Merhabalar..
Bu konuda paylaşmak istediğim şeyler var bu yüzden üye oldum.
35 yaşındayım,takriben 15 yaşımdan bu yana sivilce problemi yaşıyorum. Aklınıza gelebilecek tüm kremleri kullandım. Doğal yollarla yapılabilecek tüm tedavi yöntemlerini denedim.
Cilt bakımı yaptırdım.
Yirmi yıldır cildime yaptığım harcamanın haddi hesabı yok. Manevi olarak yorgunluğumu saymıyorum bile. Yirmi yaşımda gittiğim bi doktor bendeki sivilce probleminin yüzeysel olmadığını karaciğerimden kaynaklı olduğunu söyledi ve ruaccotane vermek istedi ve bi kağıt imzalattı. Annem yan etkileri dolayısıyla kullanmamı istemedi.
Artık hayatıma bu şekilde devam etmem gerektiğini düşünerek önemsemeden bu yaşıma geldim. Tabi bu süreçte sivilceleri ve siyah noktaları sürekli sıktım. Cildimde oyuklar oluştu.
Sırtım ve yüzüm hatta göğüs bölgemde de aynı şekilde oyuklar, siyah noktalar ve sivilceler var.
Bu durumdan çok sıkıldım artık,neredeyse menopoz zamanım yaklaştı ben hâlâ sivilce problemi yaşıyorum. Hayatım boyunca sırtı açık bi kıyafet giyemedim, saçlarımı toplayamadım. Tatile gittiğimde bile saçlarımla sırtımı kapatmaya çalıştım.
Ve sonunda dün cilt doktoruna gittim ve bu ilaca başlamak istediğimi söyledim. Yan etkileri konusunda beni uyardı fakat şu an kötü şeyler düşünmek istemiyorum ve bugün ilk hapımı içtim.
20mg olarak en düşük dozda başlattı.Tüm testleri yaptık. Sadece kolestrolüm biraz fazla çıktı. Dilerim yaşanan yan etkileri ben yaşamam.
Nemlendirici krem, dudak kremi ve solante marka 50 faktör güneş kremi verdi.
İlerleyen süreçte yaşadıklarımı paylaşmak isterim.
Herkese acil şifalar diliyorum.