Sivilceli Ciltler ROACCUTANE KULLANAN VAR MI?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ya bende kullanıyorum bu günlerde gene doktora gidcm 8. Kutu için ama benim sizler gibi yüzüm parlamadı ya da bebek poposu gibi olmadı çok üzgünüm pisikolojim bozuldu.o kadar hap içtim ya ne yapmam gerekiyor yüzümün tertemiz oşması için:'(

Merba bi kaç sorum olacaktı size

Yani bilemedim simdi ama... etkisi herkesde farkli olabilir benim suvulcelerim acaip buyuk ve iltihapliydi daginik cikiyolardi ama canimi cok acitiyordu. Bazi kisilerde ilactan sonra iz tedavisine baslaniyo mesela bende gerek gormemislerdi. Ama simdiye kadar duzenli kullanipta fayda etmeyen kimseyi tanimadim. Sabret bence mutlaka ise yarar doLarini falan

Kızlar aradan biraz zaman geçmiş ama yeni okudum yazılanları bende kullanıyorum roaccutane 3. Ayımdayım hafif bi cilt kuruluğu haricinde çok şükür başka hiçbi yan etkisini görmedim çevremde kullanan arkadaşlarım bu hapı kullandığıma inanmıyolar resmen benim gibi yan etkisini görmeyen var mı acaba başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…