yardım.... öneri......
göz kurulugu için suni göz yaşı kullanabilrsin eczanelerden alabilirsin kullanmazsan göz kapakların yapışır birbirine gözlerin kanlanır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardım.... öneri......
herkese merhabalar.en son şubat ayında yorum yapılmışbende bugün başladım bu ilaca.ne kadar süre kullanıcam olabildiğimce istikrarlı olacağım başıma neler gelebilcek hepsini biliyorum kendimi hazırladım herşeye.evre evre hepsini paylaşmak istiyorum ben burda.şu an itibari ile hala kullanan var mı
Benim tedavimi buradan takip edebilirsiniz. Zoretanin (roaccutane) tedavisindeyim. Yaklasik 49 günüm kaldi. Bir bakin isterseniz :)
Resimli...
http://www.kadinlarkulubu.com/sivil...inoin-accutane-roaccutane-tedavisindeyim.html
kilona göre doktor kaç mg kullanman gerektiğine karar veriyor. ben 6 ay kullandım ilk ay gündüz 20 mg gece 10 mg kullandım sonrasında gündüz 20mg gece 20 mg devam ettim. çok şükür hiçbir yan etkisini görmedim. tedavim biteli 1 yıl oluyor toplasan 3 tane sivilcem anca çıkmıştır. ilk başladığım ay beni uyaran olmamıştı yüzüme ağda yaptırdım ve felaket yara oldu yüzüm ama o bile geçti iyikide kullanmışım diorum
Kuzenim 6 ay kullandı mesajını okuyunca üşenmeyip miligramınıda sordum tabii bu yaşa ve kiloya göre değişiyor doktorunun verdiği miktarın dışına çıkma sakın, o 6 ay kullandı 20 mg. ile başladı arttırarak devam etti. Daha sen yeni başlamışsın canım 6 ay kullandı kuzenim ama sivilce izleri kaldı şimdi onları geçirmeninde yöntemlerini arıyor. Eğer bepanthen merhemse oda dudağın için :teselli:
sivilcelerimden tamamen kurtuldum rabbime şükürler olsun
nasil kurtuldunuz
biraz anlatirmisini lütfen ?