Sivilceli Ciltler Roaccutane kullanan arkadaşlar yarım edebilir misiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bepanthen bildiğim kadarıyla tüylenme yapıyor ama .s ben nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımı kullanmaya başladım ikiside e vitamini yönünden çok zenginlermiş sanki kızarıklıklarım hafifliyor gibi

birde kızlr benim yüzüm başlarda kızardı fln ama uzun zamndır hap hiç cildimi acıtmadı sanırım bu yüz yıkama jelimle alakalı bir şey

Canım ben de roaccutane kullandım geçen yıl tam 6 ay boyunca. Bepanthene kesinlikle tüylenme yapıyor, ama çok da iyi geliyor cilde. Şuan cildim bebek gibi :nazar: Biraz sabır gerekiyor tabi bu tedavide.

bepanthen bildiğim kadarıyla tüylenme yapıyor ama .s ben nar çekirdeği yağı ve pirinç kepeği yağı karışımı kullanmaya başladım ikiside e vitamini yönünden çok zenginlermiş sanki kızarıklıklarım hafifliyor gibi

birde kızlr benim yüzüm başlarda kızardı fln ama uzun zamndır hap hiç cildimi acıtmadı sanırım bu yüz yıkama jelimle alakalı bir şey

hımm orasını bilemiyorum benim zaten kollarımda ve yuzumde tüy yok ( gözle gözükmüyor mikroskopla falan ancak görülebilir )

bende herhangi bir kıllanma vs yapmadı ama hormonlarla da alakalı diye düşünüyorum... çünkü bacaklarımdaki tüylerde cılız ve seyrektir benim.

Kızlar yarın doktora gideceğim, sonucuma göre artık başlayacağım kapa.
Bu arada Doa kozmetiğin fesleğenli kremini kullanmaya başladım inanılmaz derece nemlendiriyor. Çok beğendim. Kesinlikle öneriyorum. Yarın içine e vitamini kıracağım sürekli kullanacağım. :16:

bu tedaviyi 3 defa gördüm..(6 aylık dozlar halinde)

öncelikle korkma kesinlikle mucize gibi..

ben denize giremedim tüm vücudum sızladı..ağda yaptırdım ama kaşımın altının derisi yüzüldü:(

kas ağrısı hiç hiç yaşamadım dudaklarım patlamadı ama hep bephantene merhem kullandım daima ,her dakika. yoğurt gibi sürüp yattım geceleri..

kilo asla almadım ilk tedavi günlük 40mg dı ikincisi 60 mg sonra günlük 10 mg ama çok uzun süre...

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık. :31:
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. :16:

1.Ben bu ilacı kış mevsiminde kullandığım için güneşe çıkıp çıkmama konusunda doktorum bişey söylememişti. 5 ay ve kış mevsiminde kullandım.

2.Yüzümde her hangi bir iz kalmadı.

3.Evet ilk aylarda sivilcelerin daha çok çıkıyor ama sonra bir bakmışsınki sivilceden eser kalmamış.

4.İlaç dudaklarda acayip kuruluk ve çatlak yapıyor, kullanmam için bepanten krem vermişti.

5.Yok.

6.Ben kilo almadım da kilo vermedim de.

Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Kızlar bugün doktora gittim her şey normal çıktı pazar günü başlıyorum kullanmaya.
Ağda yapmamamı söyledi.
Güneşlenme kesinlikle olamayacak iyi koruyacakmışım cildimi.
Kilo kesinlikle aldırmaz dedi. Kilo alan arkadaşlar yemesine içmesine dikkat etmedikleri için almış olabilirler.
Evli olan bayanlar için ise ilacı kestikten 1 ay sonra ve tedavi süresince hamile kalmak yasakmış.
Dudak kremi yazdı ekstradan. İlk başta nemlendirici yazmadı cildim için bir ay sonraki kontrolde duruma göre yazacakmış.
Çok kuruluk olunca nemlendirici kullanabilirsin dedi.

Umarım iyi bir tedavi süreci geçiririm kızlar...:26:

Kızlar yarın doktora gideceğim, sonucuma göre artık başlayacağım kapa.
Bu arada Doa kozmetiğin fesleğenli kremini kullanmaya başladım inanılmaz derece nemlendiriyor. Çok beğendim. Kesinlikle öneriyorum. Yarın içine e vitamini kıracağım sürekli kullanacağım. :16:

fesleğenli kremi bende kullanıyorum memnunum bence ona devam et dudakların ihmal etme hatta blistex med plus al mutlaka yüzünü düzgün bir temizleyiciyle temizle sabun kullanma sakın

birde ben septoplasti olmak istiyorum bu ilacı kullanırken ameliyat olamıyormuyuz ayın 20 sinde doktora gidicektim [/QUOTE]

Ben konuştum canım doktorumla en az bi 15gün ara vermiş olman lazım ilaca dedi bende kullanmıyorum şu an ameliyat olacağım doktorlada görüşmeye gitcem yarın konuşcam tekrar bu konuyu

fesleğenli kremi bende kullanıyorum memnunum bence ona devam et dudakların ihmal etme hatta blistex med plus al mutlaka yüzünü düzgün bir temizleyiciyle temizle sabun kullanma sakın

Canım önerebileceğin bir yüz temizleme jeli var mı? Dermokil'in kini kullanmıştım bir ara çok iyi gelmişti yine onu mu alsam :26:

Merhaba arkadaşlar uzun süredir sivilce, akne tedavisi görüyordum.
Kullanmadığım krem, hap kalmadı ama malesef sivilcelerim azalmak yerine iyice arttı, çok rahatsızlık duymaya başladım. Yüzümde pek olmuyor tek tük ama sırtımda ki sivilceler canımı acıtıyor artık. :31:
Doktorum roaccutane kullanmamı söyledi. Pazartesi tahlil yapıp başlayacağım. Yaz olduğu için ilk aylar dozunu az tutup kışa dorğru yükselteceğini söyledi.
Ama yan etkisi çok olan bir ilaçmış onu geçtim güneşe çıkmamam gerekiyormuş.
Bu ilacı kullanan arkadaşlar size bir kaç sorum var.
1) Yazın bu hapı kullanırken nelere dikkat ettiniz? Güneşe çıkma, vs..
2)yüzünüzde her hangi bir iz kaldı mı?
3)ilk 3 ay sanırım sivilceleri çoğaltıyormuş sizde de bu oldu mu?
4)Hapın yanın da ek krem vs doktorunuz önerdi mi?
5)Bu hapı kullanırken ajda yapmanın bir zararı var mı?
6) Hap kilo aldırıyor diye duydum doğru mu?

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.. :16:

kuzenım kullandı memnundu ama sanırım yazın kullanmadı kışı bekledı,dudak kurulugu falan yapıyor birde o ilacı kullandıgın zamanlarda gebe kalman sakıncalı ama cok guzel bir ilaç agırda olsa cıldı guzellestı ızde kalmadı ama önce bir kan degerlerın cıksında ona göre baslarsın belkı o ılacın yanında yuksek faktor gunes kremı kullandırabılır doktor

Canım önerebileceğin bir yüz temizleme jeli var mı? Dermokil'in kini kullanmıştım bir ara çok iyi gelmişti yine onu mu alsam :26:

karma ciltler için olsun ama yumuşak bir şey olsun ben bioderma kullanıyorum memnunum pahalı gibi geliyor ama gramaj olarak diğerlerinden büyük ve benim cildimi hiç kurutmadı göz makyajımı bile temizliyor daha ucuz bir şey istersen neutrogena olabilir

karma ciltler için olsun ama yumuşak bir şey olsun ben bioderma kullanıyorum memnunum pahalı gibi geliyor ama gramaj olarak diğerlerinden büyük ve benim cildimi hiç kurutmadı göz makyajımı bile temizliyor daha ucuz bir şey istersen neutrogena olabilir

Tamam tatlım çok teşekkür ederim artık cilt tipime göre eczaneden alırım. Şimdi fotoğraf yüklüyorum, tedaviye başlamadan önceki halimi. Ara ara yükleyeceğim buraya, yeni kullanan arkadaşlarında bilgisi olur az çok.

Kızlar bu fotoğrafları şimdi çektim, şuan ki yüzüm yani.
Ara ara yükleyeceğim fotoğraf tedavi süresinde merak eden arkadaşlar takip edebilirler.
Umarım bu sivilcelerden eser kalmayacak. :12:

$ışıl.webp

$ışılll.webp

Kızlar bu fotoğrafları şimdi çektim, şuan ki yüzüm yani.
Ara ara yükleyeceğim fotoğraf tedavi süresinde merak eden arkadaşlar takip edebilirler.
Umarım bu sivilcelerden eser kalmayacak. :12:

Eki Görüntüle 737570

Eki Görüntüle 737571

bunun için mi kullanıyorsun ? canım sende hiç bir şey yok başka bir doktora git bukadarcık şey için o kadar eziyet çekme derim yazık günah bak biodermanın ürünlerini incele faydalı olucaklardır ama bu ilacı bunun için kullanma

bunun için mi kullanıyorsun ? canım sende hiç bir şey yok başka bir doktora git bukadarcık şey için o kadar eziyet çekme derim yazık günah bak biodermanın ürünlerini incele faydalı olucaklardır ama bu ilacı bunun için kullanma

Canım yüzüm böylede sırtım felaket. Doktor o yüzden verdi zaten. Sırtıma denemediğim kullanmadığım ilaç kalmadı. Şu fotoğrafta gördüğün sivilcenin bütün sırt ve omzumu kapladığını düşün.
Şanslıyım ki yüzüm sırtım gibi değil. Yoksa insan içine çıkamazdım.

Canım yüzüm böylede sırtım felaket. Doktor o yüzden verdi zaten. Sırtıma denemediğim kullanmadığım ilaç kalmadı. Şu fotoğrafta gördüğün sivilcenin bütün sırt ve omzumu kapladığını düşün.
Şanslıyım ki yüzüm sırtım gibi değil. Yoksa insan içine çıkamazdım.

sırtını bilemem tabi ben sadece yüzün böyle sandım korktum :52:

Canım keşke sadece yüzüm olsa hiç girer miyim böyle işlere. :25::9:

canım ben kullandım 1 yıl boyunca kullanırken cok kotuydu zorlandım flan sonra ama hiç bişey kalmadı bitti falan derken işe girdim stresten tekrar baslar gibi oldu ama şuan gen birşey yok

fiziksel yan etkileri bir şekilde tolere ediliyor ama psikolojik etkileri beni çok çok etkiledi.hayatımda yapmayacağım şeyleri yaptırdı.bunu da göz önünde bulundurun.çevrenizi uyarın.

Bende bugün cildiye uzmanına gittim bana roucutanne önerdi yarın tahlil yaptırıp başlıcam güçlü bir güneş koruyucu da yazacak ama aranızda garnierin güneş koruyucusunu kullanan varsa doktor kesinlikle kullanmayın dedi bilginiz olsun

Back
X