmek pek mantıklı değil hem de bülent beyin tarzını daha çok beğeniyorum yarım saat ilgileniyo şafak bey en fazla 5 dk.ama o da iyi bir doktor kesinlikle..son 2 aydır bülente gidiyorum canm 4 ayım doldu benim 17.haftadayım

Son düzenleme:

meraba arkadaşlar. demet eylül hamişlik nasıl gidiyor.kıyafetlere çocuk arabalarına bakmaya başladın mı.

meraba arkadaşlar. demet eylül hamişlik nasıl gidiyor.kıyafetlere çocuk arabalarına bakmaya başladın mı.

merhaba melek daha erken ama insan dayanamıyor arabalara değilde bebek odası takımlara bakıyorum dayanamayıp alcam az daha:)nasıl bir yatak alacağıma karar veremiyorum forumları takip ediyorum ama sallanan beşik mi büyüyen beşik mi park yatak mı sepet mi içinden çıkamıyorum:)uyku setini aldım geçen gün dayanamayıp bir de bir kaç pijama :))sen aldın mı bişeyler?cinsiyet belli mi?

Maşallah canım cinsiyeti belli mi ? Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ben daha başlarda yım kalp atışını bir duysam rahatlayacağım geçtiğimiz cumartesi keseyi gördük çok şükür 🙏🙏🙏

evet kızım olacak inşallah evet biliyorum senin daha çok yeni en heyecanlı günlerin duyarsın hayırlısıyla zor geçiyor ilk haftalar..

evet kızım olacak inşallah evet biliyorum senin daha çok yeni en heyecanlı günlerin duyarsın hayırlısıyla zor geçiyor ilk haftalar..

Maşallah canım Rabbim hayırlı uzun ömürler versin inş. Hayırlısıyla kucağına alırsın beb işini. ..evet ilk haftalar zor geçiyor baş dönmesi oluyor bende bazen üşüyorum sanırım kansızlık var bende salı günü doktora söyleyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…