Sivilceli Ciltler Roaccutane kullananlar baksın lütfen.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sabah aldığım 10 mg lik haptan arka arkaya içsem aynı anda 20 mg sayılır mı çünkü bende fazladan 2 tane 10 mglik var 20lik almasam öyle yapsam olur mu

canim dr ne dediyse onu yap bende kullandim benimkinde ilk once baya bi sivilcelenme oldu suratimda 2 ay icinde daha sonra hic 5 ay falan hic kalmadi leke giderici kremi tedavinin sonunda kullaniyorsun diye biliyorum.

Kızlar roaccutane kullananlardan biri de benim.23 yasındaym ve senelerdir sivice problemi yasıyorum.ben su an 3.ayımdayim. İlacı kullanmaya basladıktan sonra bin pisman oldum.siviceler o kadar azdı ki.inanın yanaklarım kapandı siviceden ve üst üste cıkıyorlardı.ilk 2 ay bana zehir oldu.günde 4o mg kullanıyordum ben.baktım olmuyor doktorumu degistrdm tavsiye uzerine.ve 4 gün önce dozum gunluk 6o mg a cıktı.bunun yanında tetra 5oo mg sabah aksam.prednol 16mg diye 2 hap verdi.bunlar icerden iltihap kurutuyormus.ayrıca bi karısım ve yanında imex krem verdi.bir de imex sabun.4 günde tüm sivicelerim söndü.lekeler cıldırmıs gibi ama onlar da gececek inanıyorum.sivilce cok zor gercekten.umarım herkes şifasına kavusur.bu arada günes kremi olarak ben avene 50+ kullanıyorum.sebamed yaglanma yapıyor dedi eczacı.doktor da bana avene önermisti zaten.bunun yanında yok bepantenmis yok hametanmıs bunlar hikaye dogru düzgün nemlendirmiyor.sürekli sürmek zorunda kalıyordum ben dakka başı.yine eczacı bi arkadasım neutrogena koruyucu önerdi.basladıgımdan beri ben onu kulllanıyorum.yogun oldugu icin uzun süre nemli tutuyor ve asla ciddi kuruma ve rahatsızlık hissetmiyorsunuz.ki ben 6o mg kullanan biri olarak söylüyorum :) ayrica moralimizi bozmayalım cnkü bu ilacı kullanıp da iyilesmeyen kimse görmedm ben.az cok istisnalar elbette vardır ama insallah hepimiz iyi oluruzz :)

herkese merhabalar.en son şubat ayında yorum yapılmış:( bende bugün başladım bu ilaca.ne kadar süre kullanıcam olabildiğimce istikrarlı olacağım başıma neler gelebilcek hepsini biliyorum kendimi hazırladım herşeye.evre evre hepsini paylaşmak istiyorum ben burda.şu an itibari ile hala kullanan var mı

pardon altlardaki yorumları görmemişim...güncel yorum varmış...m3htap hanım neden bin pişmanım şöyle oldu böyle oldu diyosunuzki 3 ay demek tedavinizin biteceği ve bu süre içinde mucize yaratacak bi etkimi bekliyordunuz sihirli değnek değilya o kadar süre çekmişsiniz sivilceleri 6 ay daha çekebilirsiniz bence...ilacın içeriğini prespektüsünü okumanız bile yeterli bu tür şeylerin olacağını anlamanıza..ayrıca şimdiye kadar ben 3 ay kullandım ve bitti yıllardırda sivilcem çıkmadı diyen bir tane insan bir tane yorum gördünüzmü ???

herkese merhabalar.en son şubat ayında yorum yapılmış:( bende bugün başladım bu ilaca.ne kadar süre kullanıcam olabildiğimce istikrarlı olacağım başıma neler gelebilcek hepsini biliyorum kendimi hazırladım herşeye.evre evre hepsini paylaşmak istiyorum ben burda.şu an itibari ile hala kullanan var mı

kilona göre doktor kaç mg kullanman gerektiğine karar veriyor. ben 6 ay kullandım ilk ay gündüz 20 mg gece 10 mg kullandım sonrasında gündüz 20mg gece 20 mg devam ettim. çok şükür hiçbir yan etkisini görmedim. tedavim biteli 1 yıl oluyor toplasan 3 tane sivilcem anca çıkmıştır. ilk başladığım ay beni uyaran olmamıştı yüzüme ağda yaptırdım ve felaket yara oldu yüzüm ama o bile geçti iyikide kullanmışım diorum

kilona göre doktor kaç mg kullanman gerektiğine karar veriyor. ben 6 ay kullandım ilk ay gündüz 20 mg gece 10 mg kullandım sonrasında gündüz 20mg gece 20 mg devam ettim. çok şükür hiçbir yan etkisini görmedim. tedavim biteli 1 yıl oluyor toplasan 3 tane sivilcem anca çıkmıştır. ilk başladığım ay beni uyaran olmamıştı yüzüme ağda yaptırdım ve felaket yara oldu yüzüm ama o bile geçti iyikide kullanmışım diorum

siizin tedavi bitmiş ne güzel...gözünün aydın..bizde görürüz o günleri inşallah..benim bugün 3.günüm.çok fazla yorum okudum bir çok yerden.ağda olayını not ettim mesela bende bıyıklarımı ağda yaptırırdım direk ipe döneceğim.güneş koruyucu olarak vıchy aldım şimdilik 1 ay geçsin la roche alacağım onun methini çok duydum ve eczacıda bunu uyardı.çok yeni olduğum için henüz dudaklarda filan kuruma yok ama ben yinede bepanten-lip balım sürüyorum gün içersinde :((

ilaca başlayalı bugün 16 gün oldu.dudak kuruluğum var(bepanthane ile yatıp kalkıyorum) geceleri dudak çevrelerim çok yanıp acıyor.konuşmakta güçlük çekiyorum.sivilce kusması yaşamıyorum sanırım henüz tabi sivilce var yüüzümde bunlar ilaçtan öncede oluyordu o üzden bi değişikilik henüz yok.bel ve bacak ağrılarım var...burnum kanıyor çok fazla değil ama..birde acayip uyku hali geceleri erkenden yatmak istiyorum...bol bol su içiyorum zaten içmediğim zaman nefes bile alamıyorum sanki kuruyup gidiyorum hepten :) benim en büyük sıkıntım regl...12 gün gecikti şuan..nasıl etkileyeceğini görmek adına harekette edemiyorum beklemedeyim bakalım..

arkadaşlar merhaba bende bugün roaccutane 20mg sabah akşam olarak başladım umarım sivilcelerimden sizler gibi kurtulurum..

cnm bnde yıllar önce kullanmıştım 2kutu sanırım ve yüzüm pulpul dökülmüş burnum dudaklarım kuruluktan catlamıstı mahvetmişti bni o hap ve tedavi sonrasında yne sivilcelerim yüzümde belirmişlerdi yani bn o çileyi cektigimle kalmıştım :(( hiç memnun kalmadım yanii gecmiş olsunn ;)

Kuzenim 6 ay kullandı mesajını okuyunca üşenmeyip miligramınıda sordum tabii bu yaşa ve kiloya göre değişiyor doktorunun verdiği miktarın dışına çıkma sakın, o 6 ay kullandı 20 mg. ile başladı arttırarak devam etti. Daha sen yeni başlamışsın canım 6 ay kullandı kuzenim ama sivilce izleri kaldı şimdi onları geçirmeninde yöntemlerini arıyor. Eğer bepanthen merhemse oda dudağın için :teselli:

sivilce izleri nasıl çukur çukur mu

size öncesi ve sonrası resmimi ekleyeceğim becerebilirsem sanırım yeterince aydınlatıcı olacaktır o resim

inşallah eklenmiştir.uzun zamandır bu sitede işlem yapmıyorum değişmiş bir çok şey

Eklentiler

• $rouchtane.webp
    $rouchtane.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 3.054
geçen yıl ekim ayında başladım ilaca...haziran ayında bitirdik..tatile gideceğim için (güneş faktöründen dolayı) sonraki diye eklediğim sivilcelerin geçmiş halimdeki resim hap biter bitmez çıktığım tatilden bir resim

Back
X