- 15 Ağustos 2009
- 138
- 6
- 316
- Konu Sahibi demet_eylul
-
Inş. Canım aslında içim rahat ama olumsuzu düşünüyor bazen insan...
Allah de ötesini bırak...
test sonucunu yazmamışsınız umarım pozitiftir
test sonucunu yazmamışsınız umarım pozitiftir
Canım çok şükür pozitif yarın ikinci tahlilim var inş. Kat kat katlanmıştır:)
Canım çok şükür pozitif yarın ikinci tahlilim var inş. Kat kat katlanmıştır:)
ayyy çok sevindim hayırlı olsun.katlanır merak etme annesi
ayyy çok sevindim hayırlı olsun.katlanır merak etme annesi
Teşekkürler canım inş. Senin kaç haftalık tı ??
Teşekkürler canım inş. Senin kaç haftalık tı ??
16 bitti bugun çok şükür yarın 17 ye giriyorum canm
16 bitti bugun çok şükür yarın 17 ye giriyorum canm
Çok şükür canım Rabbim sonuna kadar güzel geçirsin...nasıl gidiyor hamilelik bende o günleri görebilmek miyim karnın belli olmaya başlıyordur 😉😉
Çok şükür canım Rabbim sonuna kadar güzel geçirsin...nasıl gidiyor hamilelik bende o günleri görebilmek miyim karnın belli olmaya başlıyordur 😉😉
3 ay dolana kadar zordu canm mide bulantıları gaz vs.şimdi iyi gidiyor artık dışardan anlaşılıyor hamile olduğum bu ay çıktı göbiş..gelirsin o günlere sende inşallah ama günler bu aşamada inan hiç geçmiyor..
merhaba arkadaşlar bende Trabzon ya da rize de tüp bebek yaptırmak istiyorum.öncesinde 3 kere aşılama yaptırmam lazım galiba.3 yıldır olmuyor eşimde varikosel vardı ameliyat oldu değerler şuan normal değerlere ulaştı fakat daha fazla beklemek istemediğimiz için tüp bebek yaptırmak istiyoruz.bana yardımcı olabilecek var mı ilk önce aşılama yaptırmam gerekiyor galiba tüp bebek raporu almam için.sizler özelde mi yaptırdınız tüp bebeklerinizi.ben devlette yaptırmak istiyorum bütçemiz özele yetmiyor çünkü( tüp bebek raporu almam için şartlar ne olmalı ne yapmam lazım?
o zaman trabzonda yaptıracaksınız..katu farabi tüp bebek.rapor için çok iyi bilmiyorum ama 3 yıl evli olma şartı ve 3 aşılama şartı aranıyor.biraz uzun sürüyor.ben özelde yaptırdım.hayırlısı olur inşallah en yakın zamanda kavuşursunuz bebişinize
ben clianart ta yaptırdım ilaçlarla 6 bini buldu canm.rapor konusunda forumlarda denk geldiği kadarıyla yorum yapıyorum ama hemen gidip doktorla görüşüp alınamıyormuş.sıra olduğu için 1-2 ayı buluyomuş..tabi bunun için önce aşılamalarını yapacaklar..inşallah gerek kalmaz değerleriniz normale dönmüş bir bakarsın doğal yollardan kalıvermişsin
İlk kontrole oraya gittim ama simdi kendi doktoruma devam ediyorum rizeede.2 ay olmustur
Anladım canım şafak bey kendi takıp etmek istiyor diye duydum ben henüz gitmedim konuşmadık hayırlısı olsun...sen Bülent demir e gidiyon dimi nasıl gidiyor hamileliğin kaç aylıksın 2 aylık mı?
ilk kontrole istiyolar sadece rutin kontroller için ise ta burdan oraya gitmek pek mantıklı değil hem de bülent beyin tarzını daha çok beğeniyorum yarım saat ilgileniyo şafak bey en fazla 5 dk.ama o da iyi bir doktor kesinlikle..son 2 aydır bülente gidiyorum canm 4 ayım doldu benim 17.haftadayım
meraba arkadaşlar. demet eylül hamişlik nasıl gidiyor.kıyafetlere çocuk arabalarına bakmaya başladın mı.
ilk kontrole istiyolar sadece rutin kontroller için ise ta burdan oraya gitmek pek mantıklı değil hem de bülent beyin tarzını daha çok beğeniyorum yarım saat ilgileniyo şafak bey en fazla 5 dk.ama o da iyi bir doktor kesinlikle..son 2 aydır bülente gidiyorum canm 4 ayım doldu benim 17.haftadayım
evet kızım olacak inşallahevet biliyorum senin daha çok yeni en heyecanlı günlerin duyarsın hayırlısıyla zor geçiyor ilk haftalar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?