- 29 Mart 2016
- 16
- 0
- 1
- Konu Sahibi kayipcocukk
-
Ben kullanıyorum yaklaşık 1 aydır. Henüz bi etkisini göremedim 4 aydan sonra başlarmış etkisi. Ama tüm organlara zarar verdigini duymadim karaciğeri yoruyormus biraz.. bol bol su, ballı süt falan iciyorlarmis kullananlar. Işte karacigere iyi gelen şeyler falan yiyorlarmis.
Zaten doktor ara ara kan testini falan tekrarlıyor onu kullanırken. Bakti ki zarar veriyor ona gore hareket ediyor zaten. Şimdi ben 1 ayim dolunca gideceğim kontrol edecek tekrar test falan. Uygun görürse devam edecek bu tedaviye. Korkmana gerek yok bence. Benim cilt problemim senelerdir var kurtulamadım. O yüzden kim ne derse desin kullanicam valla
Doktorunuz söyleyecektir illa ki ama bu ve türevi ilaçlar daha cok kışın başlanılması tavsiye edilir. Rutin kan tahlilleri yapılmalı, doktorun belirttiği şekilde beslenmeye özen gösterilmeli. Herkeste aynı yan etkileri yapmaz fakat ağır bir ilaç oldugu gerçeğini değiştirmez. Kontroller aksatılmamalı.
Ben kullandim ama sakin yaz aylarinda baslayayim deme. Gunes mahfediyo cunku cildini. Gunes kremi kullandigim halde gunes yanigim oldu kolumda. Sonbahar kis aylarinda kullanmak lazim. Doktor nasil bir ay sonra baslariz dedi anlamadim.
Sonuna kadar değecekPeki sizce sonuç kullanmama değecek mi?
Doktorlar kışın başlatırlar . Eğer doktorun kıllandırtırsa şimdilik istemiyorum dersin. Bu ilaçlar pahalı çünkü hemen başlatsınki para kazansınlarYazın kullanmak çok zor diyorlar? Yazın nasıl kullanacaksın? Güneş baya zarar veriyormuş diye duydum
Ilk 3 ay berbat haldeydim. Daha cok ciktilar. Dudaklarim catladi. Burnum kanadi. Tenim hasaslasti bulasik deterjanina dokundugum an ellerim yara olmaya basladi. Gunese kremsiz asla cikma. Kis ayi oldugu halde cam onunde kisa kolluyla oturubca kolumda gunes lekesi oldu hep.
Sonra hepsinin cozumunu buldum. Dudaklarim icin tibbi vazelin kullandim sik sik. Gunes kremini duzenli kullandim. Cildimi sik sik nemlendirdim. Bulasik mis camasir suyuymus bu gibi seylerden uzak durdum.
Sonuc olarak sivilcelerden kurtuldum. Aradan 4-5 sene gecti sanirim. Sadece adet donemlerinde 1-2 tane cikiyo o kadar.
Sonuna kadar değecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?