Sivilceli Ciltler Roaccutane acnegen zoretanin kullananlar

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

aysenur1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2015
87
31
3
26
Arkadaşlar meraba..sivilce sorunumdan bahsedicem zaten genelde bunun için konu açıyorum.Aşırı sivilce problemim yoktu ama çok rahatsız ediyordu ve lise dönemlerinde olduğum için çok fazla özgüven eksikliği yapıyodu psikolojim çok kötüydü daha sonra bi sayfadan gördüğüm isim vermiyim kesin sivilce ve izlerini geçiricek denilen bi ürün aldım hatta 4kremdi yanında spreyi vardı 150 TL verdim bi ay kullandım ilk başta sivilce çıkarcağını bildiğim halde hoşuma gitmedi pişman oldum aldığımda işe yaramadı ve aşırı sivilce yaptı neyse sonra özelde bi doktora gittim gerçekten çok iyi bi doktor İstanbul da. Alerjim olabileceğini söyledi ve 500tllik bi uygulama yapicakmış yüzüme öyle söyledi vr bunla beraber tedavimin 4ayda hemen biticeğini söyledi

Hemen stajdan aldığım paraları biriktirdim o uygulamayı yaptırdım çoğu şeye alerjim çıktı bence sivilce sorunu olanlar alerji testi mutlaka yaptırmalı ona göre tedavi uygulanıyo.neyse pahalı olmasının nedeni kremlerin yurtdışından gelmesiymiş.yaptırdım sonra bana acnegen verdi 20mg başladım yanında imex acnemix impetex ve aknefloks verdi bi hap olarak da biteral verdi kullandım düzenli birinci ayımdayım şuan sadece belirti olarak sırt ağrısı ve dudak kuruluğu yaşadım onun içinde hametan krem verdi o yetiyo zaten şuan çok memnunum bu aylarda herkeste kusma oluyomuş ama ben birini ayım bitti herhalde şuanki durumuda koyucam buraya.kan testide yaptırdım bu ilaçları kullanınca karaciğer enzimleri kolestrol artabiliyo benim şuan herşey normal çıktı. Sorusu olanlar yada kullananlar yorumlarda sevinirim

Eklentiler

• IMG_20160126_211252.webp
    IMG_20160126_211252.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 942
  • IMG_20160126_211302.webp
    IMG_20160126_211302.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 1.186
Hemen stajdan aldığım paraları biriktirdim o uygulamayı yaptırdım çoğu şeye alerjim çıktı bence sivilce sorunu olanlar alerji testi mutlaka yaptırmalı ona göre tedavi uygulanıyo.neyse pahalı olmasının nedeni kremlerin yurtdışından gelmesiymiş.yaptırdım sonra bana acnegen verdi 20mg başladım yanında imex acnemix impetex ve aknefloks verdi bi hap olarak da biteral verdi kullandım düzenli birinci ayımdayım şuan sadece belirti olarak sırt ağrısı ve dudak kuruluğu yaşadım onun içinde hametan krem verdi o yetiyo zaten şuan çok memnunum bu aylarda herkeste kusma oluyomuş ama ben birini ayım bitti herhalde şuanki durumuda koyucam buraya.kan testide yaptırdım bu ilaçları kullanınca karaciğer enzimleri kolestrol artabiliyo benim şuan herşey normal çıktı. Sorusu olanlar yada kullananlar yorumlarda sevinirim
Size şifalar olsun diyorum.İnşALLAH geçer.sadece aldığınız işe yaramayan seti de yazsanız da boşuna alan olmasın diyorum.bu boşa verilen paralara,kızıyorum.İnanın.Para vermek bir yana harcanan vakit ve umutlar diğer yana.Yazık.

Merhabalar..
Bu konuda paylaşmak istediğim şeyler var bu yüzden üye oldum.
35 yaşındayım,takriben 15 yaşımdan bu yana sivilce problemi yaşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm kremleri kullandım. Doğal yollarla yapılabilecek tüm tedavi yöntemlerini denedim.
Cilt bakımı yaptırdım.
Yirmi yıldır cildime yaptığım harcamanın haddi hesabı yok. Manevi olarak yorgunluğumu saymıyorum bile. Yirmi yaşımda gittiğim bi doktor bendeki sivilce probleminin yüzeysel olmadığını karaciğerimden kaynaklı olduğunu söyledi ve ruaccotane vermek istedi ve bi kağıt imzalattı. Annem yan etkileri dolayısıyla kullanmamı istemedi.
Artık hayatıma bu şekilde devam etmem gerektiğini düşünerek önemsemeden bu yaşıma geldim. Tabi bu süreçte sivilceleri ve siyah noktaları sürekli sıktım. Cildimde oyuklar oluştu.
Sırtım ve yüzüm hatta göğüs bölgemde de aynı şekilde oyuklar, siyah noktalar ve sivilceler var.
Bu durumdan çok sıkıldım artık,neredeyse menopoz zamanım yaklaştı ben hâlâ sivilce problemi yaşıyorum. Hayatım boyunca sırtı açık bi kıyafet giyemedim, saçlarımı toplayamadım. Tatile gittiğimde bile saçlarımla sırtımı kapatmaya çalıştım.
Ve sonunda dün cilt doktoruna gittim ve bu ilaca başlamak istediğimi söyledim. Yan etkileri konusunda beni uyardı fakat şu an kötü şeyler düşünmek istemiyorum ve bugün ilk hapımı içtim.
20mg olarak en düşük dozda başlattı.Tüm testleri yaptık. Sadece kolestrolüm biraz fazla çıktı. Dilerim yaşanan yan etkileri ben yaşamam.
Nemlendirici krem, dudak kremi ve solante marka 50 faktör güneş kremi verdi.
İlerleyen süreçte yaşadıklarımı paylaşmak isterim.
Herkese acil şifalar diliyorum.

Size şifalar olsun diyorum.İnşALLAH geçer.sadece aldığınız işe yaramayan seti de yazsanız da boşuna alan olmasın diyorum.bu boşa verilen paralara,kızıyorum.İnanın.Para vermek bir yana harcanan vakit ve umutlar diğer yana.Yazık.
Ben Lenin ürünlerini kullandım mikrosilver set ve box set aldım kullanıp memnun kalan internette var ama bende hiçbi işe yaramadı

Merhabalar..
35 yaşındayım,takriben 15 yaşımdan bu yana sivilce problemi yaşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm kremleri kullandım. Doğal yollarla yapılabilecek tüm tedavi yöntemlerini denedim.
Cilt bakımı yaptırdım.
Yirmi yıldır cildime yaptığım harcamanın haddi hesabı yok. Manevi olarak yorgunluğumu saymıyorum bile. Yirmi yaşımda gittiğim bi doktor bendeki sivilce probleminin yüzeysel olmadığını karaciğerimden kaynaklı olduğunu söyledi ve ruaccotane vermek istedi ve bi kağıt imzalattı. Annem yan etkileri dolayısıyla kullanmamı istemedi.
Artık hayatıma bu şekilde devam etmem gerektiğini düşünerek önemsemeden bu yaşıma geldim. Tabi bu süreçte sivilceleri ve siyah noktaları sürekli sıktım. Cildimde oyuklar oluştu.
Sırtım ve yüzüm hatta göğüs bölgemde de aynı şekilde oyuklar, siyah noktalar ve sivilceler var.
Bu durumdan çok sıkıldım artık,neredeyse menopoz zamanım yaklaştı ben hâlâ sivilce problemi yaşıyorum. Hayatım boyunca sırtı açık bi kıyafet giyemedim, saçlarımı toplayamadım. Tatile gittiğimde bile saçlarımla sırtımı kapatmaya çalıştım.
Ve sonunda dün cilt doktoruna gittim ve bu ilaca başlamak istediğimi söyledim. Yan etkileri konusunda beni uyardı fakat şu an kötü şeyler düşünmek istemiyorum ve bugün ilk hapımı içtim.
20mg olarak en düşük dozda başlattı.Tüm testleri yaptık. Sadece kolestrolüm biraz fazla çıktı. Dilerim yaşanan yan etkileri ben yaşamam.
İnşallah kurtuluruz bende 10yaşından beri uğraşıyorum 17 yaşındayım.Ciddi etkileri yok tamamen şu internette yorum yapanlarla alakalı herkeste bunlar gözükmüyo birinci aydan sonra ağrılarım geçti benim mesela sadece hafif dudak kuruluğum var

Arkadaşlar merhabalar sırf bu sivilce derdimiz için üye oldum ve edindiğim bilgileri elimden geldiğince paylaşmak istedim.Biraz uzun olucak ama kusura bakmayın.Hayatım boyunca sivilce sorunu yaşayan bi insandım.en sonunda canıma tak etti ve İzmir'deki derim Dermatoloji ye gittim doktorum Melda hanım İzmir'de olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.yüzümü gördüğü gibi (ki o zamanlar daha azdı) sen hormon ilacı mı kullandın yoksa yumurtalıklarında kist mi var demişti.şok oldum bundan 4 5 sene önce boyum kısa old. İçin büyüme hormonu kullanmıştım. Vücut hala onlar atmaya çalışıyor ve yüzden sivilce olarak çıkıyormuş herneyse ilk monodoks adlı antibiyotikle başladım tamam izler yavaşça gidiyordu ama çıkmaya da devam ediyordu sonunda 4 kutu antibiyotik ve birkaç kilodan sonra tekrar doktora gittim kesin karar olarak başladım ilacıma ilk ay kan tahlilinde kolesterolüm 213 mü ne çıktı ki çok yüksek ama ilaçtan dolayı günlük 30 mg kullanıyordum şuan 4.aya yeni girdim ve 40 mg yaptık tabi her ay kan kontrolü de kesin yapıyoruz.2 ve 3. ay öyle bir kustu ki yüzüm hala çok kötü ama geçicek diye duacıyım.çevremin ve arkadaşlarımın desteği çok önemliydi daha da önemli tedavim bitmedi.makyaj yasak.benim biraz bel Ağrı'm tabi ki dudak ve el kuruluğum oldu ama yüzüme bakıp eğer kullanmasam ömrüm boyunca sürekli ara ara çıkacak olanlar 2 ayda çıkınca biraz mutluyum.Allahın izni ile hepimiz kurtulacaz bu dertten
Kullandığım dermokozmik ürünler
Dermabel: deri merhemi ellerdeki kuruluk için gerektiğinde dudağa da olurmuş.
Avene Cleance :yüz yıkama jeli
Differin:sivillerin üzerine sürmek için jel
La roche posay effaclar h :kuruyan yüze yağlandırmadan nem veren ve kızarık azaltan mükemmel bi krem.
Çok uzun tuttum kızlar kusura bakmayın ama aynı acılar yaşıyoruz yardımcı olmak istedim Allah hepimize acil şifalar versin

Merhabalar..
Cilt bakımı yaptırdım.
peki suan ne durumdasınız geçtimi etkileri ne oldu?

merhabalar,
bende aynı sorunu yaşıyorum.
yaklasık 6 ay once evledim .evlendikten 1 ay sonra biranda inanılmaz sivilcelenme oldu.alerji şeklinde.doktora gittim .acnegen verdi.sabah 20mg akşam 20mg kullanıyorum.şuan 3.ayımdayım. ilk aya göre cok cok iyiyim.fakat kızarıklıgım ve ciltteki soyulmalarım fazla. doktorum solante 50+ güneş kremi verdi. burun kanamalrım dudak catlamaları göz kurulugum halen devam ediyor.şuan hala endişeliyim zaman zaman bıraksammı diye düşünüyorum.bu arada her ay tahlıl yptırıyorum ve hepsi normal.
*bir bebiş istiyoruz onun için erken bırakmak istiyorum,fakat tekrar başa dönmektende cok korkuyorum.

Arkadaşlar nerdeyse 3ay olacak kullanali foto yüklemek istedim çünkü gerçekten fark olduğunu düşünüyorum parlakligi arttirsaniz daha iyi görünebilir daha 4kusur ayim daha var

Eklentiler

• PhotoGrid_1458981662124.webp
    PhotoGrid_1458981662124.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 1.557
  • PhotoGrid_1458981707813.webp
    PhotoGrid_1458981707813.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.891
bende de düzlme var ama ben foto cekmedim hiç :/ ve benm asıl sorunm lekelerdi aslında sonunda hepsi gidecek diye kullanmaya başladm , ve bu hafta sonu 3.ayım bitiyor hala ufak tefek sivilce çıkıyor :( doktora gidince sorcm bakalm lekelern ne kadar sürede gecme ihtimali var nasl olacak

bende de düzlme var ama ben foto cekmedim hiç :/ ve benm asıl sorunm lekelerdi aslında sonunda hepsi gidecek diye kullanmaya başladm , ve bu hafta sonu 3.ayım bitiyor hala ufak tefek sivilce çıkıyor :KK43: doktora gidince sorcm bakalm lekelern ne kadar sürede gecme ihtimali var nasl olacak
Ben ilaci kullanma sürecinde hafif şekilde lekelere iyi geldiğini biliyorum tedavi bittikten sonraki 2-3ay içinde tamamen lekeleri kaybediyomus

Ben ilaci kullanma sürecinde hafif şekilde lekelere iyi geldiğini biliyorum tedavi bittikten sonraki 2-3ay içinde tamamen lekeleri kaybediyomus

iyi geldi birazcık renkler koyuydu açldı da tamamen gidermi blmiyorm, dün tahlillerimi yaptrdm 4.aya basladm gayt iyi cıktı sonuçlarm 50mg çıkardk, sabah 20mg akşam 30mg, sordm lekeler için kreme gerk varmı smdiden ufk ufk baslayalm dedm, o da tedavin btsin lekelere snra müdahale edicz dedi. inşallh olmlu olr.

Roaccutane leke için değildir dokorunuza sorun ben çok saçma umutlarla 7 ay kullandım sonuç hüsran . Lekelerimin geçmemesi bi kenara saçlarımın yarısını kaybettim ve deli gibi gözenekler oluştu

Back
X